TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 300)
  • Autor
    deivis
    Člen

deivis
    Člen

Spuštěny předprodeje na E-MOTION.

Cena vstupenky na 4STRINGS (NL) je 170 + poplatek prodejci. Cena na místě 200,-Kč

Tentokráte dioporučuji zakoupení vstupenek v předprodeji z důvodu omezené kapacity klubu Fléda.
    Již minule byla kapacita skoro naplněna a my bychom neradi aby se klub přeplnil. Proto prosím využijte předprodejních míst k zakoupení vstupenky, jinak nejsme schopni garantovat, že se na akci dostanete. Což by bylo určitě nepříjemné. Kapacita bude omezena na 800lidí včetně akreditací.

Zároveň budete mít možnost zůčastnit se hlasování Dance music Awards, jelikož E-MOTION byla zařazena do série warmup parties této ankety mapující taneční hudbu.

DanHi||
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Nesmíš moc pít…

No to asi ne sm12

jinak stahl jsem si ty tracky od vyryse a fajn hudba sm4

Sq4Raa
    Člen

Nesmíš moc pít…

DanHi||
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > no, toto neni seznamka

Taky jsem o zadne seznamce nemluvil…sm15

Jen treba nejsem z Brna a zde znali jedinci urcite jiz maji vymyslene nejlepsi cesty jak se na akce dostat a take s co nejmensimi problemy vratit sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no, toto neni seznamka

DanHi||
    Člen

Sakra toto nemam rad, clovek se chce dovedet jestli nekdo na tu akci jede, kde se sejdou, jak se tam pojede atd. a vzdyckt si akorat prectu jak se tu nekdo dohaduje sm18sm13 sm10sm15

T.Trans
    Člen

sm11

deivis
    Člen

f1d0
    Člen

majkl: Jasné, v pohodě. Chápu, že máš asi své zdroje o tědlech věcech se toho dozvíš určitě nepoměrně víc, než já. Ale jako nezúčastněnému čtenářovi diskuze mi přišlo, že se tu do ní navážíte pro nic za nic, proto jsem reagoval. Jak říkám, Nifru neznám, takže nedovedu posoudit, jestli je to její práce, nebo ne. Ale dokud mi někdo nedá pádný důkaz, že to není její práce, tak nemám důvod jí nevěřit. sm11

A jinak, ten track asi bude to co má na myspace . A podlě mě to teda nezní vůbec špatněsm3

dejv zatím je to jen debata .. navíc s kým asi tak valčím ? sm0

helmann jo a já už nejakej set dostal.. a kua to vůbec nevím.. sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

majklhauske: bo ty bys mi zase řekl, že hraju moc cheesy sm15sm2
    ne, tak až zase něco bude, pošlu, jinač sou na idj.cz

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – flame war je to co zde resite s trackem.. myslim ze to s emotion moc nesouvisi..

„strýček fido“ já nic nezpochybnuji já se ptal ona rekla že ano spousta lidí řekla že ne já soudy nedělám. (i když občas asi jo sm16 ) podle jedna paní povídala.. uvidíme podle toho jak ten track bude vypadat..

deivis jo jo víme své.. nicméne fakt nechápu co teda s mým jménem řešíš.. sm4 já nic jinýho než 4 strings a nifru tu neřešil..;-) že ty me chceš neamocit do nejakého flame waru..sm0

deivis
    Člen

Autor: f1d0 (IP zapsáno) – přesně. každý článek v lineupu ma své misto.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.