TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 237)
  • Autor
    Paya
    Člen

mountainer: +1

Newman
    Člen

Muff: hehe, to by je naučilo sm15sm15

btw to byl skvělý díl sm16

A co se týče kouření, tak bych ho na parketu taky zakázal, teď to tam bylo v tomto směru hrozné. Sauna, do toho tolik kouře, takové peklo jsem ještě v klubu nezažil sm10

mountainer
    Člen

výbornej nápad a jsem rád, že se připojili i kuřáci…při paření je ten smrad pod nosem hroznej

Muff
    Člen

Ja bych to zakazal i venku a udelal bych jim jen takove budky jako to bylo v IT Crowd nekde za mestem sm0

komar
    Člen

Copak maji všichni kuřáci tak vycvičená plíce, že vydrží pařit stejně dlouho na zakouřeném parketu než na „čerstvém“ vzduchu… Však to je jak dát si sprint na 100m a šlukovat u toho cigáro…sm11Mě osobně jako nekuřákovi to opravdu snižuje nejenom výdrž co se paření týče, ale ztěžuje i existenci v takovém prostoru… Proto myslím, že ze zákazu kouření v sále nakonec vyprofitují i samotní kuřáci…sm4

Tecko
    Člen

jsem kurak a rikam zakazat na hlavni stage…kdo bude chtit zajde si odpocnout na cigo vedle….jde o to ze nevim kdo to bude hlidat..:)..par lidi to pochopi ale nekteri individua ktery jsem tam videl tak to pochybuju

f1d0
    Člen

deivis: jestli to bylo na mě, tak pardon, jako flame to myšleno nebylo sm4 . Asi to tvoje řešení (zákaz na parketu) bude nejideálnější.

TIGI: Rozumím. Jak říkám, nejsem kuřák, takže věci vidím trošku jinak. A máš určitě pravdu, že třeba v té zimě je to pro kuřáky nepříjemné. Osobně si nemyslím, že ten zákon je nesmysl, ale asi je pravda, že pokud například bude v klubu něco jako „kuřárna“ (třeba oddělený bar), není důvod zakazovat to v úplně celém klubu

TIGI
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Autor: TIGI (IP zapsáno) – to se nechystam..
    > primarne me jde o tanecni sal..

Tak v tom pripade v poradku :o)

deivis
    Člen

Autor: TIGI (IP zapsáno) – to se nechystam.. primarne me jde o tanecni sal..

2Sexy
    Člen

Zakázat to svinstvo na všech parketech ve všech klubech sm18sm0

TIGI
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tigi – venujej me prosim minutu..
    >
    > Autor: deivis (IP zapsáno)
    > Datum: 11.03.2008 08:25
    >
    >
    > Ještě jeden dotaz bych měl. Co si myslíte (a to
    > predevším kuřáci prosím) o zákazu kouření v sále
    > klubu Fléda?
    >
    >
    > TOTO NESTACI?

Vsak jsem psal ze pokud to treba zakazes na parkete tak mi to nevadi. Nebo kdyz jsou vyhrazene prostory tak mi to taky nevadi. V tomhle problem nevidim. ja jsem psal ze pro me by to byl problem ve chvili kdyby si to chtel zakazat po celem clubu.

deivis
    Člen

Autor: f1d0 (IP zapsáno) – hlavnmě zde řešíte kraviny 🙂 Pač se mluvilo jen o tanečním sále. Fleda ma dost dalsích prostor pro to aby jste si tu drigu zvanou tabak mohli zapalit…

f1d0
    Člen

prochi: osobně si nemyslím, že by jim to mohlo nějak finančně uškodit – je pravda, že se jim třeba sníží třžby z prodeje cigaret a nějaké procento lidí by třeba nepřišlo. Ale bavil jsem se o tomhle se sestrou, která momentálně žije v Anglii a říkala mi, že spousta jejich známých uvítala ten zákaz a vyrazila do nějakého podniku, a to jen proto, že už tam nebylo zakouřeno, jak bývalo před zákazem. takže podle mě by se to mohlo vykompenzovat (což je samozřejmě jen odhad, nikdo neví, jak to bude v reálu vypadat, dokud se to nezkusí)

deivis
    Člen

POKUD BUDE ZAKAZ TAK JEN NA PARKETU. PROSIM O NEFLAME PRISPEVKY!!!
    Napsal jsem to snad dost jasne.. Nechapu proc zde mluvite o celem klubu.. 🙂

Dekuji 🙂

TIGI
    Člen

f1d0 napsal(a):
    ——————————————————-
    > TIGI: tak si zajdeš ven a pak zase zptáky. V
    > Británii, Irsku a dalších zemích to bez problému
    > funguje ařeknu ti že není nic lepšího, než vyjít z
    > baru/klubu a zjistit, že nesmrdíš jako popelník. A
    > o tom propálení oblečení ani nemluvím.
    >
    > Já osobně jsem nekuřák a můžeš namítnout, že se do
    > pozice kuřáka vžít v tomhle nedokážu. Ale když
    > vidím, jak dobře to funguje jinde, proč by nemohlo
    > tady? (V UK jsem takhle pár míst loni v srpnu
    > navštívil a i když stejně musím projít kolem
    > hloučku kuřáků před vchodem, vevnitř to je o dost
    > příjemnější.)

Ono v zahranici je vic takovych nesmyslnych zakonu. Predstav si situaci v zime kdy vylezu spocenej po dlouhem tancovani z klubu v tricku abych si dal cigaretu. Nehlede na to ze ja si tu hudbu chci vychutnavat spolecne s cigarem.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.