TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 7. narozeniny klubu Fabric s Matthew Dekay

• Toto téma obsahuje celkem 29 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    Tadeas
    Člen

majklhauske: rovnou do Prahy by mohl přijet:oP

ufff no takže od desíti do desíti :oD 12 tihodinová kalba možná že napíšu report alejako takovejch buchtiček co tam bylo nerozumím tomu proč nejsou i jinde 😀

no každopádně dekay rullez byl jsem na nem po 4 (poprvé v čechách bo zranění nohy mi dvakrát znemožnilo ho slyšet a 3x v madarsku ) a musím říct že kdo umí ten umí:) a dokonce zahrál i svůj remix pro leama & moor což jsme teda nečekal…. každopádně až se zase přiblíží k našeim hranicícm jedu na nej bez premýšlení..

já doufám že ke stažení nebude nic a že se v rpaze neukáže 🙂

jo aješte doufám že když už tam kvůli nemu pojedu z prahy tak se dostanu za dveře:)

Penza
    Člen

Skoda ze to je az v Ostrave :-/ kdyby to bylo v Praze tak hned jedu:-P doufam ze bude ke stazeni jeho set 😛 🙂 a ze se letos jeste ukaze v Praze:´-))

milan
    Člen

No, já to asi nebudu řešit a v pondělí se podívám v obchodě do knihy, kde jsou nějaký český pravidla:oD:oD

deivis
    Člen

s tranceovou se shodneme a vim kolik lidi pise tracova 🙂

nexus666
    Člen

Kdybych měl někomu vysvětlit co to je OT tak ho poslu sem :oD

Paya
    Člen

no, k té češtině … osobně mi to skloňování DJských jmen vadí, ale je to prostě standard, takže jména skloňuji … otázkou je, zda skloňovat i křestní jméno, ale asi by se mělo taky … takže „narozeniny s Matthewem Dekayem“ (stejně jako „party s Paulem van Dykem“) … i když někdy je to velmi veselé (zkuste si skloňovat „Ronski Speed“ – má být „mluvil jsem s Ronski Speedem“ nebo „mluvil jsem s Ronskim Speedem“?) … každopádně je otázkou i to, jak přepisovat do češtiny trance a tak dále (někdo píše „trancová akce“, někdo „tranceová“, přičemž podle mě platí to druhé) …

FDI
    Člen

;-)to myslel ironicky

milan
    Člen

Andrews – teď jdeš sám proti sobě…když skloňovat, tak i tvou přezdívku ne?přece sedmý pád – s kým čím…Andrews + em..= s Andrewsem, nebo se pletu?:oD:oD:oD..Andrews podle mě jidině, kdyby bylo lidí v tomto názvu víc ne?:-!
    Nechejme už té češtiny:-D:-D:_)

FDI
    Člen

A: 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Paya: Souhlas s Andrews jsi chtěl říct, ne? :-!

Karel
    Správce

tak ja to prepisu treba na 7. narozeniny – dorazi Dekay .. a bude klid :´-))

Paya
    Člen

souhlas s Andrewsem

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: To je jedno, co se ti líbí nebo ne, důležitý je, jak je to správně. Nevim, jestli bych skloňoval i to ‚Matthew‘, ale ‚Dekayem‘ by tam bejt fakt mělo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.