TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 300)
  • Autor
    Paya
    Člen

Cloxx: imho uber sm4

deivis
    Člen

majklhauske – aaaha tak ted premyslim ci to je pak problem sm2

tiskovky nečtu to už bys mohl vedět..;)

deivis
    Člen

mjaklhauske – nechapu proc zrovna ty ted neustale rejpes.. Pokud by sis precetl tiskovku tak by ses dozvedel link na jejich myspace a tam terminy hrani mas.. Btw predpokladam ze urco vis jak to tito Djs a projekty maji aze ne vsechny gigy berou…

7 Mar 2008 22:00 E-MOTION Brno
    22 Mar 2008 22:00 Acapulco Acapulco
    11 Apr 2008 22:00 South America South America
    12 Apr 2008 22:00 South America South America
    19 Apr 2008 22:00 Treasure no. 10 (Lexion) Westzaan, Noord-Holland
    27 Apr 2008 22:00 Dance Planet (City Lido) Groenlo, Noord-Holland
    28 Jun 2008 22:00 Poland Opalenica

priste nepis to rejpava, pac pokud to napises tak to budu brat jako rejpavou a proste neodpovim..

tak to já nevyvracím.. 😉

hladice
    Člen

Rejpálci, nechcete to nechat na Deivisovi? sm0
    Už tu takových kritik bylo milión a nakonec,si troufnu říct, že vše mělo úspěch. sm2

devis jenom jedna rejpavá nesleduji nevím ty budeš určo informovan kde a jak často hrajou 4 strings..

docela by me zajímalo..sm4

dance-girl
    Člen

line-up je v pohodě… osobně si jako support DJs poslechnu radši Alexxe nebo Vyryse než třeba Michaela C…
    jinak já teda Alexxe na E-Motion nestihla, ale myslim si, že to, že je i fotograf, ještě vůbec nemusí nic znamenat sm4

deivis
    Člen

Cloxx – kdo byl v Brne na E-MOTION tak vi jak dokazu poskladat lineup.. 🙂
    Ano tato akce je smerovana primarne k 4 STRINGS…

Cloxx
    Člen

deivis: tak ja nemluvim o 4 strings ale o tech support djs – 4 stings jsou urcite super jako headilneri – akorat ze mi prijde zbytek line upu poskládaný tak podivně…tot muj nazor.sm4

deivis
    Člen

Autor: Cloxx (IP zapsáno) – btw co se tyce Nifry tak jsme se domlouvali na hraní již před rokem.. Akorat to bohuzel diky me nevyslo.. To by me zajimalo co by jsi rekl tehda..
    Btw to ze na akci hraji lide z tohoto fora rozhodne neni zadnej kamaradsoft ale to ze ty lidi si chci poslechnout nejdrive jinde a posleze treba i dema atd. Neboj ta cesta neni tak prima jak si myslis…

deivis
    Člen

Autor: Cloxx (IP zapsáno) – Slysel jsi nekdy Vyryse? Slysel jsi Alexxe? Heled ano zahrat si muze opravdu kazdy.. A lineup je takovy jaky je. Dle me je hodne silny.. 4 Strings tu nehraji zase tak moc často..
    Btw stale lepsi jak nekteri protlacovani DJs.

Navic tito lide slouzi predevsim jako Warmup DJs. Proc tam maji hrat lepsi Djs kdyz je v klubu 10lidi vcetne poradatelu?

Pokud ti prijde lineup slaby tak me ne.. Navic je to birthday party a myslim že pro spoustu lidi jsou 4Strings legenda.
    Zkus me nadhodit tvuj lineup, at vim zdali se muzem bavit realne a zdali treba vic neco o cenach DJs atd..:)

bajkal
    Člen

Ja vam povim jedno ja byl v Brne 2 krat a moc se mi tam libilosm4.A proc by nemohl hrat vyrys,je to nejlepsi klubovka pro me a ja si to proste uziju a jedno kdo zacina a 4strings jsou super.

Cloxx
    Člen

no nevím, mě tohle docela taky zaskočilo… jak již řekl majklhouske – před rokem žádná Nifra nebyla a najednou vydá track a dokonce na Armade… nevim nevim, ale podle mě zázraky se nedějí..sm6

jinak ten line up na 4 strings mi prijde docela slabý a dost ubírá na prestižnosti akce když na ní hraje kde kdo (nic osobního proti těm lidem nemám) – naposledy mě dost zaskočil Alexx (co dělá na hlavní stagei „nejlepší tranceovky u nás“ fotograf?) a ted Vyris a nějaký Ljuk-M co hraje po diskotekach…no nevim nevim sm6 jestli to takhle půjde dál tak si opravdu může zahrát kdokoliv z tohoto fora….

deivis
    Člen

Mozna by bylo lepsi se tu prezentovat hudbou. Co vy na to?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.