- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 4. 2010 v 1:55 #166281
majklhauske
Člento jsem zvedav jak budeš přesouvat 20 přizpěvků..(což bohužel ani není reálný) sm2
jinak teda nechápu proč hamounít jedno forum pro devetset jedenátcku stejně jako ty všechno spekulace a ničím nepodložené věci (protože k dukazům se stejně nikdoy nikdo nedostane ) stejně jako miliony dalších katastrof tragedíí a ja nevím čeho ješte.. 🙂
18. 4. 2010 v 1:50 #166280Anonymní uživatel
Neaktivníproč si nezaložíte diskuzi k tomu tématu? Posledních několik příspěvků je to tu samej OT a mám tu dokonce stížnosti 🙂
Prozatím jsem to přejmenoval, ale pokračujte si v jiné dikuzi. Tady to bude buď smazáno nebo přesunuto, pokud se mi do toho přesouvání bude ovšem chtít 🙂18. 4. 2010 v 1:42 #166279Fox Mulder
Člensm12 Nechcete si založit svojí diskuzi o letadle ve Smolensku, nebo na téma tajných zbraní? Tenhle topic je o 9/11.. sm12
Když už jste to nakousli a já jsem v tomhle tématu aktivní (vlastně jsem ho založil), tak se taky vyjádřim: Myslím, že je blbost a nesmysl, že by ten pád letadla způsobil někdo jinej, přijde mi to absurdní.
1. chybí motiv. Spadne letadlo s prezidentem a co dál? Pokud někdo neudělá nějaký zcela zásadní opatření (např. vyhlášení války, apod.), který výrazně pozměňuje dosavadní linii vývoje, tak naprosto ztrácí smysl. Že odmítal euro a záměrně devalvoval měnu, to dělaj přece Čínani a Američani taky, na tom neni nic podivnýho nebo zákeřnýho, to je normální fungování centrální banky. Nechápu tedy jednak proč by to mělo vadit a dále nechápu co by tím údajným atentátem vyřešili. Kdyby mělo vadit tohle, tak nevim, co by měli udělat Řecku nebo Španělsku, asi ho vybombardovat, nebo na ně shodit hurikán? sm12
2. proč by padalo v Rusku? Jak by to tam udělali? Rusko není spojenec EU, to možná tak Ukrajina, nebo Gruzie, ale Rusko určitě ne. EU je určitě bližší Polsko i s Kaczynskym, než Rusko v jakékoli podobě.
3. bylo to vládní letadlo, to asi by těžko dokázali nějak pozměnit nebo ovlivnit, aby padalo.
4. mlhy se vyskytují v téhle oblasti běžně, jsou to nížiny, bažiny, mlhy tam jsou pořád.. Taky tam skoro nikdo nežije, je to řídce osídlený a tak i proto se tam tehdy Stalinovi dobře dělal ten masakr.
atd. bodů by se dalo napsat spousty, např. jakými technologiemi by to dělali, apod..Jestli jsem tady někde v týhle diskuzi psal, že na běžných událostech (projekt Apollo, zastřelení Kennedyho, Elvis, apod.) vyvolává nedůvěru 5-10% těch okolností událostí a že u 9/11 je to 95%, tak v tomhle případě to bude ještě méně, než těch 5%.. Tedy naprosto bezpředmětné.
Prostě mi to přijde absurdní, nedá se to ničim doložit, nedává to celé smysl (narozdíl od 9/11, tam zapadá do sebe skoro všechno) a docela mě to otravuje, protože je to o ničem. Pak díky takovým hloupým a nesmyslným teoriím se nedá věrohodně diskutovat o tématice 9/11, protože lidi jsou otrávený z těhle blábolů… Dejte s tim v týhle diskuzi pokoj, vůbec to sem nepatří. A tématika Lisabonský smlouvy sem nepatří už vůbec.
Prostě chtěli to mít do Katyně co nejblíž a co nejrychlejš, aby to stihli na ten pietní akt 70. výročí Katyně a vlivem špatnýho počasí (mlha) a nekvalitního letiště se jim nepovedlo přistání a rozsekali se o stromy. Tečka. Přijde mi to jednoduchý a jasný, vše tam dává smysl, nic neni náhoda, natož zázračná náhoda, podobných nešťastných událostí v letecký dopravě se už stalo plno. Pádem letadla se nijak nemění mezinárodní ani vnitrostání situace, ani v politice, ekonomice nebo bezpečnosti, prostě žádná změna, vše zůstává stejné. Motiv nějaké takové akce tedy úplně chybí a nástroje jeho vykonání také (jak shodit?).
A už s tim dejte pokoj. Jestli vás zajímají tyto teorie nebo Lisabonská smlouva, tak si o tom založte vlastní téma a nešpiňte toto, které je o 9/11, případně obecně o NWO. Děkuji. Lisabonská smlouva, tajné zbraně nebo pád polského letadla v Rusku nebo vraždy slavných osobností sem prostě nepatří. Tečka.
18. 4. 2010 v 1:28 #166277seven
ÚčastníkPřesně tak iamku děkuji ti moc za články a za otázky, diskuze je dobře nastartovaná, každý kdo sem přijde se dostane do kontaktu stím že věci mohou být jinak než se zdají a to je důležité, dát lidem alternativu a možnost uvažovat jiným směrem a nechat na nich k čemu dojdou a co si zvolí.
Kdy to bylo poprvé? to vůbec nevim? na netu jsem se dočet že neměli žádnou pořádnou obranou systematiku pro cestování vrcholných představitelů , byla to od nich pěkná blbost že všichni vlezli do jednoho letadla, vždyť to bych neudělal ani já, tak jak je možný že lidi v takových pozicích dělaj takjový kraviny….
18. 4. 2010 v 1:14 #166276iamek
ČlenJe vubec logicke, aby v jednom letadle letelo tolik generalu ? Prezident se da nahradit v klidu, ale kvalitnich generalu je jen par … Tohle se snad polakum stalo podruhe ne ?
18. 4. 2010 v 1:11 #166275iamek
ČlenTenhle prispevek je dobrej. Hodne expertu rika, ze Euro za chvilku bude mrtva mena …
Zaujímavý názor. Skoro všetci oslabujú svoju neeurópsku menu a im sa nič nedeje. To je v poriadku. Vyznieva to dosť logicky. Ale čo keď im z pre nás neznámych a nimi utajovaných príčin vadí práve iba Poľsko ? No skôr už iba vadilo. Ich problém bol možno takto neľudsky rázne vyriešený. Píšeš, že to s tým Gréckom je len špička ľadovca. Nevieš, že aké ďalšie problémy čaká € ? To sa preto pýtam, lebo od jedného člena hnutia Zeitgeist (http://www.zeitgeistmovement.sk/www/) som bol informovaný, že to s tým Gréckom bolo plánovane urobené, lebo je to cesta k zničeniu Eura, lebo majú v pláne zničiť Euro a má zaniknúť aj ich dolár a na scénu má prísť celosvetová mena. Dolár a Euro sa má akoby zjednotiť do jednej svetovej meny. Samozrejme ich meny, ktorá bude patriť im. Veď práve o to ide, aby to všetko patrilo im. Pán Martin Herzán z Čiech (z Třebíče) nás už roky upozorňuje o celosvetovej mene menom Coby, ktorá má prísť. Jeho tvrdenia sú dosť dôveryhodné, o € hovoril už v 90. rokoch minulého storočia, keď tento pojem bol na verejnosti (nie ale nám) úplne neznámy a skeptici sa smiali jeho tvrdeniam, že celá Európa bude používať menu Euro. On už vtedy tvrdil, že po € bude potom nasledovať Coby, konečná celosvetová mena, čo je „ich“ dlho plánovaným cieľom. € je len akási prechodná mena aby sa zlúčila z dolárom. A už to pomaly prichádza ako vidím. Cielené ničenie Eura je na ceste, každý sme toho svedkami v poslednom čase. Herzánove „proroctvá“ sa nejako skutočne napĺňajú.
18. 4. 2010 v 1:10 #166274seven
Účastník[quote Star_Guitar]Seven: myslím, že Jirka měl na mysli koukání na Titanic přímo na místě.
Nicméně stále nechápu, proč to nedokážeš brát jako neštěstí, které se prostě stalo. Když spadnu z kola a neuvidím za sebe, mám to taky brát jako spiknutí?[/quote]
Pád letadla se skoro celou hlavní polskou pravicí a rozbít si držku na kole je rozdíl, není divný že jednou letí spolu všichni důležití pro polský stát a spadnou? to se nad tím opravdu nikdo z vás nepozastavil?
18. 4. 2010 v 1:04 #166272seven
Účastník[quote Star_Guitar]A kde jsi slyšel, že ty politiky někdo úmyslně ZABIL?[/quote]
neslyšel ani nečet, viděl jsem hodně dokumentů a dávám si věci do souvislostí, z toho vyplívá moje přesvědčení.
jeden z důvodů proč nechat spadnout polské letadlo http://www.cez-okno.net/clanok/konspiracie/polsti-vudcove-se-chystali-oslabit-menu-zahynuli-v-leteckem-nestesti
18. 4. 2010 v 0:59 #166271beyond infinity
Členaha, takže pocity… bacha aby ti někdy nepřerostly přes hlavu
18. 4. 2010 v 0:56 #166270seven
Účastník[quote beyond infinity]seven: a jaká je podle tebe příčina toho pádu když ne mlha?[/quote]
To opravdu nevím, možností jak nechat spadnout letadlo je spousta, já nevím jak to udělali a ani nemám byť sebemenší důkaz že to byl ůmyslný pád, ale jsem 100% přesvědčen že tebyla nehoda ale vražda, proč? protože to tak prostě cítím 🙂
18. 4. 2010 v 0:52 #166269iamek
ČlenResite ciparny. Letadlo spadlo a zivot 96ti lidem to hold nevrati. Za par tydnu si unas na tohle nestesti nikdo ani nevzpomene. A i KDYBY to byl cileny utok na Polaky tak MY bezniá smrtelnici se to jen tak nedozvime 🙂
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/197705-karikatura-spadleho-letadla-pobourila-polsko.html 😀 …
18. 4. 2010 v 0:51 #166268seven
Účastník[quote Star_Guitar]Můj pocit štěstí je v tahu.[/quote]
To mě opravdu mrzí, ale kvůli tomu ze svých názorů neustoupím, tak snad tohle http://www.youtube.com/watch?v=5C97p4Dh8-E&feature=player_embedded
18. 4. 2010 v 0:48 #166267Star_Guitar
ČlenSeven: myslím, že Jirka měl na mysli koukání na Titanic přímo na místě.
Nicméně stále nechápu, proč to nedokážeš brát jako neštěstí, které se prostě stalo. Když spadnu z kola a neuvidím za sebe, mám to taky brát jako spiknutí?
18. 4. 2010 v 0:44 #166265Star_Guitar
ČlenA kde jsi slyšel, že ty politiky někdo úmyslně ZABIL?
18. 4. 2010 v 0:42 #166264seven
Účastník[quote Star_Guitar]Mně to hlavně přijde jako šťouchání klackem do mrtvoly. Nemůžeš ty chudáky zemřelé nechat spát???[/quote]
NE! když ti někdo kilne mamku, taky řekneš vyšetřovateli nechte mamku nechat spát? Nerejpejte v tom? Aby pak třeba možná seriovej vrah zabil další oběti? tohle je to samé jen ve většim měřítku 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.