TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 731)
  • Autor
    seven
    Účastník

kreeki: no a kde spalšim odkazy na to ftp , je nějaký seznamsm5

seven
    Účastník

[quote iamek]seven : Myslis redukovat pocet obyvatel ? Myslim, ze staci aby vypustili nejaky vir co urcite maji nekde v laborce schovany :o) ... V horsim pripade valka ?[/quote]

pro mě je třetí světová nevyhnutelná a že to bude válka s velkym V, naštěstí se toho s velkou pravděpodobností nedožiju akdyž tak jako dědek (co bude pařit na trance :-D) takže Carpe diem sm3

kreeki
    Člen

seven: protože to slouží pouze jako ftp, žádný stránky tam nejsou sm4

seven
    Účastník

kreeki: proč mi tahle adresa vyhazuje eror http://www.konspiracniteorie.cz a film z tvýho odkazu stahnout jde?

kreeki
    Člen

seven: jak a proč se zamýšlí zase Alex Jones v Engame a dokonce ukazuje příklady z minulosti, proč jsme se asi ozývali tolik když vypukla prasečí chřipka? Alex před několika lety řekl něco ve smyslu: jednou se objeví nový uměle vytvořený virus, ten není důležitý, nicméně po velmi krátké době se objeví očkování, a právě to očkování bude to způsobí největší škody, nikdy se nenechte očkovat.. Na internetu se můžete dočíst spoustu informací o tom, jak vakcína proti prasečí chřipce byla patentována rok předtím než nemoc vypukla, dneska už všichni vidí že pracečí chřipka byla mediální propaganda a podvod farmaceutických firem, které na tom vidělali miliardy. Jinak říká se, že za účelem redukce obyvatelstva hlavně zemí třetího světa bylo uměle vytvořeno AIDS, to bohužel trochu zklamalo, protože je příliš pomalé.. atd..

Iamek: ty se podívej prosím na tohle ať jseš v obraze http://www.csfd.cz/film/242216-endgame-blueprint-for-global-enslavement/, download s českými titulky: http://www.konspiracniteorie.cz/download/video/Alex.Jones.-.Endgame.CZ.Sub/Endgame.CZ.avi

iamek
    Člen

seven : Myslis redukovat pocet obyvatel ? Myslim, ze staci aby vypustili nejaky vir co urcite maji nekde v laborce schovany :o) … V horsim pripade valka ?

seven
    Účastník

zkuste se realistycky zamyslet jak by se to dalo provést a co by se v důsledku toho mohlo dít, brrrrr

iamek
    Člen

Co to je za kaminek ? Po Anglicky neumet 🙁 …

kreeki
    Člen

Fox: umim celou Endgame skoro nazpaměť, celý ten proslov Alexe Jonese před Brooksreet Hotelem patří k mejch neoblíbenějším citátům, ty „kameny“ jsou The Georgia Guidestones (Elbert County, Georgia, USA, kousek od Atlanty), více info.. http://www.radioliberty.com/stones.htm, http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones sm4

Fox Mulder
    Člen

[b]2 kreeki:[/b]
    Možná se v tom vyznáš líp než já.. Nevíš, kde se nachází takovej ten velkej kamennej monument v krajině, kde je údajně popsaná ta vize NWO (nebo co tam vlastně je) v několika jazycích, mj. i o redukci obyvatelstva na 500 milionů? Nevíš o tomhle něco víc co je to zač a co je to vlastně oficiálně? A co je tam vlastně všechno napsáno? Krátce se to zmiňuje se v Endgame jako snad o novém světovém náboženství, či co..

kreeki
    Člen

seven & fox: nekoukal jsem na to video, co sem seven házel, ale pokud to je o „World population reduction of 80 percent“ (nebo jaky cislo chcete), tak o tom se zmíní s souhrnu na začátku a pak podrobně v druhý polovině je to rozebraný, Alex Jones o tom mluví prakticky asi 20 minut a upřímně, zvedal se mi trochu žaludek při tom (stejně jako při tý části o eugenice) sm17 podívejte se na to znovu (1:52:30 – 2:10:00 – Henry Kissinger, Eric Pianka, Global Biodiversity Assessment atd atd.)

Fox Mulder
    Člen

[quote seven]kreeki: viděl a tomhle tam nic nebylosm3[/quote]

Já myslim, že to bylo zmíněný hned na začátku toho filmu.. sm4 Ale jen krátce (zmínka), nebylo to tam nějak víc řešeno, teda aspoň myslim..

seven
    Účastník

kreeki: viděl a tomhle tam nic nebylosm3

iamek
    Člen

Kazdopadne pamatuju si, ze kdyz nekdo utraci tak se mu rika : Utracis jak Rockefellerem =) … Ma hold sikovne predky ktere vladnou svetu. Btw v CR udajne vladne taky jen 8 rodin a nejaka vlada ci prezident jsou jen loutky =) … Svetu nikdy nevladl prezident, kral, cisar a buh vi co jeste … Bouzel znamy fakt, ktery nikdo nikdy neovlivni … Lide jsou jen obycejne loutky co musi skakat jak par vyvolenych si rekne … Ve videu bylo vse co se vi. I kdyby vse prasklo tak se stejne nic nezmeni prtz ti lide mai takovou moc o ktere se nam ani nezda … Btw zebricek nejbohatsich lidi je spise k smichu prtz jsou stovky lidi co maji vice na konte nez Gates =) … Jak rika otec : Cely svet zije na dluh a par kasparku co ovlada cely svet se tomu jen smeje … A v dokumentech se to jen potvrzuje …

Fox Mulder
    Člen

[quote iamek]Sakra snad v pristim zivote budu mezi tema 2-3 tisici lidma 🙁 ... Jinac noc moc video ... Tohlu muze natocit kazdy kdo neco znamena a vypustit do sveta ...[/quote]

Však já to netvrdim. Jen jsem na to video narazil a protože v tomhle tématu neni mnoho videí s českejma titulkama, tak jsem to sem hodil, někoho to tady (v této diskuzi) může zajímat a zaujmout. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.