Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy
- Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 3. 2008 v 11:39 #72454
Paya
Členmountainer: +1
12. 3. 2008 v 1:25 #72428Newman
ČlenMuff: hehe, to by je naučilo sm15sm15
btw to byl skvělý díl sm16
A co se týče kouření, tak bych ho na parketu taky zakázal, teď to tam bylo v tomto směru hrozné. Sauna, do toho tolik kouře, takové peklo jsem ještě v klubu nezažil sm10
11. 3. 2008 v 20:36 #72390mountainer
Členvýbornej nápad a jsem rád, že se připojili i kuřáci…při paření je ten smrad pod nosem hroznej
11. 3. 2008 v 17:43 #72336Muff
ČlenJa bych to zakazal i venku a udelal bych jim jen takove budky jako to bylo v IT Crowd nekde za mestem sm0
11. 3. 2008 v 17:30 #72332komar
ČlenCopak maji všichni kuřáci tak vycvičená plíce, že vydrží pařit stejně dlouho na zakouřeném parketu než na „čerstvém“ vzduchu… Však to je jak dát si sprint na 100m a šlukovat u toho cigáro…sm11Mě osobně jako nekuřákovi to opravdu snižuje nejenom výdrž co se paření týče, ale ztěžuje i existenci v takovém prostoru… Proto myslím, že ze zákazu kouření v sále nakonec vyprofitují i samotní kuřáci…sm4
11. 3. 2008 v 16:19 #72323Tecko
Členjsem kurak a rikam zakazat na hlavni stage…kdo bude chtit zajde si odpocnout na cigo vedle….jde o to ze nevim kdo to bude hlidat..:)..par lidi to pochopi ale nekteri individua ktery jsem tam videl tak to pochybuju
11. 3. 2008 v 15:46 #72317f1d0
Člendeivis: jestli to bylo na mě, tak pardon, jako flame to myšleno nebylo sm4 . Asi to tvoje řešení (zákaz na parketu) bude nejideálnější.
TIGI: Rozumím. Jak říkám, nejsem kuřák, takže věci vidím trošku jinak. A máš určitě pravdu, že třeba v té zimě je to pro kuřáky nepříjemné. Osobně si nemyslím, že ten zákon je nesmysl, ale asi je pravda, že pokud například bude v klubu něco jako „kuřárna“ (třeba oddělený bar), není důvod zakazovat to v úplně celém klubu
11. 3. 2008 v 15:44 #72315TIGI
Člendeivis napsal(a):
——————————————————-
> Autor: TIGI (IP zapsáno) – to se nechystam..
> primarne me jde o tanecni sal..Tak v tom pripade v poradku :o)
11. 3. 2008 v 15:42 #72314deivis
ČlenAutor: TIGI (IP zapsáno) – to se nechystam.. primarne me jde o tanecni sal..
11. 3. 2008 v 15:42 #723132Sexy
ČlenZakázat to svinstvo na všech parketech ve všech klubech sm18sm0
11. 3. 2008 v 15:41 #72312TIGI
Člendeivis napsal(a):
——————————————————-
> Tigi – venujej me prosim minutu..
>
> Autor: deivis (IP zapsáno)
> Datum: 11.03.2008 08:25
>
>
> Ještě jeden dotaz bych měl. Co si myslíte (a to
> predevším kuřáci prosím) o zákazu kouření v sále
> klubu Fléda?
>
>
> TOTO NESTACI?Vsak jsem psal ze pokud to treba zakazes na parkete tak mi to nevadi. Nebo kdyz jsou vyhrazene prostory tak mi to taky nevadi. V tomhle problem nevidim. ja jsem psal ze pro me by to byl problem ve chvili kdyby si to chtel zakazat po celem clubu.
11. 3. 2008 v 15:41 #72311deivis
ČlenAutor: f1d0 (IP zapsáno) – hlavnmě zde řešíte kraviny 🙂 Pač se mluvilo jen o tanečním sále. Fleda ma dost dalsích prostor pro to aby jste si tu drigu zvanou tabak mohli zapalit…
11. 3. 2008 v 15:40 #72310f1d0
Členprochi: osobně si nemyslím, že by jim to mohlo nějak finančně uškodit – je pravda, že se jim třeba sníží třžby z prodeje cigaret a nějaké procento lidí by třeba nepřišlo. Ale bavil jsem se o tomhle se sestrou, která momentálně žije v Anglii a říkala mi, že spousta jejich známých uvítala ten zákaz a vyrazila do nějakého podniku, a to jen proto, že už tam nebylo zakouřeno, jak bývalo před zákazem. takže podle mě by se to mohlo vykompenzovat (což je samozřejmě jen odhad, nikdo neví, jak to bude v reálu vypadat, dokud se to nezkusí)
11. 3. 2008 v 15:39 #72309deivis
ČlenPOKUD BUDE ZAKAZ TAK JEN NA PARKETU. PROSIM O NEFLAME PRISPEVKY!!!
Napsal jsem to snad dost jasne.. Nechapu proc zde mluvite o celem klubu.. 🙂Dekuji 🙂
11. 3. 2008 v 15:38 #72308TIGI
Členf1d0 napsal(a):
——————————————————-
> TIGI: tak si zajdeš ven a pak zase zptáky. V
> Británii, Irsku a dalších zemích to bez problému
> funguje ařeknu ti že není nic lepšího, než vyjít z
> baru/klubu a zjistit, že nesmrdíš jako popelník. A
> o tom propálení oblečení ani nemluvím.
>
> Já osobně jsem nekuřák a můžeš namítnout, že se do
> pozice kuřáka vžít v tomhle nedokážu. Ale když
> vidím, jak dobře to funguje jinde, proč by nemohlo
> tady? (V UK jsem takhle pár míst loni v srpnu
> navštívil a i když stejně musím projít kolem
> hloučku kuřáků před vchodem, vevnitř to je o dost
> příjemnější.)Ono v zahranici je vic takovych nesmyslnych zakonu. Predstav si situaci v zime kdy vylezu spocenej po dlouhem tancovani z klubu v tricku abych si dal cigaretu. Nehlede na to ze ja si tu hudbu chci vychutnavat spolecne s cigarem.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.