TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 300)
  • Autor
    f1d0
    Člen

dexx + majklhauske: To máte sice pravdu, ale neznamená to, že je tím pádem i větší konkurence, díky čemuž má Deivis z čeho vybírat a může tak sáhnout po lidech, kteří dobře party zahájí/ukončí, než aby naopak bral někoho z nouze a ve výsledku by to pak mohl být trapas a nepěkná kaňka na celé akci? sm4

Jinak teda Nifru neznám, takže nemůžu soudit, jestli ten track udělala sama nebo ne…ale vy, kteří tu do ni rýpete, ji snad tak dobře znáte? Není zde třeba možnost, že se učila skládat už ty 2-3 roky předtím, potažmo nemá jiné hudební vzdělání? Tyhle spekulace podle mě nejsou na místě. A pokud ano, tak by mě zajímalo, na základě čeho zpochybňujete její autorství. (a když to bude pádný důvod, samozřejmě vám dám za pravdu)

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – jak jsem psal Nifru sem chtel jiz pred rokem ale diky me se to nedomluvilo.. To znamena skladba na Armade na tom nema zadny vliv.

tak ne že by nemel dexx pravdu s tí že je každej druhej dj a třetí partyfotograf.. sm0 ale já dexxe neznám takže domluva nemohla být.. sm3

a já ti rekl svůj nazor na 4 strings už tehdá a to trvá.. oproti ostanímu lineupu nic.. práve že mi mrzí ze vyrysa neuslyším.. sm8 luka neznám.. a proti nifre ci stepánovy opravdu nic nemám oba umí zahrát.. sm16

u nifry mi akorát nesedí že za rok má vlastní skladbu na armada.. vetšina znamých co skladá pořát ješte vychytává svůj vlastní zvuk a skladají třeba 2 -3 roky.. ale to se netýká djjingu..

ješte neco prosím..:) ?

Paya
    Člen

iamek: ale no ták sm3

deivis
    Člen

Autor: Dexx (IP zapsáno) – vy jste se s majklhauskem domluvili? nechapu proc ste me to ani jeden nerekli nejdrive osobne, nebo na icq.. proc mate az ted potrebu prudit…. ?? vysvetleni??

Dexx
    Člen

No más pravdu. Dnes je každej druhej DJ a každej třetí partyfotograf.

deivis
    Člen

Dexx – proc by nebylo kam sahnout? Ja mam spise problem vybrat si..

Dexx
    Člen

No ono když bude letos E-motion minimálně 4x, tak už ani není moc pro koho sáhnout, že. Co dva měsíce party, tak se nemůže furt točit TyPhone, Libor Čada nebo Polner.

deivis
    Člen

Autor: iamek (IP zapsáno) – po hraní jo 😀

helmann wtf a me svoje mixy nepošleš jo.. tak to už s enekamaradíme.. sm16 sm16

vyrys
    Člen

jen tak pro poradek, nemichal sem to na mixaku pioneer (kez by tenkrat byl), ale na starym Stjopovym Numarku. CD playery byly samozrejme taky Stjopy a on je vlastne muj ucitel, on za to vsecko muzesm0

Hellman: dikysm4

iamek
    Člen

Alexxovi stacila lahev finske ne ? sm15

deivis
    Člen

Autor: Lukin_ (IP zapsáno) – s kazdou akci kvalita i cena za DJs roste.. Asi tak…

Lukin_
    Člen

Takže se jednou dočkám Shivera když se nešetří na djs? sm15

deivis
    Člen

Autor: Dexx (IP zapsáno) – nechapu.. Vesmes obsazuji start party a konec party.. A ver ze na penezich co se tyce DJs rozhodne nesetrime.. Samozrejme je to take dulezita stranka ale myslim ze Alexx atd muze potvrdit ze vse probiha jak ma..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.