TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 285)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Taky o tom vím nějakou chvilku sm2, nicméně jedu…

jinak jsem zvědavej, jestli se pak opravdu bude vybírat dj na začátek sm2

no né… tak to rád dorazim 🙂 píšu si do akcí na svym webu sm5

edit: bude pěknej mikuláš sm5

deivis
    Člen

Autor: LastHunter (IP zapsáno) – určitě sm11

Last
    Účastník

deivis: no právě, tak aspoň že si rozumíme 🙂

deivis
    Člen

Autor: LastHunter (IP zapsáno) – není za co se omlouvat.. Napsal jsem to schválně dvojsmyslně 🙂

Last
    Účastník

deivis: Tak sorry, no. Každopádně JOC super, asi stejně do toho Brna pojedu 🙂

deivis
    Člen

Autor: Lopiu (IP zapsáno) – zde je můj email: david.linhart@gmail.com
    Aktuálně řeším lineup na únor. Klidně mě napiš a uvidíme co se bude dát dělat. Nevím co myslíš slovem kvalitní lineup. Ale rád se nechám přesvědčit. A klidně i poradit, lidí jako ty je zde jako šafránu 🙂

deivis
    Člen

Autor: Lopiu (IP zapsáno) – vyšší liga je JoC.

Řeknu to takto.
    Není možné mít další DJs ze zahraničí. JoC je natolik kvalitní headliner, že není možné.
    I co se týče financí je to jiná liga a věř že strčí celej lineup v říjnu do kapsy a ještě mě zbyde na zmrzlinu.

Chápu Vaši náročnost, ale bohudík nejsem sebevrah abych tam cpal další jména.

Fester – velmi kvalitní slovenský DJ a jak jsem slyšel jeho věci i nadějný producent, spolupořadatel party Beautiful Things. Ze Slovenska na něj jdou velmi dobré reference.
    Stepan Bruck – nejlepší český čistě tranceový DJ.
    Thomas Coastline – pro mě aktuálně co jsem měl možnost slyšet dobrý producent a dle ohlasu lidí i kvalitní DJ.

další expert sm0

Lopiu
    Člen

JOC super, vydam se do Brna uz jenom kvuli nemu, ale co zbytek line-upu? To ma byt ta vyssi liga? sm0

deivis
    Člen

Autor: LastHunter (IP zapsáno) – přeci neřeknu v květnu s ohledem na hlavně na slovenskou BT a poté i na lačné české promotéry koho chci. Byl bych sám proti sobě a už jednou se mě to vymstilo. viz. Sean Tyas.
    Navíc u Schossowa sem nelhal a neřekl že bude na E-MOTION jen že tu bude a to dle mě platí.

deivis
    Člen

Last
    Účastník

A kde je naznačovanej Schossow? sm15

deivis
    Člen

Autor: mikeware (IP zapsáno) – nikdo z toho boj dělat nebude.. Jedinej boj bude vaše akce a Yoji Biomehanika se Scotem v Brně. Toho bych se bál a ne nějaké uprděné E-MOTION ..

deivis
    Člen

Autor: mikeware (IP zapsáno) – ta a ted bych tpo smazal try srajdy, ale necham to tady protože tím posledním jsi tomu nasadil korunu sm15
    Díky také aspoň vím s kým mám tu čest sm4sm16sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.