- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 4. 2010 v 12:34 #166309
Star_Guitar
ČlenIamek: Ano, zlatíčko, já chápu význam slovního spojení „konspirační teorie“, jen nechápu, nakolik se člověk musí nudit, aby považoval za nutné se v tom hrabat a řešit něco, co už stejně zemřelým životy nevrátí.
A upřímně, nikdy jsem neřekla, že chápu, proč se ještě x let po útocích řeší tady na fóru jedenácté září. Ačkoli důkazy jsou zřetelné a srozumitelné a spousta věcí je nejasná, ti lidé už jsou prostě nějaký čas po smrti a nic s tím neuděláte, přátelé.
Možná by hlavně pro některé z nás bylo fajn přestat se přehrabovat v teoriích a všech těch možných konspiračkách a začít normálně lidsky žít.
18. 4. 2010 v 11:26 #166307iamek
ČlenStar_Guitar : proto se tomu rika konspiracni teorie … I KDYBY to nekdo treba sestrelil tak my se to jen tak nedozvime. Nastesti je more dokumentu, ktere vsechno vystouraji … Napr The end atd atd ( Kreeki urco vi ) … To by se pak mohla zrusit cela sekce 9/11 ktera je taky jen spekulace 🙂 …
18. 4. 2010 v 11:23 #166306Star_Guitar
ČlenSevene, už to nepij. Fakt, škodí ti to. Myslím, že ti to tady spousta lidí napsala jasně – pokud to nemáš podložené důkazy, tak neotravuj, nevymýšlej si p**oviny a nech mrtvé spát.
18. 4. 2010 v 10:51 #166304iamek
Členseven : Nespadlo pred nekolika lety vrtulnik kde rovnez bylo nekolik dustojniku nebo generalu ? Pote polska vlada MYSLIM vydala zakaz, ze v jednom letadle jich muze letet nekolik. Je to i logicke. Jak jsem psal prezidenta nahradis docela lehce, ale general musi uz neco umet a musi mit uz zkusenosti a ty nenabere tak lehce jako kandidat na prezidenta. na druhou stranu kdyby letelz dve letadla tak lidi dudlou, ze zbytecne utraceji za dve letadla.
A jinac nechapu ten utok na Sevena … Kdo videl nekolik dokumentu o ruznych konspirracnich teorii ( casem vychazi na povrch, ze vetsina je pravda napr. dokument End game) … Ma svuj nazor a psat mu, ze je paranoidni je trosku mimo misu … Jinac souhlas se Sevenem, ze USA nebo RUSKO maji urcite uz lepsi zbrane nez 70let starou atomovku. To podepsani smlouvy je jen akt pratelstvi nebo aby USA melo argumentaci, ze se odzbrojuji a pritom do armady davaji za Obamy vic penez nez za Bushe. A v TV uz bylo nekolik dokumentu kdy nektere zeme ( Hlavne Cina a USA) vyvijeji zbrane ktere mohou ovlivnit pocasi ( bourky, rozehnani mraku, tsunami, zemetreseni, deste ) … Takze v tomhle ma asi pravdu …
18. 4. 2010 v 4:44 #166299seven
ÚčastníkTakže jo, chce to tu mazat nemám jinou možnost než psát teď. Je fakt že k 9/11 je tady spousta kvalitního materiálu který nahlodá i silného skeptika. A vzhledem k tomu že to zde čtou a budou číst i lidé kteří 9/11 našemu postoji nechtějí věřit, není dobré do něj vkládat témata která tak silně podložená nejsou ale stejně si myslim že škvára s foxem se moc bojí že budou vypadat divně když v jejich topicu se budou nacházet témata která tak silně podložená nejsou protože lidi by si mohli říct „ty vole oni věří na takové nesmysly ti jsou divní“ pryč od nich a jiným lidem říkat že jsou divný protože věří konspirační teori :-D, škvára s foxem už si nejsou schopný říct, ale moment vždyť každý musí vidět že to tvrdí někdo jiný než oni vždyť on má v v avataru budhu a říká si seven. Xkrát jsme se tu bavili o jiných tematech a nikomu to nevadilo, ale teď když já jsem přišel s něčím co je pro ostatní za hranicí normálnosti jsme najednou off topic 😀 s vámi je sranda kluci děláte tohle často? 😀 že bych se stavil znova, škvároslav má konečně (ale pouze v jeho očích) možnost jak mě v diskuzi pokořit protože jsem ho iritoval v diskuzích jiných (vidíte jak daleko dojdete s upřímností a pravdou? ke svobodě jako já teď :-D), napřed ale musí pochopit že já se tak musím cítit a to se nestane 😀 ostatní se kterými sem si tu psal mi nevadili až na tyhle dva na foxe a na škváru jo a houska s freezerem taky mě iritovali taky houska přišel jako pozor přichází pan rozum který to vyřeší 😀 fakt sranda a freezer toho ani neřešim ten byl taky dost, jedinej koho chápu ale koho to neomlouvá ze strachu je fox, on je opravdu myslivna velká a pro mě je ten pan někdo který zde něco znamená škoda jen že se nestaví všem svým strachům byl by z něj skvělí vůdčí typ. Jinak k tomu co jsem tu řekl o katastrofě v polsku, nikdy jsem neřekl že jsem přesvědčen o existenci seizmických či meteorologických zbraních jediné co tvrdím a naprosto tomu věřim je že letecká katastrofa polského letadla v rusku nebyla nehoda ale ůmyslná vražda a ano vycházím ze svého pocitu a intuice ovlivněné nespočtem dokumentů o současné světové politice, vše ostatní byli polemiky a ůvahy!!! Už dávno jsem se naučil kašlat na to co si o mě myslí ostatní pokud já jsem spokojený (samozřejmě v rámci zdravého sociálního soužití) někteří zde by se to měli naučit taky. Bye and TRANCE FOREVERsm14 (dance smajlik)
18. 4. 2010 v 3:22 #166297Sq4Raa
ČlenTak ať ten můj poslední příspěvek stojí za to…
Stěžoval jsem si já. Ne snad proto, že tady vedeš diskuzi sám se sebou a i ty musíš vidět, že to vážně nikoho nezajímá, ale hlavně kvůli pocitu, že nám diskredituješ docela povedený, věcný téma, na němž jsme společně s Foxem pracovali, a který s tímhle (sorry majkle) nemá vůbec nic společnýho. Tvoje názory jsou mi upřímně ukradený, takže nějakou zášť za tím nehledej, naopak, docela dobře jsme se tu pobavili, jak jsi nás všechny přerostl; asi začínáme být tendeční konzervy, když nevěříme na supermegaultra zbraně; je to s náma špatný. A neohrazuj se tím, že jsi diskuzi nezačal, formálně ji sice začal tvůj spojenec, kterej tu začíná bejt jen od toho, aby se přidal k kdejaký ptákovině, ale tys ji poctivě přiživoval. Takže dle libosti klidně pokračuj, stejně se tu nic neděje a cirkus je vítán, ale prosím jinde (ideálně i v českém jazyce a s obecně známou stylistikou, ovšem to bychom asi chtěli moc).
Freezere, zejtra to prosím smaž, děkuju.
18. 4. 2010 v 3:06 #166296Fox Mulder
Člen[b]2 seven:[/b]
Nechtěl bys už dát pokoj? Mluvíš z cesty, o ničem a ještě navíc tam, kde nemáš. Založ si svojí diskuzi.Navíc myslim, že tvoje „ůvahy“ ani nikoho nezajímaj…
18. 4. 2010 v 2:47 #166295seven
Účastníkmajklhauske: paranoiu by jsi to mohl nazvat pokud bych byl bezvýhradně přesvědčen že se sopkou tomu tak je, jenže tomu tak není, takže paranoia je nesmysl. K tomu aby sis myslel že nemám snadný život s pocitem že všude je něco ti stačí jedna moje ůvaha? to snad ne… Že tu sopky byli už před námi a že teď to může být přirozená erupce je jasné já také netrvrdim a ani jsem nepsal že to tak určitě je, byla to jen ůvaha.
Freezer: je nesmyslné že se mnou takhle jednáš (ne že by to se mnou něco dělalo .-) já jsem diskuzi o polsku nezačal jen mám výrazně odlišný názor než většina a obhajuji ho, tím jsem se provinil? to je pro tebe důvod aby jsi mě takhle osočil? viz. nechceš si založit nějakej svůj special thread se svýma teoriema? to snad ne Freezere. Ono u těchle temat jako je 9/11 pád letadla a evropská a světová politika vůbec je tomu tak že všechno souvisí se všim takže je normální že lidi se v topicu začnou bavit trochu o něčem jiném tema je zajímá a zpomenou se ostatně to každý zná. je škoda že pád polkého letadla nemá vlastní thread, já jsem pro přesun. Že si někdo stěžoval bylo podle mě stejně asi jen proto že mu vadily moje postoje a smýšlení na dané téma a možná měl pocit že v diskuzi se mnou neuspěl tak využil toho jsme off topic stěžoval si, ale on se se mnou na to téma bavil taky.
18. 4. 2010 v 2:37 #166293Anonymní uživatel
Neaktivnímno vyřešil jsem to zatím takhle, protože přesunutí je takřka nemožný jak už psal Majkl…a mazat se mi to nechce…diskuze je to sice mimo téma, ale není vyloženě blbá sm3
18. 4. 2010 v 2:34 #166292Fox Mulder
ČlenWTF?? Co ten název diskuze??
To jste to pochopili nějak špatně, to neni špatně pojmenovaná nebo založená diskuze, jen se v ní vyskytujou špatný témata a příspěvky, které v ní nemají co dělat.
Zrušte všechny příspěvky od 31. 03. 2010 22:38 a vraťe diskuzi její původní název…
18. 4. 2010 v 2:23 #166291beyond infinity
ČlenAsi před hodinou jsem sem chtěl jen tak ze srandy napsat že v islandské sopce mají určitě prsty taky tajné služby, ale pak jsem si rozmyslel sm15
18. 4. 2010 v 2:15 #166289Fox Mulder
Člen[quote seven][quote beyond infinity]seven: a jaká je podle tebe příčina toho pádu když ne mlha?[/quote]
To opravdu nevím, možností jak nechat spadnout letadlo je spousta, já nevím jak to udělali a ani nemám byť sebemenší důkaz že to byl ůmyslný pád, ale jsem 100% přesvědčen že tebyla nehoda ale vražda, proč? protože to tak prostě cítím :-)[/quote]
Sevene, tohle je přesně věc, kterou jsme zrovna v tématu 9/11 řešili a kritizovali. Řešili jsme to, že neni důležitý, že kdo věří v jakou hypotézu a tvrzení, ale že důležitý jsou relevantní fakta, důkazy, logický postupy, prostě stejný postup, kteří dělají kriminalisté! Ale ty tady zavádíš princip, který je hloupý, špatný až zhoubný a tedy tu nemá co dělat: „mám pocit“. Mimochodem to naprosto shazuje tvoji důvěryhodnost, jseš tu jen pro smích a to i lidem, kteří nevěří oficiální verzi událostí 9/11.
[quote=seven]jo ještě mě teď napadá že současné řešení sopky (jejíž erupce mohla být vyvolána třeba seismickou zbraní o které ale netvrdím že existuje, ale její neexistenčnost také nevyvracím) jejího popela má za ůkol mediálně zastínit pád polského letadla a tudíž i počet oněch nepříjemných šťouralů a vlastně teda i možná zmenšit počet státníků jiných států přítomných na smutečních akcích a pohřbech protože ten popel vede kolem polska tak že tam nemůže pořádně nikdo ze západu protože jsou zrušené lety a třeba klaus jako kaczynského velký příznivce říkal že tam klidně pojede i vlakem, ale to už se jiným státníkům chtít nemusí, ale tak zase se to dá obletět, a nevím k čemu by jim to bylo, no nic to jen taková mezimyšlenka….[/quote]
Za tohle by sis zasloužil ban do celýho offtopicu a především do tohodle topicu.
Vždyť je to naprosto absurdní, nedává to smysl a je to vlastně směšný! Zabránit, aby na pohřeb nepřijelo 20 státníků, ale jen 10! No co to kurva vyřeší?? Jseš normální? A jak bys chtěl odbouchnout sopku? To nejsou nějaký elektromagnetický síly, to jsou tuny magmatu, lávy, popela, kamení, páry.. Jak bys to chtěl dělat??
Uvědom si, že každá teorie musí mít dávat smysl, mít motiv, musí do sebe zapadat, musí bejt reálná. Tohle nedává ani smysl, ani to nemá motiv, ani to do sebe nezapadá, ani to neni reálný. Co tu doprdele řešíš??
18. 4. 2010 v 2:02 #166288Anonymní uživatel
Neaktivníseven: nechceš si založit nějakej svůj special thread se svýma teoriema?
18. 4. 2010 v 2:01 #166286majklhauske
Členseven .. slušná paranoia 🙂 ty asi nemáš snadný život s pocitem že všude je něco.. mno sopky soptily dávno před tím než lidstvo vymejšlelo kraviny
18. 4. 2010 v 1:57 #166283seven
Účastníkjo ještě mě teď napadá že současné řešení sopky (jejíž erupce mohla být vyvolána třeba seismickou zbraní o které ale netvrdím že existuje, ale její neexistenčnost také nevyvracím) jejího popela má za ůkol mediálně zastínit pád polského letadla a tudíž i počet oněch nepříjemných šťouralů a vlastně teda i možná zmenšit počet státníků jiných států přítomných na smutečních akcích a pohřbech protože ten popel vede kolem polska tak že tam nemůže pořádně nikdo ze západu protože jsou zrušené lety a třeba klaus jako kaczynského velký příznivce říkal že tam klidně pojede i vlakem, ale to už se jiným státníkům chtít nemusí, ale tak zase se to dá obletět, a nevím k čemu by jim to bylo, no nic to jen taková mezimyšlenka….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.