TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 9.11. 2007 Kyau & Albert – Fabric(Ostrava)

• Toto téma obsahuje celkem 162 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 163)
  • Autor

Hej tak pánové a dámy: vy kdo ste nebyli tak ste to pěkně profárali – no tahle akce byl prostě nářez.
    Muzika prostě mordička: nejlepší byli jasně K&A – ty to tam pěkně rozjeli co?? B-]
    Škoda jen že sem přijel až ve 12, ale aspon sem stihnul kousek Michaela, kterej mě pěkně nahřál – no prostě pro začátek bomba. Následovalo monstrozní duo při kterých sem se skoro vznášel. Martin sice zahrál fakt dobře ale podle mě z tich Djs co sem slyšel asi nejslabší (no ale byla fakt konkurence 😐 ). Na co vám budu povídat na konec? Jet to tam pěkně rozpálil ( skoda jen že mě už boleli nohy ). Škoda že hrál až na konec páč mě z parketu nemohli kámoši vůbec dostat :oD B-] . Ke konci takové mordy. Tož co vám budu povídat?? Takovej konec ( pul hodky před koncem, pak sem musel jet) se musí zažít – já to sice skoro nepřežil :oD páč sem vůbec do ted nespal, ale to je moje věc :_)
    VY KDO STE NEBYLI LITUJTE!!!!!!
    No a lidí?? Já bych řek že akorát, no možná kdyby tam bylo o 15 lidí víc tak je to OK, ale i tak byla atmoška skvělá.!!!
    A abych nezapoměl. Docelá rád bych poznal, jak nazval armin: spolukaliče z fabru 🙂

hoky
    Člen

hej to jo no, fakt ranní krizovka jak prase.ale přežili sme to ve zdraví ačkoliv to tak nevypadalo:oP

Armin
    Člen

hoky : To me se nevyybavuje naprosto nic :oD

Ty voe na tom nadru to bylo drsny, sem myslel, ze chcipnu :oD

Ostrava je drsná B-]

hoky
    Člen

ti dám holki woe:oD hej já dnešní ráno vůůbec jako nedával, se mi zas zpětně vybavuje co sem tam kuwa vyváděl

Armin
    Člen

Tak jsem se taky trochu vyspal 🙂

No tak dopadlo to presne tak, jak jsem cekal. Kalba veliká, hudba luxusní. Skoda jen, ze tech lidi nebylo více…
    Štěpán – Parádní ( Jako vyždy.. 🙂 )
    MC – Slušný , ale na Entrace, tuším se libil více
    K&A – Mazec největší, to byla jízda od začátku do konce.

Zbytek už si nepamatuju :_)

Zdravím všechny spolukaliče z Fabru……baníček,ondraB,Michal,Holki,Winnie,newman,fever atd… 🙂

hoky
    Člen

fuj taxem se probral ze včerejí/dnešní noci tak to nějako zkusím shrnout i když sem tak trochu eště out:-D
    co se týče hudby tak naprostá spokojenost, s návtěvností si mylím, že to mohlo být určitě lepší ale atmoška byla nakonec parádní
    Štěpán-potěšil mě Maorem Levi-shapes (O.Smith mix),Anna Nalick- Breathe (Blake Jarrell mix), Solarstone vs Alucard- Late summer fields a pak gouryellou-ligaya takže jako vždy zahrál prostě skvěle na rozjedzd tak akorát

MC- ten mě mile překvapil- co si pamatuju tak hrál Luminary-Amsterdam a to je vše co si vybavuju

pak to přišlo K&A- to byla jíízda, zahráli jako asi vždy dostatek své produkce takže zazněly klasiky jako Are you fine, Walk down, Always a fool jejich new remix Love all the pain away, nej okamžik byl Perpetuos dreamer-sound of goodbye (Nic Chagall mix) když zpíval celej dav, nechyběl ani NYC od PvD
    po a zkončení se ochotně podepsali a vyfotili se všema kteří o to stály 🙂

Gredner- už na 3G se mi moc líbil ale včera se trumfl, fakt mazecovej set, na začátek Bordelline, CG-body of conflict a dash berlin, michael cassete-zeppelin a dva kousky od Jonase Hahma+ několik luxusní IDček

no a nakonec Jetfever- začal PvD-Another sunday pak Ottavianim a through your eyes, JOC- big sky (A&N mix) a paxme museli bohužel na vlak takže zbytek nevím

na závěr patří VELKÝ DÍK všem co se mnou kalili- M4rt1nek,Armin, OndraB,Winie,vyrys,Štěpán,Newman+jeho kamarádka, Lukina + spousta dalších

Paya
    Člen

tak šance bohužel padla, každopádně si to užijte a pozdravujte Ralpha se Stevenem ;-):-D

M4RT1NEK
    Člen

super :oD

Creams
    Člen

Večer se samo ukážu 🙂 extra pro Martina 😀

hoky
    Člen

newman: tak to je moc dobře, taky tě rádi spatříme

Newman
    Člen

Hej, bando, jedu nakonec taky 😀 Rád vás tam uvidím :oP

Armin
    Člen

Winnie: jj svetřík :oD…to uz jsem tak provarenej, ze jezdim vsude? 😀 …uz se tesim…zachvíli vyrazim… 🙂

Winnie
    Člen

Armin: myslíš se svetříkem? Už je čisťounký sbalen v zavazadle. A nebo vůbec, jakože jdeš taky? To bych si ani nedovolila. 😉

Vizitheque.net // Reflection Music

NL Tune
    Člen

M4RT1NEK, Armin: Týbrďo, takže nějaký hromadný příslib? 😀 Tak snad to Winnie ještě pěkně nafotí B-]

Armin
    Člen

Winnie : Doufam, ze jsi na me nazapomela :´-)):´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 163)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.