TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 237)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – ajo je pravda že ty jsi byl už na akci Sound of Ibiza 1 s Petrem Holmanem ne? 🙂

dukelák newman tss… já jezdil na SOL a jezdím i na EMotion od prvního dílu.. mě tam nalakala dobrá hudba vás j menna (o) sm16sm0

elenuska
    Člen

Máš moji podporu sm4

Kuda
    Člen

sm10 Tak to jsou zase drsný jména!!!!! Tleskám E-motion a nebudu chybět. sm3

deivis
    Člen

Autor: elenuska (IP zapsáno) – Opravdu se v tomto snažíme dělat maximum. Jak říkám neexistuje v ČR akce dle mě kde toto někde funguje. Uvidíme jak se to zavede do provozu.

elenuska
    Člen

obávám se, že doporučení nebude moc účinné, ale i tak, jsem pro (a to jsem kuřák) – není opravdu příjemné, když ještě několik dní se cítíte, jakoby jste spali v tabákárně. Emotion je o hudbě a emocích a ne o nikotu sm15

deivis
    Člen

Autor: tranceboy (IP zapsáno) – setkal jsi se v Čr s taneční akcí kde byl zákaz kouření? Ted ale neberme Transmission v Sazce kde je zakaz kouření přímo dán podmínkou haly.

Na další E-MOTION nebude zákaz kouření v hlavním sále, protože zakázat ho nemůžeme, ale bude všude viset doporučení k ohleduplnosti na tanečním parketu. Budou po klubu rozmístěna upozornění na nedoporučení v sálu kouřit a budou na to vyčlenění dva lidé, kteří to budou hlídat a kdo bude kouřit tak ten bude upozorněn a bude mu doporučeno odejít ze sálu. Věřím ale, že většina to pochopí a aspoň z velké části tento problém dnešní doby vyřešíme..
    Důležité je že Fléda za tímto stojí a na E-MOTION to bude poprvé uvedeno v praxi (jen ale na e-motion).

tranceboy
    Člen

já doufám, že se něco s tím kouřením do květnové Emotion něco udělá, protože minule se to tam nedalo vydržet. Jsem nekuřák, a po důkladné koupeli jsem smrděl kouřem cigaret snad další týden… a to už vůbec nemluvím, jak se to líbilo mým plicím. . Problém je že SE KOUŘÍ PO CELÉ FLÉDĚ, takže tomu nemůžu uniknout, snad leda kdybych zůstal celou noc venku. nebylo by špatné udělat nějakou kuřárnu, a na parketu kouření zakázat, a to už vůbec nemluvím o hulení některých nezodpovědných návštěvníků-takoví tam minule taky byli

deivis
    Člen

Newman, Hoky, Dukelak – a jak by jste si to predstavovali? 🙂

hoky
    Člen

tak já su na tom jako newman, pravidelnějezdím od SOIky s Mennem jinač nějakou tu věrností slevu bych uvítal téžsm0sm2

deivis
    Člen

Autor: dukelak (IP zapsáno) – No pěkné… to same Newman.

dukelak
    Člen

já to tíhnu už od Ronski Speeda,takže mám ve slevách přednost sm2

vyrys
    Člen

Andrews: ja si rikal, kdy se ozvessm3

Newman
    Člen

No já taky samozřejmě přijedu sm16 Táhnu tu sérii už od SoI s Mennem, už bych skoro mohl dostat slevu pro věrného návštěvníka party sm0

dukelak
    Člen

tak ja taky přijedu,no…poprvý sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.