TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 237)
  • Autor
    swo
    Člen

deivis – já jako kuřačka jsem pro zákaz

deivis
    Člen

Ještě jeden dotaz bych měl. Co si myslíte (a to predevším kuřáci prosím) o zákazu kouření v sále klubu Fléda?
    Prosím o nereagování nekuřáků. Zajímá mě jaký na to mají pohled kuřáci.

BoRo
    Člen

o vetracich bych vam mohl vypravet.nej byl x-hvezdickovy pokoj v jaltskem hotelu. Horko,v pokoji byl vetrak(peknej znackovej),ale zaveseny.a foukal ukrajinskym zpusobem,zhora primo do ksichtu do postele. poranu vypadal jako bych behal nahej v unoru po ulicich a s rudyma ocima

souca
    Člen

deivis – to chce nějakou schopnou léčitelkusm4 já teda taky celej víkend nemohl pořádně mluvit, ale z nemoci to nebylosm2

deivis
    Člen

Autor: souca (IP zapsáno) – už vím 🙂 jj sípal jsem docela solidně. ještě ted nejsem moc ok..

souca
    Člen

deivis – sípal si něco o topení a větrácíchsm15 a já Ti děkoval za E-motionsm3 koukni do friendů na Tvém myspace. Snad mě poznášsm3

deivis
    Člen

Darren Tate (DT8 project, Jurgen Vries, Angelic / UK)
    Dale Corderoy (Corderoy, Mondo rec. / UK

zruda
    Člen

Deivis – A střecha pořád zůstane, jo? sm4

Jinak jak jsem psal na jiným vlákně, na další díl se už moc těším, bude to buď oslava dopsání diplomky nebo na zlepšení nálady po zjištění, že se mi studium prodloužilo o semestr.

milan
    Člen

mountainer – Neboj, ta bývá jenom jednou v rocesm0 a na nějakej majáles se můžu víš cosm0

deivis
    Člen

Autor: komar (IP zapsáno) – na této akci bude uděláno vše proto aby se to mega horko neopakovalo. ze 3věci co tomu dopomohly budou dve odstraneny.

komar
    Člen

Hehe., ještě navézt do flédy písek a máme tu beach párty jak má být….Sunrise bude závidět…sm15 Plavky s palmičkama to jistí … sm0

mountainer
    Člen

milan: no jen aby zas místo toho nebyla nějaká Mladá kamera sm16

deivis
    Člen

Autor: souca (IP zapsáno) – bavili? Bylo me rozumet jo? Hehe.. Ale i presto Tvuj oblicej si nepamatuji 🙁

souca
    Člen

deivis – jj, bavili jsme se o tom spolu ráno u šatensm3 v květnu už by se topit snad nemuselosm3

souca
    Člen

vyrys – no tak to by byla divoká partysm11 v tom případě ale prosím do line-upu nominovat Nifru a Laydee Jane a dress code i pro něsm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.