TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 4 STRINGS na další E-MOTION v březnu

• Toto téma obsahuje celkem 229 odpovědí. Do diskuze (58 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 300)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: Lukin_ (IP zapsáno) – ZAlezi v kolik dojedes.. Myslim ze ale budou, ale jistota je predprodej..

pupi
    Člen

Zkušenost z minulé E-motion, že už dva týdny před bylo z Roztyl skoro plno :o) S Vésou jsme obsazovali poslední místa :o))

Co teď koukám, tak volno je ještě u Roztyl ve 13 odjezd – 8 míst :o) Pak až v 19 hod. – 7 míst a ve 21 s příjejezdem ve 23:10 je 22 :o)

Lidi si navykli SA dost používat a občas se to bookuje jako DJs :oD tzn. hodně předem..

Lukin_: Dle všech předpokladům ano :o) Ikdyž předprodej je předprodej a třeba já tam nikdy nešel bez lístku ;o)

Lukin_
    Člen

otázka : Bude na místě dostatek lupený? nebo nemám otálet a kupovat tedka? 🙂

dance-girl
    Člen

Jo, to by chtělo, nejpozdějc zejtra to koupit… jezdí to Roztyl a z Florence (z Roztyl je to samozřejmě levnější a rychlejší sm0). Jela bych kolem tý 18:00 – 19:00…

komar
    Člen

Tak jsem koukal předběžně na StudentAgency autobusy a už se to začíná ve večerních odjezdech docela plnit….takže domluvíme se na nějaký bus?sm11

Gizmo
    Člen

M4RT1NEK: hele gumídku přijeď v pátek do Nymburka a v sobotu jedem na Andyho co ty na to ???
    edit: jakože tenhle … na Fresh Air

M4RT1NEK
    Člen

volejbal saje …

Gizmo
    Člen

Prrrrrůůůů……švih …. včera jsem se dozvěděl, že v sobotu mám volejbalový turnaj – start v 9:00 – tzn jít na E-motion by znamenalo jet rovnou z akce do haly … bohužel – mrzí mě to hromsky, ale nepůjde to sm9sm9sm9sm19sm19sm19sm19sm19sm19sm19sm19sm19sm19 kua kua kua … (na volejbal musim jít protože ho pořádáme a jsem „oficiálním fotografem“).sm19sm19sm19sm19sm19

dance-girl
    Člen

deivis: dojedu, to si piš sm3

deivis
    Člen

Autor: dance-girl (IP zapsáno) – podívá a nejen ze Skandinávie.. 🙂 Snad budete spokojeni..

btw dojedes na E-MOTION?

dance-girl
    Člen

Vida, a já měla pocit, že ze Skandinávie už se k nám nikdo nepodívá sm3

tak co tu sním votravuješ ? sm0

SHP
    Člen

Deivisi nelákej mě, Proteus nemá s trancem nic společnýho a to ani s žádnym jeho subžánrem sm4

deivis
    Člen

Autor: SHP (IP zapsáno) – vidiš a třeba se dockas.. e-motion je otevrena vice hudebnim smerum..
    ale myslim si ze tato bude velmi velmi upliftova.

DanYjel
    Člen

super8 & tab? sm10 sm5
    miika kuisma?

ok ok nechám toho sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 300)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.