TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 237)
  • Autor
    deivis
    Člen

Autor: Fox Mulder (IP zapsáno) – takto nechci aby to bylo pojato. Spíše mě jde fakt čistě o ten komfort návštěvníků a o to aby se lépe dýchalo a nedocházelo ke zraněním.
    Osobně sem viděl vyryse jak vypadal když mu někdo típl cigáro o ret.

Fox Mulder
    Člen

Super, jen tak dál!!! Pryč se zasranejma kuřákama!!! sm13

deivis
    Člen

Pokud si nezapalí 50% lidí a zapálí si vedle. nebo venku bude to skvělé. Nejde o zákaz ale o to aby lidé pochopili že to je pro jejich dobro a že poté se jim na akci bude dýchat lépe 🙂

Flash2001
    Účastník

deivis: Snad to vyjde a většina lidí to bude respektovat, v každém případě díky předem za snahusm4

Milan: nic si z toho nedělej, já budu zítra taky přes den v práci

deivis
    Člen
    milan
    Člen

Jediný co mě štve, že jsem měl volno dnes a včera a zítra musím do prácesm17..No co už, aspoň se v práci bude na co těšitsm0

Flash2001
    Účastník

Jen doufám, že ta debilní D1 nebude zítra večer moc zasekaná.

vyrys sm0 zítra mi bude fajn horší bude to čtvrteční ráno …ale to bude předpokládám u vás uplně stejný.. sm0 sm15

vyrys
    Člen

majklhauske: aby te nemuseli pak sesivatsm2 az vyletis z kuze jak budes cist jak to fungovalosm0 nebo jak puknes, bo podle toho cos psal na rave co mas v planu…sm11

kua ta studená mlha by me zajímala… zase nějaký vykřik moderní technologie…sm0 nu což snad si o tom alespon pak přečtu jak to fungovalo..sm3

Sq4Raa
    Člen

Počítejte i se mnou sm2

Flash2001
    Účastník

Uz jen jeden den a kousek…sm5

deivis
    Člen

Autor: Armin (IP zapsáno) – ty jsi me mel napsat.. Alespon co jsme rikal Foxovi.. hm ?
    Dyztak se me ozvi pls na icq.. Potrebuji ti neco rici.

Armin
    Člen

Kurňa já už se nemůžu dočkat sm5

vyrys
    Člen

deivis: vsak ja nikde nepsal ze su protism4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.