Toto téma obsahuje celkem 16 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Binary a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 17)
Nejvíc se mi líbí Fading Memories. Škoda toho potlačenýho beatu, ale to je u Arneje normálka. Tak jen 8/10.
The Return je taky v poho 7/10.
Ostatní dvě mě nevzali.
na tomhle EPčku u mě vítězí zatím The Return, jen možná škoda té podobnosti s People Don’t Change, která je přeci jen lepší… Eventuality a Fading Memories je solidní Push-like trance, Life Goes On mi přijde dost utahaná a ten přes minutu dlouhý breakdown je celkem o ničem…
Projel jsem to jenom tak zběžně, takže si to zítra ještě naposlouchám. Ale i tak mi to oproti minulýmu EP přijde výrazně slabší. A na první poslch mě taky nejvíc zaujala Life Goes On…
Kdo tomuhle nedá alespon osmičku, tak snad ani nemá rád trance sm5 Co ještě lepšího si přát? Už to snad ani lépe nejde. Nejlepší je The Return, ale i ostatní jsou minimálně na 9+, takže celkově jasných 10/10
Skvělí Skvělí !!!!!!! Tohle mě hodně překvapilo !!!!
Pro mě asi nejlepší Fading Memories(Klavííír)sm15 a The Return tomu se nebojim dát za 10/10
Life Goes taky nezní špatně!!! (Klavííír) sm15 8+/10
Eventuality asi nejslabší z releasu 7/10
Ale celkově release za 10/10 je to fakt skvělí !!!! sm5
paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaada co dodat
u me vede Return a Life Goes On a hnedaka v zavesu je Fading Memories a a pak Eventuality neni to my cup of tea ale spatne to neni
jak psal Binary s tim Miller tak to +1 plne slouhlasim