TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace 4 Strings – Catch A Fall

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

řeknětě sýýýýýýr :´-))

cheesy/ripp-off alert!

:-! %-)

Sickboy
    Člen

Poslechově se mi hrozně líbí Radio Edit. :-O Jenom škoda, že k němu neni nějakej Extended Mix. :-/

Ruuda
    Člen

me se to taky celkem libi:oD

edit: ten club mix myslim

FDI
    Člen

tos rekl ty 🙂 ja jen rikam, ze dohromady to zni vyborne…

K1aptcha
    Člen

:oD takže pozitivní vykrádačka… no „dobrej“ vtip X[]

FDI
    Člen

nekdy holt nemusi byt spatne vykradat…. tohle zni vyborne a slape taky

Natix
    Účastník

Já nevím, sice tam ta inspirace zmíněnými tracky je, ale zas až tak moc bych to nehrotil, třeba hlavní melodie sice opravdu CRW – I Feel Love připomíná, ale úplně stejná taky není. To už mi přijde jako horší vykradačka In Between.

DanYjel
    Člen

to mně to přijde jako vykrádačka lemon tree, ať už strukturou nebo hlavním motivem… k tomu to má hrozně neprofesionální sound. nicméně je ta melodie stejně super a na party by to mohl být fakt zabíječ :oD 6/10.

Roman
    Člen

Sice dost neoriginální, ale Club Mix se mi celkem i líbí 🙂 na druhou stranu Break Beat Mix je hrozná popina :oP

jo a Klapča má bohužel pravdu i s tím Break My Fall, zkuste si po sobě v hlavě přehrát Tijsův popěvek Break My Fall a potom hned následně Catch A Fall… rozdíl je jenom v délce tónů…
    takže čtyři :_)

dance-girl
    Člen

A sakra, původně jsem si myslela, že přeháníte, ale fakt tam jsou všechny tři jmenovaný songy…:-O

Binary
    Člen

Mně se to líbí :´-))

ale řekni, kdo tohle umí? takovej trojitej mashup a ještě ho vydávat za svou těžce vydřenou novinku, tvůrčí nápad… to neumí každej, to musíš uznat 😀

Sickboy
    Člen

Clubák náhodou ujde. :´-)) Ač je to vykradený každým coulem, tak jako komplet to zní poměrně fajn.

K1aptcha
    Člen

známe z ASOTu, že 😉
    ve vykradačském umění už překonává snad i Scootry :oD (vykrádá onu cool melodii z King Of My Castle (Sander van Doorn Remix), basovku z Lethal Industry a hlavní melodickou pasáž z CRW – I Feel Love… navíc si myslím, že podobnost názvu s Tiestovým Break My Fall taky nemusí být jen tak náhodná…)
    tyhle rip off hrátky jsou slyšet hlavně v Club Mix verzi, v Break Beat Mix verzi už méně, ale ta zas má takový divný popový feeling
    takže pro mě odpad! X[]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.