TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7.5. Fléda Brno – E-MOTION: Darren Tate & Dale Corderoy

• Toto téma obsahuje celkem 236 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 237)
  • Autor
    ondrab
    Člen

deivis:jj..to verim…urco to nebude spatny…btw, marcel pry bude hrat tedka na tomhle dile, je to pravda??..jestli nekecasm15

deivis
    Člen

Autor: ondrab (IP zapsáno) – mám od obou doma sety a myslím si že to bude pecka.. 🙂

ondrab
    Člen

tak jmena to nejsou spatny, tvorbu maji vynikajici…jen bych teda radeji aby tady byl jejich slavnejsi kamos z anjuny..to by teprv bylosm5..jinak nejaka slecna z ciziny jo??..sakrys…to teda nejak netusim

tak ty nejsi takovej extrem.;) a celkem to máš v pohodě..

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – mluvíš i o mých variacích ? sm3

víš co mi zaujme 🙂 je toho dost ale mimo jiné jeden človíček nedávno jsem si u tebe na nej zjištoval pár vecí.. jméno samože nenapíšu protože oči promoterů jsou všude.. a uvidíme třeba si ho jednou přivezu.. sm3 ale rozhodne v kombinaci s dj co k nemu budou sedět.. a ne ty variace co se občas dneska v čechách na parties dějou..sm3

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – tebe už čeče málo co zaujme.. Ano vlastně nevím co by jsi si přál, ale stejně doufám dojedeš. Seš inventář, za chvílu budem dělat z Tebe nástěnku 🙂

já bych to teda taky mohl vedět když mi to david posílal .. ale abych pravdu řekl mě to zase tak nezaujalo tak vím jenom jednu slečnu..? paní ?

deivis
    Člen

ondrab & all – zahraniční DJs budou 3, z toho dva stejné národnosti 🙂

hoky
    Člen

jn taky toho jednoho moc neznám ale i tak myslím že to v říjnu bude velký i ostatní jména luxusnísm5sm2

ondrab
    Člen

dukelak:tak to potom vim oba dva, kdyz sou stejne narodnosti…a od toho mene znamyho znam akorat jeden luxusni track…

dukelak
    Člen

jsou 2 a mají stejnou národnost :)akorát by to chtělo nějakou ochutnávku od toho méně známýho…vůbec netuším, co hraje…

ondrab
    Člen

deivis:sakrys ja sem sikovnej..uz sem nasel prvni zahranicni jmeno…a kolik bude dju ze zahranici??,jeden nebo dva?

deivis
    Člen

Autor: Czech smejd (IP zapsáno) – Všechny jména na říjen jsou již k sehnání na internetu. Jen to chce pátrat 🙂
    Myspace a spol..

deivis
    Člen

Autor: Hustey (IP zapsáno) – na bar stagei bude specialne na E-MOTION new zvuk. Pokud jsi byl treba na Magionu tak vis jakou ma silu 🙂
    Tentokrate bude i druha stage plnohodnotna zvuku jaky by mel byt 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 237)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.