TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 731)
  • Autor
    seven
    Účastník
    kreeki
    Člen

Ano, vím o tom, šlo o Pentagon a udělali z něj hned fanatika.. tady máš všechno o tom, i názor Alexe Jonese, doporučuju sm4

iamek
    Člen

Kreeki : Slysel jsem v radiu jednim uchem, ze byl zabit typek v USA co porad rikal, ze 11.9. zaridila CIA, vlada, FBI atd … Prej se chtel vloupat do Bileho domu nebo Pentagonu tak ho zastrelili … Je to pravda ? Co na to rikas ?

kreeki
    Člen

Nakonec jsem se rozhodl jsem postnout tento příspěvek, protože se jedná teď o více méně aktuální a poněkud žaludek obracející věc.

[size=large][b]Bill Gates přiznal, že vakcíny slouží k depopulaci Země[/b][/size]

Bill Gates půl hodiny srdceryvně hovořil na začátku března na konferenci TED o globálním oteplování, dotknul se i dalších témat, co s tím souvisejí. To, že se jedná o šílenou propagandu (vliv CO2 na global warming apod.) teď vynecháme a zaměříme se přímo na jeho slova. Celá přednáška je nahraná čili když se podíváte na to, co říká zhruba po čtvrté minutě, narazíte na opravdu velmi zajímavou větu, na kterou půlka světa teď upírá svoji pozornost.

(čas: 4:40)
    Stating that the global population was heading towards 9 billion, Gates said,[i] “If we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services (abortion), we could lower that by perhaps 10 or 15 per cent.”[/i]

Gates uvedl, že světová populace směřuje k 9 miliardám, a řekl: [b]Pokud se skutečně s vervou pustíme do nových vakcín, zdravotní péče, služeb zdravé reprodukce, mohli bychom snížit populaci možná o 10 – 15 %.“[/b]

[i]Zakladatel Microsoftu Bill Gates řekl na nedávné konferenci TED http://en.wikipedia.org/wiki/TED_%28conference%29 , organizace, která je sponzorována jedním z největších toxických znečišťovatelů planety, že jsou potřeba vakcíny, aby se redukovala světová populace za účelem vyřešení globálního oteplování a snížení emisí CO2.

Gates uvedl, že světová populace směřuje k 9 miliardám, a řekl: Pokud se skutečně s vervou pustíme do nových vakcín, zdravotní péče, služeb zdravé reprodukce, mohli bychom snížit populaci možná o 10 – 15 %.“
    To, že zlepšení zdravotní péče a vakcín, o nichž se předpokládá, že slouží k záchraně životů, by vedlo ke snížení globální populace, může být chápáno jako básnická figura oxymoron, pokud Gates nemá na mysli vakcíny, které sterilizují lidi, což je přesně tatáž metoda, kterou obhajoval v Bílém domě vědecký poradce John P. Holdren v knize Ecoscience z r. 1977. Kniha vyzývá k diktátorskému „planetárnímu režimu“, který by posílil drakonická opatření na snížení populace všemi prostředky opresívních technik, včetně sterilizace.

„Nejsem si jist, co znamená nejasná Gatesova teorie,“ říká blog Cryptogon, „ale vzpomněl jsem si na incidenty z 90. let, kdy Světová zdravotnická organizace poskytovala „tetanovou vakcínu“ chudým ženám a dívkám (pouze ženám a dívkám), která obsahoval lidský gonadotropin (hCG). Pro ty, kdo se v tom nechtějí vrtat, zkrátka, byl to experiment Světové zdravotnické organizace: test vakcíny proti těhotenství.“

Po vyjádření rovnice zahrnující počet lidí na planetě a emisí C02 řekl Gates: „Jedno z těchto čísel se pravděpodobně sníží téměř na nulu.“

Později v prezentaci Gates zmínil výběr vakcíny, „což je něco, co miluji“, která bude použita pro snížení globálních emisí CO2.

Je také zastáncem většího přílivu peněz do podvodu o globálním oteplování, jako Spojené národy, a také zastáncem „daně z CO2“ a zákona cap and trade, a přitom dává najevo, že rozvinutý svět bude muset redukovat svůj životní standard snížením základních služeb, které vytvářejí CO2.

Gates řekl, že do r. 2020 je nezbytná redukce CO2 o 20% a do r. 2050 o 50%, a globálně je třeba dospět k nulovým emisím. To je opatření, které by naprosto zvrátilo stovky let technologického pokroku a vrátilo člověka k zemědělskému věku, vše ve jménu zabránění uváděnému nepatnému zvýšení teploty, o němž bylo prokázáno, že je založeno na klamných údajích, jak odhalil skandál Climategate.

Jedním z Gatesových návrhů pro redukci CO2 je užití biopaliv, o nichž nové výzkumy ukazují, že jejich důsledkem je zničení miliónů aru lesa, což znamená čistý nárůst emisí CO2 z biopaliv oproti fosilním palivům, a to nepočítáme obrovskou destrukci způsobenou na přírodě.

Jak jsme zde zdokumentovali, redukce CO2 o 50-80%, a to nemluvíme o 100%, by způsobila novou velkou depresi v USA, snížila by GDP o 6,9% – číslo srovnatelné s ekonomickým rozpadem v letech 1929 a 1930.
    K tomu by „postindustriální revoluce“ navrhovaná Gatesem a jemu podobnými vedla k hromadným ztrátám zaměstnání.

Zavedení tzv. „zelených zaměstnání“ v jiných zemích zničilo ekonomiky a stálo milióny pracovních míst. Jak oznámily Seattle Times loni v červnu, ve Španělsku je ohromující míra nezaměstnanosti přes 18% částečně způsobena hromadnými ztrátami pracovních míst v důsledku pokusů nahradit existující průmysl větrnými farmami a dalšími formami alternativní energie.

V tzv. „zelené ekonomice“ „každé nové pracovní místo znamená ztrátu 2,2 jiných pracovích míst, která jsou buď zrušena nebo nejsou vytvořena v jiném odvětví z důvodu politické alokace kapitálu – suboptimální, řečeno v pojmech ekonomické výkonnosti,“ praví zpráva.

Fakt, že Gates mohl být tak otevřený, pokud jde o výzvu k užití vakcín ke snížení světové populace (ani slovo o lidských právech) má pravděpodobně mnoho co dělat s publikem naslouchajícím jeho projevu.

Organizace TED přiznává, že je elitistická, „v dobrém slova smyslu“, a vybírá za účast na konferenci členský poplatek 6 000 USD. TED také vybírá 1 000 USD za pouhý živý webový stream z konference. Mezi sponzory této organizace patřeí IBM a klíčový podník vojensko-průmyslového komplexu General Electric, za nímž je notoricky známá historie jeho environmentálních prohřešků. Je na čtvrtém místě jako korporátní výrobce znečištění vzduchu v USA, vypouští ročně do vzduchu 2 000 tun toxických chemikálií. GE je rovněž hlavním přispěvatelem k problému toxického odpadu, což činí jeho sponzorství organizace TED, která prohlašuje, že hledá řešení problémů životního prostředí, zcela pokryteckým.[/i]

Zdroj: http://orgo-net.blogspot.com/2010/03/bill-gates-jsou-potreba-vakciny-na.html
    Původní článek: http://www.prisonplanet.com/bill-gates-use-vaccines-to-lower-population.html

Pamatujete si Endgame? Jaký je váš názor?

Sicky
    Člen

[url=http://aktualne.centrum.cz/zahranici/fotogalerie/2010/02/11/nove-fotografie-z-11-zari-wtc-911/]Nové fotografie z 11. září[/url]

seven
    Účastník

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/191687-podle-obamy-iran-usiluje-o-jaderne-zbrane.html Pamatujete zeitgeist? „bude válka v íránu, zmocníme se ropy a natáhnem z něj ropovod do evropy“?sm3

Sicky
    Člen

[quote seven][quote iamek]seven : Myslis redukovat pocet obyvatel ? Myslim, ze staci aby vypustili nejaky vir co urcite maji nekde v laborce schovany :o) ... V horsim pripade valka ?[/quote]

pro mě je třetí světová nevyhnutelná a že to bude válka s velkym V, naštěstí se toho s velkou pravděpodobností nedožiju akdyž tak jako dědek (co bude pařit na trance :-D) takže Carpe diem sm3[/quote]

Aby ses nedivil. Může to vypuknout každou chvíli. Stačí drobný konflikt na Blízkém východě a brzy jsme do toho zataženi všichni…
    Nicméně já jsem optimista a věřím, že k žádné válce nakonec nedojde. A taky si myslím, že nedojde k naplnění vizí Bilderberg group. Masa lidí je mocnější než jakýkoliv diktátor. Navíc i minulost nám ukazuje, že všichni diktátoři byli nakonec poraženi…

seven
    Účastník

Politici jsou novodobí knězi, nebo-li manažeři společnosti a manažeři je skutečně myšleno v obchodnim smyslu. A co je učelem každeho manažera? co největší zisk a pro prachy lidi dělaj lecos zvlášť když jde o takové balíky jakými se mrská v politice, takže nějaká morálka a etika jde stranou a v důsledku toho se uparvují zákony země tak aby korporacím vynesla peníze. Osobně vnímám českou republiku, tudíž zem ve které žiji, jako děvku nadnárodních korporací. Tak se tady cítím.sm7sm6

johny4
    Člen
    seven
    Účastník

Fox Mulder: Ne ne protože: „Vláda nechá na hlavním hygienikovi Michaelu Vítovi, aby sledoval vývoj prasečí chřipky a rozhodl, kdy je nutné očkovat vybrané lidi povinně. Vláda pak sama rozhodne, kdy by mohl kvůli chřipce začít platit krizový stav.“ ( to co je v uvozovkách je okpírováno z novinek cz respektive ůvodní odstavec odtud http://www.novinky.cz/domaci/190844-povinne-ockovani-muze-naridit-hlavni-hygienik-rozhodla-vlada.html) co pak má být důsledkem krizového stavu? možná nařízené očkování , pod pokutou, ale teď se mi to zdá taky jako blbost

Fox Mulder
    Člen

To se ale týká těch strategickejch lidí, ne? Ne všech. Já se hlavně těšim, až budou očkovat prezidenta, ten na ně pošle hradní stráž! sm2

seven
    Účastník

jako já si ji nevezmu ani omylem, ještě nevim jak když to nařídí , ale nevezmusm2

kreeki
    Člen

já jsem nevěřil vlastním očím kdyz jsem slyšel ve zprávách že když bude povinné očkování tak je přestupek nejít na něj a že ještě musíš zaplatit pokutu sm10

seven
    Účastník

tak a je to tu, pokud hlavní hygienik a vláda vyhlásí nouzový stav budou nás povinně očkovat, NASRAT!sm3

kreeki
    Člen

seven: jsou šikovně zastrkaný tady http://911.yweb.sk/filmy.html sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.