Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 300)
Ja pojedu asi z Prahy sa,ale pivco si damsm16.Cesta do Brna rychle utece,hrdlem mi pivo protecesm5.Jinak jak to vypada pojedu v 17.33 a v brne jsem okolo 8
Kdo se chystá (kromě mě a Jindrexe) z Pardubek? Stíháme až nějakej pozdější vlak, počítám tak v 8:00 – 8:30. Anebo nějaký Pražáci jedoucí přes Pardubice v tomhle intervalu? Že bychom se se přifařili na hromadnou jízdenkusm2
Autor: M4RT1NEK (IP zapsáno) – DIKY DIKY!!!!!!
Bylo to o fous ale sme tam kde jsme 10let nebyli!! Jinak ted nas ceka uplatkarska Bolka v cele s trumbelinem Kulhankem 🙂 Uvidime.. Myslim si ze pokud enchaji doma penize jdeme pres ne do finale.. Ale clovek nikdy nevi.. Btw bez Krale jsou polovicni..
Autor: tracidek (IP zapsáno) – party byměla postupně gradovat. Navíc kdo na E-MOTION byl tak ví že co se týče posloupnosti DJs tak neberu ohled na znamost jmena ale spise na to kam se me DJ do lineupu zvukove hodi 🙂
Nifra hrala na Slovensku na akci s Above&Beoynd jako prvni a byl to balzam na dusi hned ze startu..
to Deivis presne tak,fotografove me maji jak fackovaciho panakasm5.Jinak neboj ,na cubu jsem nezapomnel.
A kdyz jede Martinek,to zas bude korporace mezi Prahou a Ostravousm5.Jen se mi nebude chtit do Unesca a nebo do Tilburgu.sm15Vsichni jiste vedism16sm16sm16sm16