TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 300)
  • Autor
    vyrys
    Člen

o co de?

Lukin_
    Člen

Revolt: Sakra tak já teda hodím pokec s deivsem v březnu při poslechu tvého setusm16

Revolt
    Člen

Lukin

ja nevim sm15

Lukin_
    Člen

Revolt : A nestačí že znám vyrysa? sm15

nika
    Člen

T.Trans

na slovensku mame dost sikovnych ludi nato aby sa nespinili takymi trendmy 🙂

Revolt
    Člen

majklhauske

no on je jeden z mych nejlepsich kamaradu sm0 vic bych chtel takovych

revolt sm0 sm0 sm0 to to vy dva opravdu jste..sm2

Revolt
    Člen

Lukin

musis kamaradit s deivisem sm0

Lukin_
    Člen

Taky bych si jednou rád zahrál na E-motionu sm2

T.Trans
    Člen

jestli myslis tamto, tak to sem byl rozjetej, protoze me zaskocilo to chovani…
    jinak tak nifra. mozna to tak vyzniva ale neco asi na tom bude…

mno když ti napíšu aby si to neřešil že se to dozvíš a ty musíš naustále psát tak nevím.. ale to je jedno to hle forum není o tom třeba se nekdy potkáme a já ti budu moct říct jak to bylo..

ohledne nifry to ale nepíšeš jako názor ale jako fakt tedy tak to vyznívá;-)

T.Trans
    Člen

majklhauske: neprudim, jen slusne prezentuji svoji názory…
    vadí ti to?

vyrys
    Člen

majklhauske: ja vubec nestojim o to, aby se o me nekde psalo a uz vubec nemam v planu zacinat nejakou hvezdnou karieru trancovyho DJ v Cechach, na to su uz moc strarej a romantickej. Deivis za mnou prisel s tim, ze by byl rad,kdybych si na akci zahral. ja, on a Stepan tam budem slavit trosku s predstihem narozky, tak proc bych tam nezahral ne?

vyrys: tak já nečekám že startoval proti mě že.. já se jenom ptal že … to že cosi řikající si T trans. nemá momentálne kde prudit za to bohužel nemohu je to dva dny co jsem se mu snažil neco vysvetlit a nevím jestli to vzal.. navíc já se bavil o nifře která má vydat track a jako at se na me nikdo nezlobí spolu se stepánem hedlineři akce …(o tobe vímale lidi si musíš nejprve získat..sm=16) ty mrtvoly co už to mají za sebou ( nikoliv ljuk a revolt sm=1 ) o těch se tu toho asi moc psát nebude..

Revolt
    Člen

vyrys
    🙂 B)-

on mi nechce odepisovat sm=17

ps: co je kua s tema smajlama?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.