TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 5.12. E- MOTION with JOHN O’CALLAGHAN (IRL)!!! Fester(SK), Stepan Bruck etc….

• Toto téma obsahuje celkem 233 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 285)
  • Autor
    bajkal
    Člen

tos ja si zabeeeeekam jak s vyrysem tak jdu na panaka s tim kdo bude chtitsm15Kurnik a to bude partyyyyyyy

M4RT1NEK
    Člen

[quote Anonymní uživatel]ostrava ja zabitaaaaaa nikdo nejedeeeeeessm18[/quote]

Jak Ostrava je zabitá….ty si mě nepřej až tě potkám (nejlépe na baru) sm15 Jedéééééééém … Už se těšímmmmm….

Princezna
    Člen

Vyrys: to si teda dáme… příjezd mám 20:50, tak si pro jistotu vezmu dosta financí kdyby to bylo větší…
    Taky jsem pro vokály, klidně i půl na půlsm5

vyrys
    Člen

a ja nejaky vokaly chcu! chcu si taky trochu zabeeekatsm4

deivis
    Člen

[quote Starf]hm, tu posloucham nejakej 10 dni starej set od JOC a kazdej druhej track vocal, to nevim, jestli se mi chce riskovat penize za cestu[/quote]

Tak je rozdíl radioshow a je rozdíl live.
    V Dopleru hrál tak napůl s techy. Každopádně to bylo dost živé.

Starf
    Člen

kiaptcha: uz docela dlouho uvazuju o porizeni nejakyho dostatecne vystiznyho trika… 😛

K1aptcha
    Člen

Starf: tak mu tam, až bude hrát, strčíš před oči mobil s poznámkou „no (shitty) vocals please!“ sm15

Starf
    Člen

hm, tu posloucham nejakej 10 dni starej set od JOC a kazdej druhej track vocal, to nevim, jestli se mi chce riskovat penize za cestu

vyrys
    Člen

[quote Princezna]Vyrys: sm15 chtěla jsem udělat výjimku, ale vzhledem k událostem posledních dní to bude nutnostsm7[/quote]

no ja uz to lehce zapil vcera doma, ale urcite si dame spolem aj v pateksm7

Princezna
    Člen

Vyrys: sm15 chtěla jsem udělat výjimku, ale vzhledem k událostem posledních dní to bude nutnostsm7

vyrys
    Člen

ajajajaj…slecna tequilova jede do Brna…sm0sm4

Princezna
    Člen

deivis: jasně a hezky pěkně Pendolínem sm11 už mám v kalendáři i Langeasm4

deivis
    Člen

Princezna-jasne take doufam. Btw ty dojedes?

Princezna
    Člen

Viděla jsem to v jedno jeho tracklistu sm4 Copak musí hrát jenom svoje věci?sm6

a co má Sunlouger feat. Zara – Lost společnýho s John O’Callaghanem… sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 285)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.