Add fotky na Djz.cz … taky mi trvalo nez jsem prisel na to ze to co posilam je jinak a nasel cestu aby to tak nebylo – podle mého se jedna o filtry, které pro zobrazení (!!) fotek používají jednotlivé softy (a webové prohlížeče s nimi opravdu nevládnou …). Zkuste si fotku upravit v Gimpu a ve Photoshopu – gimp nekecá a to co z něj ukládám pak na webu vidím … jestli je to zobrazovacím filtrem anebo kolizí web-album-generátoru na poli kompresních filtrů nevím, ale občas se to objevuje i na jinýh serverech …
Btw add výbava huhuhuuuu mam konečně blesk, do měsíce bude doufám konečně další objektiv … a nová brašna a 3. sada tužkovek do blesku a třebas i batery grip a pořádnej úchyt a a a kurňa nechce někdo zasponzorovat chudého pracujícího ??? :oD:oD:oD:oD:oD
Pruser je, že momentálně mám poněkud pochroumanou pravou ruku, takže focení je odloženo na neurčito (někteří si dokážou představit jak mě to sere s bleskem s kterým jsem nafotil 20 snímků odloženým doma-těšil jsem se na něj 1/2 roku-((-((-(()