TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 9.11. 2007 Kyau & Albert – Fabric(Ostrava)

• Toto téma obsahuje celkem 162 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 163)
  • Autor
    m154
    Člen

jako pojistka by to nemuselo byt spatne…

Gizmo
    Člen

m154: sluší jim to … ja bych nebral ani jako ulet :oD:oD takhle ohakla dvojicka by mela uspech…

m154
    Člen

nemozne na pockani a zazraky do tri dnu

pass: s vercou

tak se koukni

M4RT1NEK
    Člen

Gizmo : k tomu sé nebudu vyjadřovat :oD:oD:oD

Gizmo
    Člen

no aby ne … mít fotku s takovými samci :oD:oD ta fotka tam neni jediná … Copoak asi skrývá ona uzamčená galerie té slečny ??? B-]B-]B-]

m154
    Člen

ja se taky priznavam ja jsem ten druhy. z te slavne fotky. nejhorsi bylo rano kdyz jsem si uvedomil co se zase delo. jooo sampus a vodka to je vrazedna kombinace[ vsak klici z brani vii ]

jo a mam pocit ze ona tu fotku akt chtela ale ruku do ohne za to nedam. ale asi je na to pysna bo si to dala na libimseti tu fotku.

M4RT1NEK
    Člen

K tomu se nebudu vyjadřovat.Ta holka je známá od kamaráda.Trošku více se pilo šampaňské.Což nikdy není ok.Navíc co si pamatuju,tak tu fotku chtěla ona.Nevím,já ji neznám :oDK tomu se nebudu vyjadřovat.Ta holka je známá od kamaráda.Trošku více se pilo šampaňské.Což nikdy není ok.Navíc co si pamatuju,tak tu fotku chtěla ona.Nevím,já ji neznám 🙂 A nezáviďte 🙂 a ano mám libko, libimseti.cz/m4rt1nek 🙂 diky za vaše 10tky 🙂 Váš M4RT1NEK 🙂

milan
    Člen

Ale náhodou má skoro 18:-D:oD

SHP
    Člen

Martine, i ty? Nééééééééééééé -((-((-((

Starf
    Člen

SHP: ono zrovna na libku ma zrovna celkem dost lidi odsud profil, vcetne Martina 😛

SHP
    Člen

Martin osahával nezletilou!!!!!! Od lidí co maj profil na líbimseti ruce pryč %-)

Creams
    Člen

Leosh napsal(a):
    ——————————————————-
    > heh, ta holka musela bejt pěkně nalitá…:oD …a
    > vy asi taky:-D
    >
    >
    >
    >

http://www.libimseti.cz/kaca.55 —– to je ona slečna 😀

Gizmo
    Člen

Add fotky na Djz.cz … taky mi trvalo nez jsem prisel na to ze to co posilam je jinak a nasel cestu aby to tak nebylo – podle mého se jedna o filtry, které pro zobrazení (!!) fotek používají jednotlivé softy (a webové prohlížeče s nimi opravdu nevládnou …). Zkuste si fotku upravit v Gimpu a ve Photoshopu – gimp nekecá a to co z něj ukládám pak na webu vidím … jestli je to zobrazovacím filtrem anebo kolizí web-album-generátoru na poli kompresních filtrů nevím, ale občas se to objevuje i na jinýh serverech …

Btw add výbava huhuhuuuu mam konečně blesk, do měsíce bude doufám konečně další objektiv … a nová brašna a 3. sada tužkovek do blesku a třebas i batery grip a pořádnej úchyt a a a kurňa nechce někdo zasponzorovat chudého pracujícího ??? :oD:oD:oD:oD:oD

Pruser je, že momentálně mám poněkud pochroumanou pravou ruku, takže focení je odloženo na neurčito (někteří si dokážou představit jak mě to sere s bleskem s kterým jsem nafotil 20 snímků odloženým doma-těšil jsem se na něj 1/2 roku-((-((-(()

M4RT1NEK
    Člen

já na těch fotkách vypadám jak mrtvý , přitom to tak není :-!

Creams
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 163)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.