TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 300)
  • Autor
    deivis
    Člen

Hoky:
    [audio src="http://uloz.to/162737/vyrys-keep-the-trance-alive-mix.mp3" /]

deivis
    Člen

hellman – bohužel ale nema moc extra zajem byti tranceovou hvezdou.. dela to jen pro zabavu.. ale velmi kvalitne a dobre..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já jeden z nich slyšel už na konci léta a myslim, že vyrys je skrytej talent 🙂

hoky
    Člen

deivis,vyrys nebo kdokoliv: nešel by ten keep trance alive mix hodit jinam z toho edisku mi to jaxi nejede, thanx

deivis
    Člen

Vyrys – Hokuspokus mix

Oba dva mixy jsou z leta minuleho roku. Jsou nahrane na technice: 2* Pioneer CDJ 800, mix Pioneer 500.
    Oba mixy byli nahrane jen pro par znamych ale skrz pochybnosti nekterych zdali vubec umi ci neumi michat je davame ke zverejneni..
    Obrazek si muze udelat kazdy sam..

deivis
    Člen

divivis ehm.. to že se objevovali v CzDC není moc reklama.. víš ty co se tam objevovalo? jako jsem tolerant ale tam se kolikrát objevovali věci které měli s tancem společného jako já s dietou… sm0

Dexx
    Člen

Jo. Nothing but you rulez. S tím rozdílem, že PvD od té doby ještě něco slušnýho udělal. Kdežto 4 String od těch dob celkem nezajímvá tvorba. Krom každoročních předělávek „Take me away“ 🙂 Poslouchal jsem myslím listopadový Binary frequency a nic moc.

Nulda
    Účastník

On se tam objevoval třeba i PvD a další jiná slavná tranceová jména…

Dexx
    Člen

To je slovo do pranice. sm15

deivis
    Člen

Dexx – to že se objevovali v Czech Dance Chart neubira na kvalite. Spise naopak 🙂 ne? 😀

Lukin_
    Člen
    Nulda
    Účastník

Take Me Away (Into The Night) 4ever, z toho jsem byl mimo pěkně dlouho.

A náhodou jejich set EOYC @ AH.fm byl ňam ňam…

Dexx
    Člen

4 strings…. sm3 ty si pamatuju z 2003 když se objevovaly po boku Jana Wayna, DJ Sammy a Aquagen v Czech Dance Chart. Ale písničky měly dobrý. To jo.

deivis no těch co píšou ty tiskovky…. pořád o tom sámel nejlepší dj, nejlepší svetla, nejlepší performace, blba bla bla.. každá tiskovka je stejná.. proste nuda to císt..;) navíc proč to louskat když promotér odpoví ve foru..sm0 sm16 sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.