TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 9.11. 2007 Kyau & Albert – Fabric(Ostrava)

• Toto téma obsahuje celkem 162 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 163)
  • Autor
    NL Tune
    Člen

Winnie: Když původní fotky jsou 897×600, tak proč jsi vypočítala takový šišatý rozměr 500×375? který by sice fungoval při 800×600, ale to se mi nezdá, takže tvůj správný výsledek by měl být buď 500×334 nebo 561×375, takhle tu teď může někomu vadit, že jsi pastla šišatý náhledy :_)

ad fotky na DJz – tam jsou vůbec nějaký divný :-!

ondrab
    Člen

sickboy:ale ja je neposilam na ftp, ale mailem a uz upravene a zmensene…

Winnie
    Člen

Taky souhlasím, že to byla nezapomenutelná noc, sekec mazec od začátku do konce!:-P

Weekend World Stars @ Fabric, Ostrava, 9.11.2007

http://www.vizitheque.net

Sickboy
    Člen

ondrab: Tak serverové FTP není kapacitně neomezený, že… Proto se fotky musí zmenšovat. Když je tam posíláš, jedná má vždy okolo 2,5 Mb.

milan
    Člen

deivis – Bajkal asi mlíko vymění za pivo:oD:-D

deivis
    Člen

maslo vymenit za sadlo, salam za klasickej junior a mlíko za vodu..
    A hned je na fotak 😀

Milan: že joo, já jdu dneska do obchodu, beru 10 rohlíků, nějaký to máslo a salám s mlíkem … 105 Kč. Je to krásné :_) Asi začnu držet dietu :oD

milan
    Člen

KrainerPhoto – Rohlík už za 2,50? A já si kva říkal, že mi ten nákup nějak podražil:-D:oD

milan: a budu překusovat hřebíky, ne? 😀 I když .. rohlík dneska za 2,50 .. mě jebne.
    deivis: tak růžově to nevidím, červen, červenec … to je za pár … 🙂 Ale když mi to cálneš, nadávat nebudu B-]

deivis
    Člen

Autor: KrainerPhoto (IP zapsáno) – jak často? stihneš to do 18.ledna ? 🙂

milan
    Člen

krainerPhoto – to si radši odkládej desetikačky…:oD:oD

deivis & ondrab: neni to zmensenim formatu fotky??

deivis: už hážu pětikačky do pokladničky na lepší mašinku 😛

deivis
    Člen

ondrab – nejsme grafik ani fotograf ale presne jak jsi to napsal tak to je. rozpixlovane a matne. to je presne to co myslim.. btw posli me pls tvuj email pokud nevadi na muj.. dekuji

ondrab
    Člen

deivis:nevim co myslis tim potrhane…ale skybeamova vybava minimalne za 200 000 se s mojim fotackem neda srovnat-((bohuzel je ten pan trosku nekde jinde..

je ale pravda, ze kdyz sou ty fotky primo na webu tak me dycky pridou jiny nez je tam posilam..takovy desne matny a jakoby rozpixlovany(sry za ten vyraz, lip me to nenapadlo)

deivis
    Člen

:´-(newman – sak se na ne koukni. na vsechny..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 163)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.