TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 300)
  • Autor
    T.Trans
    Člen

míchání a produkce nemá absolutně nic společnýho… jinak myslim, že neni takovej problem si v dnesni dobe zaplatit produkci..
    par takovych djane tu v cr uz mame ne?:? je videt, ze i na slovensku maj podobny trendy:D

vyrys
    Člen

deivis a revolt: budete presmerovani na ICQ…tam ty vase flamy mate perfektne nacviceny, taak prosim pokracujte tam jo:))

majklhauske: deivis je dneska cele den doma a nemocnej, takze je pravdepodobne protivnej, proto ty rychly starty, ze sokole:D

BoRo
    Člen

bekman napsal(a):
    ——————————————————-
    > WTF? Tasmanie? To existuje? Ja myslel, ze si to
    > vymysleli animatori co delali Tazmanskeho certa!
    > Kde to je?

:-):-)14

devis ohledne tasminie jsme házel link.. a ano učí se to 🙂 ale asi nekdo nedával pozor..

a btw já se jenom ptal nic nevím nic neznám.. tak mi to jenom zaujalo protože před rokem nifra nebyla a tedka umí i skladat ale co třeba je to holka šikovná co jsem ji viděl a slyšel v retru tak michaní jde .. tak proč ji neveřit..

track si poslechnu až bude..

Revolt
    Člen

deivis

napodobne

deivis
    Člen

Revolt – flame..

—–> looking forward …. měl by tu být smajlík se srdíčkama v očích

Revolt
    Člen

deivis:

(narozdíl od některých kteří si to za sebe píšou)

kdo?

deivis
    Člen

Btw na stránkách http://www.armadamusic.nl/ zjistíte že Nifra je oficiálně (narozdíl od některých kteří si to za sebe píšou) členkou této stáje..

deivis
    Člen

Přemýšlím proč napsat , založte si k těm hádkám prosím nový thread 🙂
    Btw co se týče hraní 4Strings tak je čerpáno z jejich oficiálního materiálu.

Nechápu proč by Tasmánie neměla existovat. Toto se učí mám dojem už v zeměpisu.

Btw pro neznalé:
    Tasmánie je ostrov a australský spolkový stát. Nachází se 240 km od jižního pobřeží australského spolkového státu Victoria. Rozloha tohoto ostrova je 65 022 km², v roce 2002 na něm žilo 474 000 obyvatel. Hlavní a největší město je Hobart. Další velká města jsou Launceston, Devenport a Burnie.

T.Trans
    Člen

skoda casu todle resit… je to naprosto jasny,)

nika
    Člen

to sickboy: tak dufam ze sa k tebe dostala pravda a nie domnienky a vymysly ludi:)

Sq4Raa
    Člen

A já Sickboyovi věřím, protože mi fandí.

Sickboy
    Člen

No třeba já ohledně Ready vím své. 😉 Takže asi tak…

nika
    Člen

ako sorry chalani nepatrim do spominanej skupiny …polozenu otazku som uz riesila milion krat a pravdupovediac, mi je to uz trapne kazdemu vysvetlovat opak…
    polozim otazku ja: preco by Ready nemala byt moj vytvor ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.