TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 285)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Leosh: dobrej nápad, můžeme se určitě nějak domluvit. Navíc mám na svařák chuťsm4

Leosh
    Člen

Flash: tak můžem dát někde sraz a absolvovat ochutnávku svařáku společně… stejně jsi řikal, že tě bolí v krku, takže by ti to určitě prospělosm0

Flash2001
    Účastník

Já mám v plánu dorazit do Brna už někdy během odpoledne (pojedu ze Svitav), akorát nevím, co podniknu před tím, než vyrazím do Flédy.

Palda61
    Člen

Eddie má 3 playery, gramec a efektor :). John gramec nevyužije pokud vím.

[img]http://www.rave.cz/2008/01/img/apokalypsa/eddie-halliwell-technika.jpg[/img]

Leosh
    Člen

[quote deivis][quote Leosh]tak nakonec jedu z prahy žlutym autobusem v 13:30 a v 6 ráno zpátky taky žlutymsm0 s kym se potkam cestou?[/quote]

Ve 13:30? Jdeš mě pomoci se stavěním, že jedeš tak brzo? :)[/quote]

já chtěl původně jet tim ve 14h, ale už byl plnej… chci se totiž stavit v jednom obchodě v Maloměřicích, který má do 18h a chci na to mít tu rezervu 2h od příjezdu, kdyby byl nějakej problém cestou na D1, což občas bývá… zbytek času do party aspoň využiju procházkou po městě – koukal jsem včera na zprávy, kde si stěžovali, že vám jezdí tramvaj skrz vánoční trh, tak to může být celkem hukot… docela se těšim – vždycky když sem do Brna přijel na party, tak sem rovnou zapadnul do klubu a ráno zas rovnou zpátky, ale takhle budu mít aspoň čas nasát trochu vánoční atmosféry a svařákusm3… takže tak

Johnvas
    Člen

[quote deivis]Tak on tam ma dva gramce také, ale jako vždy to bude sloužit max na to aby si na to položil DJ škopek..[/quote]

jasný sm4

deivis
    Člen

JInak omlouvám se za menší selfpromo..

[url=http://www.rave.cz/clanek.php?id=12142]John O´Callaghan k E-motion[/url]
    [url=http://poslouchej.net/8811-Deivis-Hudba-je-muj-zivot.html]Deivis k E-motion[/url]

deivis
    Člen

[quote Johnvas]Eddie tam má myslim ještě gramec :o) Ale to je OT a jedno... ;o)[/quote]
    Tak on tam ma dva gramce také, ale jako vždy to bude sloužit max na to aby si na to položil DJ škopek..

Johnvas
    Člen

Eddie tam má myslim ještě gramec :o) Ale to je OT a jedno… ;o)

deivis
    Člen

[quote Palda61]Ještě lepší rider podmínky má eddie :D[/quote]

Má stejný…

Palda61
    Člen

Ještě lepší rider podmínky má eddie 😀

deivis
    Člen

[quote Leosh]tak nakonec jedu z prahy žlutym autobusem v 13:30 a v 6 ráno zpátky taky žlutymsm0 s kym se potkam cestou?[/quote]

Ve 13:30? Jdeš mě pomoci se stavěním, že jedeš tak brzo? 🙂

Leosh
    Člen

tak nakonec jedu z prahy žlutym autobusem v 13:30 a v 6 ráno zpátky taky žlutymsm0 s kym se potkam cestou?

deivis
    Člen

[quote pokoko]Kdo nebyl v dopleru tak udelal veeelkou chybu[/quote]

V Dopleru lxs. I kdyz jsem jel hned druhy den na dovolenou a jel do Dopleru s tim ze nebudu moc parit pac nas cekala hned rano zase 8mi hodinova cesta vlakem po hodine spanku , ale tam byl John skvelej. Nevim zdali prekona to co zahral v Dopleru, ale osobne bych byl rad.
    Uvidime. Kazdopadne jeho rider podminky jsou dle me daleko vetsi jak v Dopleru.

3* PIONEER CDJ 1000
    1 * PIONEER 800
    1* PIONEER EFX 1000

Jsem zvědav ..

pokoko
    Člen

Kdo nebyl v dopleru tak udelal veeelkou chybu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.