TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 237)
  • Autor

Tož snááád se tam ukážu – prvně … =)

hoky
    Člen

deivis: taky si myslím
    lukin: no musíš vydržet a nepít už po cestě sice vím že je to těžký navíc když je cesta tak dlouhásm0

deivis
    Člen

Autor: hoky (IP zapsáno) – Je potřeba rozvířit stojaté tranceové vody jednou za čas 😀

Lukin_
    Člen

Hoky : Si piš tedka nebudu tak opilej(snad) tak se zakalísm15

Deivis : Zní to lákavě ale nechám se překvapit ale do října času dostsm3

hoky
    Člen

deivis: ale ale už si mě navnadil na říjensm0

deivis
    Člen

Autor: Lukin_ (IP zapsáno) – Doufám že tvé gusto bude říjen. Bude nejen co poslouchat ale i bude i hodně na co koukat 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

To je zase češtin v tom nadpis tiskovka sm6

hoky
    Člen

lukin: to je dobře, zakalímesm0

Lukin_
    Člen

Tak já se rozhodl že přijedu taky i když line up není vůbec mé gusto sm0

Monique
    Člen

já jako kuřák (ehm. kuřačka) sem pro zákaz kouření na tan. parketu , u mě by se vlastně nic nezměnilo, na parketu nekouřím, nechci popálit okolí ani sebe a když trsám, tak trsám a když si chcu jít zapálit tak du na bar a cígo si dám u pivka … mmj. se sklinkou v ruce se taky moc dobře netrsá sm0

Felipe
    Člen

Ehm, Deivisi jsou k dostani tricka s novym Emotion logem??

Fox Mulder
    Člen

2 TIGI: Tak sorry, já to četl až jak jsem psal, takže já to řešim teprv a ne furt do kola. sm3

Felipe
    Člen

No vezmu to podle Anglie, kde je pravdepodobne nejvetsi klubova scena na svete: je to nejakej ten mesic, co tam zakazali koureni ve vsech hospodach a klubech a presto tam lidi chodi na akce jak o zivot, navic je tam o hodne bezpecneji…
    Ja jsem jednu holku na Emotion, co si „otrela“ rozpaleny cigaro o moji ruku, pekne nehezky okrikl, ale stejne si toho moc nevsimla, tak bacha kuraci, at vam priste neprileti loket pod zebra jako takove pratelske upozornenism13sm11sm15

TIGI
    Člen

Fox: Ja jsem to asi spatne vysvetlil. Melo to bejt pochopeno tak ze ze v O2 arene jsou prave ty oddelene prostory pro kuraky. Hlavne uz me to tady nebavi porad resit dokola. Myslim ze deivis se stim vyporada tak aby jsme vsichni byli spokojeni.

Fox Mulder
    Člen

2 TIGI:
    Proč chápeš zákaz kouření v O2 Areně a nechápeš ho v klubu? Promiň, ale týhle logice nerozumím.

O2 arena je přece megalomanskej prostor s obrovskou plochou a obrovskym stropem, kde se ten kouř snadno rozptýlí, navíc je tam ještě dostatečná vzduchotechnika + otvory (vchody) po stranách, takže i může vznikat průvan, který to ještě víc vyvětrá..

Ale klub je mnohem menší, poměrně uzavřenej a když je zaplněnej, tak se vzduchem je přece problém i bez cigaret.. Takže já naopak chápu zákaz v klubu a nechápu už tolik zákaz v O2 areně..

Jinak osobně jsem jako nekuřák pro zákaz jak v O2, tak i v klubu, hlavně ale v tom klubu.. Proti užívání drogy nic nemám, ale vadí mi ten kouř. Na open airu mi to samozřejmě nevadí, tam ať si třeba vypálej plíce. sm16sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.