- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18. 4. 2010 v 0:39 #166263
beyond infinity
Členseven: a jaká je podle tebe příčina toho pádu když ne mlha?
18. 4. 2010 v 0:36 #166262Sandeagle
Člen[quote seven][quote Sandeagle]seveňátko: vidět konspirační teorii ve všem možném je přece tak jednoduché. A dokud se neprokáže spolehlivě cizí zavinění, budu se těmhle řečem jen a jen smát. Není to aspon tak ubohé jako smát se samotnému neštěstí. To už bych radši spolknul smyšlený přistání na měsíci
btw:
[quote seven] tvůj závěr je milný,[/quote]
tahle věta by se v seriozní demokratické diskuzi neměla objevit 🙂 nemůžeš nikoho osočit za špatnost názoru, jen poukázat na fakt, že máš názor odlišný[/quote]Budu reagovat jen na poslední část tvého příspěvku tu první považuji za uzavřenou .-)
Tohle je nedorozumění, netvrdil jsem že tvůj závěr byl mylný protože se přiklání spíš k nehodě polského letadla namísto k jeho ůmyslnému zřícení, nebo proto že se neshoduješ s mým přesvědčením, ale proto že sis myslel že tvrdím že to letadlo spadlo na tuty kvůli té mlze, já jsem totiž ve svém příspěvku vůbec nemluvil o tom že letadlo spadlo kvůli mlze to jste si všichni ODVODILY SAMI pouze jsem se rozepsal díky příspěvku někoho jiného o meteorologických zbraních[/quote]
já sem taky nereagoval jen na tebe, ale na směr jakým se diskuze odvíjela
18. 4. 2010 v 0:36 #166261Star_Guitar
ČlenMůj pocit štěstí je v tahu.
18. 4. 2010 v 0:34 #166260seven
Účastník[quote Sandeagle]seveňátko: vidět konspirační teorii ve všem možném je přece tak jednoduché. A dokud se neprokáže spolehlivě cizí zavinění, budu se těmhle řečem jen a jen smát. Není to aspon tak ubohé jako smát se samotnému neštěstí. To už bych radši spolknul smyšlený přistání na měsíci
btw:
[quote seven] tvůj závěr je milný,[/quote]
tahle věta by se v seriozní demokratické diskuzi neměla objevit 🙂 nemůžeš nikoho osočit za špatnost názoru, jen poukázat na fakt, že máš názor odlišný[/quote]Budu reagovat jen na poslední část tvého příspěvku tu první považuji za uzavřenou .-)
Tohle je nedorozumění, netvrdil jsem že tvůj závěr byl mylný protože se přiklání spíš k nehodě polského letadla namísto k jeho ůmyslnému zřícení, nebo proto že se neshoduješ s mým přesvědčením, ale proto že sis myslel že tvrdím že to letadlo spadlo na tuty kvůli té mlze, já jsem totiž ve svém příspěvku vůbec nemluvil o tom že letadlo spadlo kvůli mlze to jste si všichni ODVODILY SAMI pouze jsem se rozepsal díky příspěvku někoho jiného o meteorologických zbraních
18. 4. 2010 v 0:29 #166259Anonymní uživatel
NeaktivníKriste, tady tomu už chybí jenom odkaz na osud.cz, kde tu „druhou Katyň“ rozebíraj numerologicky a pletou do toho karmu. Najít konspiraci se dá při troše fantasie ve všem a tady tohle už mě fakt usvědčuje v tom, že konspirační teoretici jsou většinou nějak duševně narušení.
18. 4. 2010 v 0:18 #166258Sandeagle
Člen[quote Star_Guitar]Mně to hlavně přijde jako šťouchání klackem do mrtvoly. Nemůžeš ty chudáky zemřelé nechat spát???[/quote]
+1
To je jako dívat se podruhý na titanic s očima přilepenejma na hodinkách a s větou „OMG tak už se ku*va potop“… prostě se stalo18. 4. 2010 v 0:15 #166257Star_Guitar
ČlenMně to hlavně přijde jako šťouchání klackem do mrtvoly. Nemůžeš ty chudáky zemřelé nechat spát???
18. 4. 2010 v 0:14 #166256seven
Účastník[quote Star_Guitar]Jsem šťastná.
Nicméně mi přijde velice bizarní přičítat neštěstí v Polsku nějakému záměru. Nemám jak to dokázat, jen se mi ta myšlenka naprosto normálně příčí.[/quote]
A víš proč se ti příčí? protože by jsi musela připustit že si možná něktěří lidé tady na tý naší krásný zelenomodrobílí planetě s námi mohou dělat co chtěj a že mohou být tak zlí, ale to je častá reakce, většinou si lidi v týhle situaci vyberou to co je snažší a příjemnější což v tomto případě je říct si že to byla nehoda. Ale každý rozumný člověk ze zkušenosti ví že je vždy lepší probrat si všechny možnosti než se pak nechat nějakou překvapit a ne nějakou opomíjet jen protože se jejího dějství byť jen v naší představivosti (takže vlastně nemáme proč) bojíme.
18. 4. 2010 v 0:01 #166252Sandeagle
Členseveňátko: vidět konspirační teorii ve všem možném je přece tak jednoduché. A dokud se neprokáže spolehlivě cizí zavinění, budu se těmhle řečem jen a jen smát. Není to aspon tak ubohé jako smát se samotnému neštěstí. To už bych radši spolknul smyšlený přistání na měsíci
btw:
[quote-0 seven] tvůj závěr je milný,[/quote-0]
tahle věta by se v seriozní demokratické diskuzi neměla objevit 🙂 nemůžeš nikoho osočit za špatnost názoru, jen poukázat na fakt, že máš názor odlišný
17. 4. 2010 v 23:52 #166250seven
Účastníksandigliště: tvůj závěr je milný, mluvil jsem o utajených zbraních a jejich možnostech z nichž některá mohla být použita na polský letadlo, nemluvě o tom že pád toho letadla se dal zařídit spoustama jiných možností, to že jsem se tu rozepsal o možné existenci seizmických a meteorologických zbraních bylo díky beyond infinity že to tu na ťuk s tou mlhou. A taky všichni nezapomeňte že vycházíte z informací které máte z druhé ruky, o kvalitě a zmanipulovanosti medií jsme se tu už bavili, takže ano letadlo určitě spadlo, ano jsou určitě mrtví tomu věřim, ale co se stalo, proč spadlo, jak spadlo v tom už bych byl opatrnější…
17. 4. 2010 v 23:45 #166249Sandeagle
ČlenJá už to vidim
„Zejtra poletí půlka polský vlády letadlem neuděláme neco?“
„Hej no jasný, úplně moc spunkujeme počasí a oni na sto péro spadnou“ sm417. 4. 2010 v 23:43 #166248iamek
Člensm15
Hlavne, ze nespadlo letadlo s Rusakama *IN LOVE* …
17. 4. 2010 v 23:42 #166247Star_Guitar
ČlenJsem šťastná.
Nicméně mi přijde velice bizarní přičítat neštěstí v Polsku nějakému záměru. Nemám jak to dokázat, jen se mi ta myšlenka naprosto normálně příčí.
17. 4. 2010 v 23:40 #166246seven
ÚčastníkS češtinou na mě nechoďte, už jsem to tu řešil jednou tušim že s dance-girl, takže znova „olimpiádě olimpiádě olimpiádě“ rozumite? sm3 Jinak kytárko je mi jasný že tebe jako lingvistku to muselo praštit do očí a děkuji ti za upozornění, opět jsem o něco informovanější 🙂
17. 4. 2010 v 23:28 #166244Star_Guitar
ČlenHrubka ve čtvrtém řádku, příteli. Správně se to píše olympyjáda. To proto, že se jí účastní hodně mužů.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.