TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 237)
  • Autor
    benes
    Člen

tak na tohle jedu sm5

milan
    Člen

Tento plakát se fakt povedl

Lukin_
    Člen

Fakt krásny flyer už se docela i těším na tu porci ápliftu kterýmu neholdujusm15

dance-girl
    Člen

Jéé, pěkně veselej jarní plakátek sm3 sm0 Taky se těšim

komar
    Člen

Nááádhera sm10 Už se těším…

deivis
    Člen

Tak zítra bude venku plakát.. Akorát je k tomu příhodná chvíle, když se dívám ven na to počasí 🙂

Menší náhled..

to deivis: czech.smejd@seznam.cz (ostatní nespamujte, pěkné dívčiny mohou) sm15
    a děkuji velmi pěkně, jsem zvědav sm3

deivis
    Člen

Autor: Czech smejd (IP zapsáno) – Jakej máš email? 🙂 Dyžtak mám v profilu.. Rozesmál jsi mě tím příspěvkem. Pošlu ti to 🙂

Hmm, tak jediný, co sem našel (ani nevim jak sem se tam dostal) je jak (kdosi sm15) zve nejakou krasnou slecnu na drink do brna sm0 sm0 … Tak jsem si řekl, že už raděj dál hledat nebudu, jinak bych se dozvěděl něco, co sem původně ani nechtěl sm15

milan
    Člen

ondrab – Nevykecá, ale jenom jsme se o tobě s Deivisem bavili a já mu řekl, že si mi psal, že si myslíš, že by to mohla být Tatanasm13sm15
    Přece jsem ti to jméno neřekl, ale co…

Palda61
    Člen

Jinak pokud tam bude ten, o kterém se mluví, tak pojedu sem a bohužel oželím BAM.. Protože tohle je pro mě několikrát větší lákadlo 🙂

Edit: tak ještě lepší sm10sm5

Lukin_
    Člen

Tak já slyšel kdo bude v říjnu ale nebudu to psát raději a počkám až to někdo napíše sm16

edit : Hmm tak vypadá to že říjen oželím na 90%

ondrab
    Člen

deivis:hehe..ne tu nemyslim, a koukam, ze DJ Milan vykeca i to co nevi..ale Tatana by se me tam libila vicesm5

deivis
    Člen

Autor: ondrab (IP zapsáno) – tož se začni vzdělávat. Myslím si že to je osoba vcelku známá.. Btw nemyslíš stále tu Tatanu sm15sm15

ondrab
    Člen

deivis:uz to vim…vysondoval sem to…ale, ze by to teda bylo lehce k dohledani se rict neda..aspon ja osobne tu osobu ani neznam…slysel sem o ni poprve v zivote az tedsm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.