Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….
- Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 7. 2008 v 20:27 #91777
mikeware
ČlenDeivis: Já nechtěl útočit, proto mě zarazilo že jsi to tak vzal a zvláště události potom. Jak jsi říkal každý mám své KNOW HOW, to stačí a zbytek bych to nechal na médiích, protože ty z toho teprve budou dělat boj sm3
Ještě jednou zdravím, m.
15. 7. 2008 v 20:24 #91776mikeware
ČlenNekdo prdí s jednou akcí, někdo prdí s více akcema. Na tvou E-motion přijdu až jí budeš dělat v Ostravě, jinak nevidím důvod. At jsme si zase s narazkami opet stejne, oukej? sm11.
Dekuji ti za vecerni cas straveny s tebou, m.
15. 7. 2008 v 20:23 #91775Petros99
ČlenHmm, to wypadá zajímawě…………..bych mohl taky dorazit!! Nawíc konečně John O´Callaghensm5
15. 7. 2008 v 20:19 #91774deivis
ČlenAutor: mikeware (IP zapsáno) – heleď neřešme to. Fakt na to nemám náladu. Já přeju BaM ať dopadne dobře a tím to pro mě celé končí. Nemám potřebu to zde reflektovat více a dokazovat si něco. Já chci pouze dělat kvalitní akce pro lidi a pokud je to přestane bavit skončím. Víc to pro mě neznamená.
15. 7. 2008 v 20:16 #91773deivis
ČlenAutor: mikeware (IP zapsáno) – ano lidé si obrázek o E-MOTION udělali. Proto je každé dva měsíce, jak jsem psal, vyjma prázdnin. Nic dokazovat nepotřebuji. Dívám se aktuálně na tři akce dopředu..
Během měsíce chci uzavřít únorovou E-MOTION a neprdím se zde z jednou akcí jak ty a nevykládám rozhodně jak mám vše hotovo, protože to jak je hotovo poznám až na akci, která bude.. A co se týče tvého času, nevím co tím chceš říci. Nemám důvod ti volat a volat ti nebudu.. Nevím o čem by jsme si povídali. O tranceu, kterému stejně jako já nerozumíš? Nebo o pořádání akcí? Každý má sve know how a to se neprezentuje venku.. A Kometě Brno také nefandíš.. Takže fakt ee..15. 7. 2008 v 20:05 #91772mikeware
Člendeivis: já dělal už nekolik akcí a nikdy jsem neodpadl, možná párkrát psychicky, ne kvůli penězům, ale kvůli tomu, že právě ostatní v tom vidí peníze. Pokaždé se snažím pracovat s týmem spolehlivých lidí. Co se týče budoucnosti, na prázdniny jsem měl připravených několik projektů pro ostravské publikum, jenže léto je léto a zvláště v Ostravě je léto pořádně znát, proto se vše bude rozjíždět po prázdninách. Ale to je čistě moje věc a ne věc tvá, páč ty se nidky o Ostravu zajímat asi nebudeš. Jestli ti je těžké mě přímo oslovit, tak to nevím jak to děláš s ostatními (djs, manažeři apod). ANo byla to narážka. PRavdivá? netuším, ale at jsme si rovni s těmi lži co jsi o mně napsal sm11 nechám tě na písečku a šéfuj si to tady dále
s pozdravem pěkného večera, m.
15. 7. 2008 v 19:59 #91769deivis
ČlenAutor: majklhauske (IP zapsáno) – jj s Creamfields jsem měl hodně práce.. Plnil jsem tak tak v termínech co jsem měl zadané a nakonec celá má práce od února ty desítky hodin přišli vniveč, což mě dost mrzí, ale na druhou stranu jsem se moc věcí naučil a vím že je využiju pro další realizaci E-MOTION.
Třeba právě u té s JoC.15. 7. 2008 v 19:58 #91768majklhauske
Člendeivis ..mě by zajímalo proč zrovna mě píšeš takovej elaborát ..sm2
15. 7. 2008 v 19:56 #91767majklhauske
Člentak to že situace v ostrave není dobrá to my v praze víme.. sm0
jak jsem psal to proč najednou ospamováváš fora je mi jedno.. 😉
15. 7. 2008 v 19:55 #91766deivis
ČlenAutor: majklhauske (IP zapsáno) – není to o plácání rozumů, ale o tom, že chtěl upozornit, že existuje a snažil se vyvolat hned spor. Pro mě je tato akce dalším krokem ke splnění mého snu a také toho, že JoC je velmi oblibený a pro mě vzácný host. Miluji jeho Big Sky a mám na jeho vystoupení velmi dobré vzpomínky.
Navíc to byl jeden z prvních DJs o kterém jsem dostal informace, že by si chtěl na e-motion zahrát. A to od Willa Hollanda.
Kdo ví jak dlouho ho řeším tak ví, že to rozhodně nebyl žádnej med ho dotáhnout a nemám důvod se tady s někým hádat o tom jaká akce bude a jaká ne. Akci tvoří lidé a ti ví jaká tato akce je. Víš to i ty, ale on ne, protože na žádné mé akci nebyl.
Fakt nemám potřebu to řešit. Dělám akce pro lidi, ne pro svůj osobní, psychickej nebo finanční prospěch a lidi jako on mě iritují, ale na druhou stranu inspirují v tom být lepší a povznést se nad to jejich ego, které zde sypou z rukávu v kilech, přitom jsou to obyč. másla, kteří odpadnou po první, druhé akci a neví co u třetí akce psát za promo a jak to posunout dále.. S takovýma fakt nechci ztrácet čas, protože mě za to nestojí a hlavně já se nehodlám rozhádávat s lidma se kterýma jsem v pohodě a to třeba Deepress atd.15. 7. 2008 v 19:52 #917642Sexy
ČlenJOC v ČR sm10. Jeste uvidime. Neni to z Prahy s SA takova dalka, jako do Ostravy (tam uz me neuvidej sm2).
15. 7. 2008 v 19:49 #91763mikeware
Členmajklhaus: promiň, ale nechápu jednu věc. Já se k nikomu nepřisral, dostal jsem nabídku na spolupráci při bam3, booking house stage, reklamy a hlavně jako poradce co se děje v ostravě, jak, proč a hlavně Fabric. Situace zde není velmi dobrá a každý kdo tu žije ví o čem mluvím. Někdo nabídky přijímá, někdo se zalekne, já jí přijal sm3
Co se týče první zprávy s podpisem, zase nic tak zlého to přece nebylo, každý si muší jednou někde šťouchnout sm3 i když v úmylsu jsem to neměl sm3
15. 7. 2008 v 19:48 #91762majklhauske
Členvyrys.. právě že když ho tedka zamestnali na tom „krimu“ (creamfilds) tak docela zmizel s for až jsem z toho byl celej nesvůj.. sm0
15. 7. 2008 v 19:45 #91760vyrys
Členmajkl: tak deivis rozumuje poradsm0sm2 a mikeware se jen pilne uci. nema cenu uz tyhle kydy vubec resit. oba se tim bavi, nas to otravuje, takze vse jak ma byt, tak jak sme zvykli, na svete je krasne, takze jak rikas, hezky densm0
15. 7. 2008 v 19:43 #91759Anonymní uživatel
Neaktivnínechcete tu E-motion přesťehovat do Prahy? sm2 takový skvělý hosti, ale kdo na to má jezdit až někam na konec světa sm2
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.