TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 300)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: DanYjel (IP zapsáno) – ještě bych chtěl dodat, že i smluvně bylo managementem požadováno na plakáty název 4 STRINGS.

DanYjel
    Člen

ok, máš pravdu, zkontrolováno sm4

deivis
    Člen

Autor: DanYjel (IP zapsáno) – spis takto.. never ve vsem wikipedii, je to otevrena encyklopedie.
    Podivej se na jejich stranky a nebo pockej ddo utery na rozhor s Janem, ketry nam exkluzivne poskytl..

A nebo zde:
    4 Strings

deivis
    Člen

Omlouvam se za toho Tijse.. Trosku me zmatl. Rozhodne to nebyl umysl..

DanYjel
    Člen

ok ok… já teda myslel že 4 strings je carlo resoort a jan loechel, a jan de vos pod značkou 4 strings jen vystupuje (last.fm/music/4_Strings), ale třeba už je to jinak, no…

deivis
    Člen

DanYel –

Otazka: I know that 4 Strings is duo Carlo Resoort and you Jan de Vos. Carlo spends more time at studio and you perform more at clubs. How does exactly run yours cooperation with each other, if you help at studio and if Carlo travels to play with you around the world sometimes?

Odpoved: Yes, Carlo spends time in the studio producing various music for several projects. And I travel more due to Djing. I do spend time in the studio with Carlo, we work on ideas together. And sometimes Carlo travels with me to shows. We are two different people with different views on music, due to this we get along very well and manage to keep on the top of the dance music scene. We also respect each others opinion and that’s what makes us a very strong team.

Rozhovor Kiss Hady – kde je receno ze prijede jen Jan de Vos a proc…

DanYjel
    Člen

jenom, nevim jestli se o tom tady už někdo zmiňoval:

„While Jan De Vos isn’t actually a part of 4 Strings, he took up the name DJ 4 Strings and does all live performances in place of the actual group.“ (en.wikipedia.org/wiki/4_Strings)

to jen tak mimochodem.

Pavi
    Člen

urorkinator : kup si je přes Ticketstream přímo v Plzni sm4 Předprodej už jede…

Czernousek
    Člen

těsně mezi, my jedeme 17:00 z roztyl sm2

a jak si koupit lístky na e-motion v předprodeji, když je člověk z Plzně a dostane se do Brna až 7.3. po 21. hodině? sm3 jde to nějak zabookovat přes net? sm0 třeba jako SA sm0

jinak my s přítelkyní jedem v 19 z Roztyl sm3

komar
    Člen

Ha vychytil jsem jedno místo v 15:00 odjezd…teď s tou internetovou platbou je koupě jízdenky na 2min včetně tisku, tak se mi to líbí sm5 Ještě při té příležitosti budu mít možnost srazit se tam s kámošema, takže dvě mouchy jednou ranou….sm11

spíše demo reklama.. sm0

deivis
    Člen
    Dexx
    Člen

Gizmo napsal(a):
    ——————————————————-
    > Prrrrrůůůů……švih …. včera jsem se dozvěděl,
    > že v sobotu mám volejbalový turnaj – start v 9:00
    > – tzn jít na E-motion by znamenalo jet rovnou z
    > akce do haly … bohužel – mrzí mě to hromsky, ale
    > nepůjde to….

Taky jsem z minulé E-Motion jel rovnou závodit v běžeckém lyžování. sm3 Byl to hardcore, ale dalo se to.

Lukin_
    Člen

deivisu tak mi tam když tak dej 3 bokem 😀 pro jistotu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.