TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 237)
  • Autor
    deivis
    Člen

Tigi – venujej me prosim minutu..

Autor: deivis (IP zapsáno)
    Datum: 11.03.2008 08:25

Ještě jeden dotaz bych měl. Co si myslíte (a to predevším kuřáci prosím) o zákazu kouření v sále klubu Fléda?

TOTO NESTACI?

prochi
    Člen

hele jsem realista,jakožto nekuřák ze smrti nesnáším kouření na party….ale z ekonomickyho hlediska chápu,že by to mohlo akci uškodit a zakaz kouření by mohl odradit hodně lidí….osobně bych preferoval system jaky je v sazce,kdy je vyhrazena jedna specialni mistnost pro kuřáky a tam si libovolně můžeu likvidovat plíce(i když na parketu lidi taky kouří,ale aspon v měnší míře)…..kdyby to šlo takhle vyřešit ve flédě tak bych byl nejštastnější….

TIGI
    Člen

majklhauske napsal(a):
    ——————————————————-
    > tak si mužeš jit sednou a zakouřit si u stolku
    > ne..? nebo musíš propálit 5 triček a dvoje kalhoty
    > ?

Tak to uz se kazdej bavime ale o necem jinem. Pokud by koureni bylo zakazano napriklad na parkete a na baru treba povoleno tak to pochopim. Ale zakazat to v celem klubu mi prijde jako drasticke reseni. Navic si teda nepamatuju kdy jsem nekomu kdy co propalil, vzdy se na to snazim davat pozor. Ale z vlastni zkusenosti vim ze je to dost neprijemne kdyz blb pred tebou se zacne s tim cigarem rozmachovat na vsechny strany.

f1d0
    Člen

TIGI: tak si zajdeš ven a pak zase zptáky. V Británii, Irsku a dalších zemích to bez problému funguje ařeknu ti že není nic lepšího, než vyjít z baru/klubu a zjistit, že nesmrdíš jako popelník. A o tom propálení oblečení ani nemluvím.

Já osobně jsem nekuřák a můžeš namítnout, že se do pozice kuřáka vžít v tomhle nedokážu. Ale když vidím, jak dobře to funguje jinde, proč by nemohlo tady? (V UK jsem takhle pár míst loni v srpnu navštívil a i když stejně musím projít kolem hloučku kuřáků před vchodem, vevnitř to je o dost příjemnější.)

deivis
    Člen

Autor: TIGI (IP zapsáno) – Fléda je velký prostor a pokud vím mluvilo se čistě jen o hlavní stagei. Ostatní prostory tam si v rámci slušného chování může dělat co chce..

tak si mužeš jit sednou a zakouřit si u stolku ne..? nebo musíš propálit 5 triček a dvoje kalhoty ?

TIGI
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Na rave.cz už také běží debata. Je super že i
    > kuřáci jsou pro zákaz. Tím lépe. Dav dokáže více
    > než jendotlivec.

Tak ja asi z toho davu budu vybocovat.
    Jeste bych pochopil kdyz zakazou koureni na takove akci v O2 arene. Ale zakazat koureni ve flede nebo kdekoliv na diskotece ci clubu ? To mi prijde docela dost prehnane. Ja osobne bych party ktera bude trvat celou noc bez cigara neprezil.
    Jeste by me zajimalo kolik toho Stepan a Swo vykourej kdyz jsou pro zakaz ?

deivis
    Člen

The best Czech trance DJ & resident E-MOTION!

Po této akci mě 100% přesvědčil, že tomu tak bez okolků je!

deivis
    Člen

Autor: Armin (IP zapsáno) – druhý den je státní svátek.. Rozhodně nemůžeš praktickou ve státem uznaný svátek 🙂

Armin
    Člen

Hmm tak v tom datu mám zrovna praktickou sm19. Ale jinak bych dorazil….

ja jako kurak jsem taky pro zakaz. V Sazce to slo taky, tak proc by to neslo na Flede, i kdyz se to taky nedodrzovalo, ale urcite to nebylo v takove mire, jako kdyby to bylo povoleno

bajkal
    Člen

Ja se pokusim dorazit.Jen ve ctvrtek musim byt okolo 8 v praze.Kdyz tak si koupim let doPrahy nooooosm5.

Dexx
    Člen

No nic…. 🙂 Uvidíme ještě s tou účastí…

fuchs
    Člen

no nevim…to datum mi moc nesedí… ale jinak bych asi jel..

deivis
    Člen

Na rave.cz už také běží debata. Je super že i kuřáci jsou pro zákaz. Tím lépe. Dav dokáže více než jendotlivec.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.