Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….
- Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 7. 2008 v 15:04 #91925
deivis
ČlenJakože borci neblázněte.. Potřebujete soutěž na to mě poslat váš set?
Podívejte se na Hellmana, Alexxe, Eruvii, Petra Muffa a další, které možná ani neznáte. Ti mě posílají dema co 14dnů až měsíc a nic neřeší. Čekají na svoji šanci.. Rozhodně nevemu DJe na akci podle jednoho setu..
Navíc spousta z nich posílá rozdílné mixy. Pomalé rychlé. Prostě aby bylo vidět, že dokáží hrát i jinak než na jednom setu..Stačilo jim na to napsat mě email a ten email je zde veřejně už dlouho..
16. 7. 2008 v 14:59 #91924vyrys
Členf1do: a co ti branilo v tom mu to poslat? na to potrebujes soutez?
16. 7. 2008 v 14:57 #91923f1d0
Člendeivis: můžu se jen zeptat, ohledně toho výběru dje na začátek – kdy a kde byla anoncovaná nějaká soutěž/výběrové řízení (či jak to nazvat)? Osobně jsem o zaslání dema také uvažoval , když jsi před nějakou dobu zmínil v jednom threadu tady na trance.cz, že se něco takového bude dít, ale přišlo mi, že je ticho po pěšině a pak byl akorát ohlášen finální lineup.
16. 7. 2008 v 14:53 #91922prochi
Členhej lidi neprijde vam to už trapný?až na pár commentu je cely tenhle topic plny vychloubanim,flamem atd…..co kdybyste začali mluvit k tématu?všichni byste potřebovali studenou sprchu!sm17
řešte si problemy na ICQ!nikoho to tady nezajímá
Děkuji
16. 7. 2008 v 14:48 #91920vyrys
ČlenPalda: kliiidek mladejsm4
16. 7. 2008 v 14:44 #91919mikeware
Člendeivis: promin, spatne jsem to precetl, moje chyba 🙂
16. 7. 2008 v 14:41 #91917deivis
Členmikeware – no comment
16. 7. 2008 v 14:41 #91916mikeware
Členzdravím
nedalo mi to a viděl jsem tady jméno marco biary. Ano mel par peknych momentu, viz to co zahral v roznove na midnight wind 3, ovsem to co predvadi ted je o kus horsi. skoda skoda, snad se vrati do koleji ktere rozjel v roznove.
deivis: ja se od tebe ucim? nebo jsi mluvil o nekom jinem? ja se neucil ani na maturu a to jsem ji udelal jenom za 9 a na nejtezsi skole v ostrave. a nez odpovis, zkrat to na 2 vety, at se zase nehadame
16. 7. 2008 v 14:23 #91913deivis
ČlenAutor: Palda61 (IP zapsáno) – napadlo ti že je třeba ještě druhé místo volné .. a že třeba už pár DJs mix zaslalo? A že třeba už proběhl výběr? Heleď nemyslel sis že budu vybírat tak že to dám sem a vyberte si sami.. To bych tam mohl rovnou dát každej ví koho myslím.. Navíc ona dodala přijemný pomalý progressive což se na začátek hodí.. Ale lineup stále ještě není uzavřen,jak jsem, psal výše..
Takže sliby chyby možná jiné než myslíš.. Co jsem slíbil jsem dodržel. Velmi kvalitní zahraniční STAR a výběr DJe na začátek. Možná jsme to je n trošku uspíšilm, ale těch dem přišlo kolem 10ti..
16. 7. 2008 v 13:46 #91907Palda61
Člen„Eruvie bude hrát na začátku…“
sliby chyby sm2
16. 7. 2008 v 13:18 #91901deivis
ČlenAutor: SkyWalker (IP zapsáno) – ano chci aby za mě mluvila má akce. dávám do ní dost a je to postupem času vidět.. je to jedna z nejdéle fungujících pravidelných klubových akcí v ČR. Sice s jedním přejmenováním, ale i přesto vše vesměs pokračuje už více jak 3roky a akce se dočká teď myslím 17tého dílu.
16. 7. 2008 v 13:12 #91900SkyWalker
Účastníkto deivis: ok jak myslíš sm4, jak sem psal je to můj pohled a myslim si, že zatebe mluví samotná akce takže bych čas využíval jinak ale tj tvoje věc.
16. 7. 2008 v 13:04 #91899deivis
ČlenAutor: SkyWalker (IP zapsáno) – jejda.. heleď obhajuji jména, které na akci bduou hrát. Vybíral jsem je tentokráte sám a veřím jim a stojímm si za tím. a pokud mě sem někdo napíše že to jsou neznámí DJs a nestojí za to atd. tak to přeci mám nárok vyvrátit ne? Nebo mám říct, jo nestojí za to, ale hrajou zadarmo tak co? To totiž není ani v jednom případě pravda.
Já jen chtěl aby mě zde navrhli DJs, co si myslí, že na to mají, na té akci hrát. A ne jen brblat o tom co to je za lineup a že stojí za prd.
A ohledně vyššího levelu. Dostal jsem to tam, kam jsem si myslel že nedostanu. Díky Flédě a jejímu přístupu k této akci a díky lidem co na ni chodí. A pokud někomu vadí mé řeči, tak ať klidně zůstane doma. Přeci já nikoho nedržím 🙂 A pokud tam nepojede jen kvůli mě a tomu že se mu nelíbí můj nazor tak je to také možná ignorant dobré hudby, protože mě za celou noc stejně pomale neuvidí a nejde mu primárně o hudbu 😀
Btw akce se dostala kam dostala také proto, že jsem známej tím, že se snažím prosadit si své a pokud je někdo debil tak mu to klidně do očí řeknu.. Takhle se to aspoň vyfiltruje a odpadnou lidé co se chtějí jen vozit a přitom sami nic nedokážou realizovat.
vyrys – ty občas také říkáš blbosti 😀
16. 7. 2008 v 12:57 #91898deivis
ČlenDJ FESTER (Beautiful Things, SK)
to s kým hrál a kde hrál se stačí podívat. Reference má vyborné a i kdybych ho neslyšel tak vkusu PICA věřím, protože ho má vytříbený.
16. 7. 2008 v 12:56 #91897SkyWalker
Účastníkto vyrys: škodasm3 třeba pak byste se dostali na vyšší level, teda pokud chcetesm11
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.