TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 9.11. 2007 Kyau & Albert – Fabric(Ostrava)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 163)
  • Autor
    Newman
    Člen

dejvis: obávám se, že taky nevím, co myslíš potrhanými fotkami :-O

deivis
    Člen

Krainer – ale podobne veci to dela i winnie i ondrab atd..

deivis: potrhané? kompakt je kompakt, to s čím fotí Skybeam se určitě nedá srovnávat s obyčejným kompaktem.

deivis
    Člen

Klobouk dolů před fotkama na techno.cz.

Btw na djz.cz nema to nejake kodovani blbe ty fota?¨

edit: nechci ti rict ze jsou skarede to ne, ale uz delsi dobu sleduji ze jsou tak nejak potrhane..

dukelak
    Člen

PePe: takys byl pár minut v tranzu? :oD

Winnie fotila a fotila a pařila .. Je fájn 🙂

Jinak první část mých fotek na http://djz.cz/Weekend_World_Stars_s_Kyau_Albert_1cast_fotky

PePe
    Člen

Fox Mulder : no žiju i nežiju jsem cely rozbity ale co kalba byla kalba že:oD…….jinak jak zahrali are you fine uplne nakonec tak jsem byl uplne stastny…..jina dimenze:oD

milan
    Člen

kreinerphoto – jj. Hrál to určitě..Muselo to být před koncem jeho setu. To nám Milan říkal, ať jdem na parket, že už bude končit, ať máme výhled a najednou to pustil, tak jsem měl uši přímo na repráčcích:_):oD

Fox Mulder
    Člen

2 PePe: :oD Se divim, že si ještě něco pamatuješ.. 😀

PePe
    Člen

cestec all……..v patek byla mastna akce až ted jsem se vratil domu:oD…..Jinak si myslim že mastna kalba….jo fabric je fabric;-)…..jo a pište pls linky na fotky dikes

Fox Mulder
    Člen

Jsem zvědavej na fotky madam Winnie (Vizitheque.net).. 🙂 Prej se jí podařil nejlepší fotoreport, co kdy nafotila! B-];-)

To Armin: Oj, tak je to tam až teď, fotky má na starost ondrab, nevím, kde se s něma fláká 🙂
    A Milane: Ale prdy, to jsem musela být v hodně velkým tranzu, když jsem si toho nevšimla :oD Fakt to Schulz zahrál???? :-/ We love, we live, we take, we give … Jééééžiš, no tralala :´-))

Jinak co říkáte na Jeta F., nebyl špatnej, co? Úplně to rozpumpoval, škoda že se muselo jít na vlak 🙁
    A Armin, ty si čí?? 😀 Najdem tě někde na fotkách?

Armin
    Člen

M4RT1NEK : Ty jsi nepil?…No jen pockej!! To si vypijes!! 😉
    Já byl poprvé v ově a totál na sr… B-] …anda to byla no.. :oP :oD

Taky díky spolukaličům a už se těším na fotešky a na dalsi akci v ove 🙂

M4RT1NEK
    Člen

zdravím všechny :oP tak já snad už řeknu jen to , že na to že jsem nepil tak jsem se bavil perfektně :oD děkuji všem speciálně : Holkám,M154,Arminovi,Winnie,Newman,OndroviB … dále bych chtěl poprosit Holki aby si změnili nick :oD:oD:oD

hoky
    Člen

á ještě hráli Lange – Songless taky lahudkovej track

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 163)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.