TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 300)
  • Autor

uvolnili se nam dve mista v aute – zitra z prahy….mel by nekdo zajem?vyjizdelo by se tak v 20h z Opatova a zpatky v sobotu rano

bajkal
    Člen

jj nekde u nadru bo jedu vlakemsm16

deivis
    Člen

Tož ja si to dám s Kořískove na Hrnčířskou 🙂 pivo v šále nestihnu 🙁

Flash2001
    Účastník

bajkal: Kde bys teda navrhoval ten sraz, někde v centru?

bajkal
    Člen

Ja pojedu asi z Prahy sa,ale pivco si damsm16.Cesta do Brna rychle utece,hrdlem mi pivo protecesm5.Jinak jak to vypada pojedu v 17.33 a v brne jsem okolo 8

hoky
    Člen

M4RT1NEK: wole nifru stihnem, MUSIMEsm0

deivis
    Člen

Autor: f1d0 (IP zapsáno) – nevim to jiste ale nedavno psal Dukelak ze jede. A ten je z Pardubic mam dojem..

f1d0
    Člen

Kdo se chystá (kromě mě a Jindrexe) z Pardubek? Stíháme až nějakej pozdější vlak, počítám tak v 8:00 – 8:30. Anebo nějaký Pražáci jedoucí přes Pardubice v tomhle intervalu? Že bychom se se přifařili na hromadnou jízdenkusm2

deivis
    Člen

Autor: M4RT1NEK (IP zapsáno) – DIKY DIKY!!!!!!
    Bylo to o fous ale sme tam kde jsme 10let nebyli!! Jinak ted nas ceka uplatkarska Bolka v cele s trumbelinem Kulhankem 🙂 Uvidime.. Myslim si ze pokud enchaji doma penize jdeme pres ne do finale.. Ale clovek nikdy nevi.. Btw bez Krale jsou polovicni..

M4RT1NEK
    Člen

deivis : to bude axe sm5 snad tu Nifru stihnem , jedem až po osmé…sm15 Jinak samozřejmě gratuluju Kometě k postupu sm4

deivis
    Člen

Autor: tracidek (IP zapsáno) – party byměla postupně gradovat. Navíc kdo na E-MOTION byl tak ví že co se týče posloupnosti DJs tak neberu ohled na znamost jmena ale spise na to kam se me DJ do lineupu zvukove hodi 🙂
    Nifra hrala na Slovensku na akci s Above&Beoynd jako prvni a byl to balzam na dusi hned ze startu..

bajkal
    Člen

to Deivis presne tak,fotografove me maji jak fackovaciho panakasm5.Jinak neboj ,na cubu jsem nezapomnel.
    A kdyz jede Martinek,to zas bude korporace mezi Prahou a Ostravousm5.Jen se mi nebude chtit do Unesca a nebo do Tilburgu.sm15Vsichni jiste vedism16sm16sm16sm16

tracidek
    Člen

docela mě mrzí,že Nifra začíná už ve 22h!!!sm7

deivis
    Člen

Autor: M4RT1NEK (IP zapsáno) – tak teda ted sem prekvapeny… Ty jedes? No super.. 🙂

bajkal: Ty nikdy a nikde nepijes. Jen fotografove ti davaj do ruky reklamni alkohol na to aby meli fota 🙂

M4RT1NEK
    Člen

Lukin_ : já a Iamek jedem z Ostravy autem, přibíráme Hokyho v Hranicích …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.