Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 300)
mno když ti napíšu aby si to neřešil že se to dozvíš a ty musíš naustále psát tak nevím.. ale to je jedno to hle forum není o tom třeba se nekdy potkáme a já ti budu moct říct jak to bylo..
ohledne nifry to ale nepíšeš jako názor ale jako fakt tedy tak to vyznívá;-)
majklhauske: ja vubec nestojim o to, aby se o me nekde psalo a uz vubec nemam v planu zacinat nejakou hvezdnou karieru trancovyho DJ v Cechach, na to su uz moc strarej a romantickej. Deivis za mnou prisel s tim, ze by byl rad,kdybych si na akci zahral. ja, on a Stepan tam budem slavit trosku s predstihem narozky, tak proc bych tam nezahral ne?
vyrys: tak já nečekám že startoval proti mě že.. já se jenom ptal že … to že cosi řikající si T trans. nemá momentálne kde prudit za to bohužel nemohu je to dva dny co jsem se mu snažil neco vysvetlit a nevím jestli to vzal.. navíc já se bavil o nifře která má vydat track a jako at se na me nikdo nezlobí spolu se stepánem hedlineři akce …(o tobe vímale lidi si musíš nejprve získat..sm=16) ty mrtvoly co už to mají za sebou ( nikoliv ljuk a revolt sm=1 ) o těch se tu toho asi moc psát nebude..