TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 731)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

[quote Sicky]kreeki: OK, tak já si o víkendu prostuduju celých 12 stránek tohoto threadu a pak sem postnu nějaké info, abych neopakoval něco, co už se tu objevilo. sm4[/quote]

Tak to hodně štěstí sm15

iamek
    Člen

Kreeki : To, ze globalni oteplovani je prirodni proces rikal Klaus asi pred rokem a pul a kazdy se mu smal jaky to je idiot 🙂 …

Kreeki : Az budou CZ titulky a link ke stazeni na 911 druhy dil pls pisni tady pak 🙂

seven
    Účastník

Ty první dvě exploze na začátku, už jen podle délky jejich ozvěny je jasné že to nebyl nějaký hasičák nebo mikrovlnaka, ale že to bylo něco opravdu silného.

kreeki
    Člen

jinak koukam že vyšel novej [b]Loose Change 9/11 : An American Coup[/b] sm10

trailer:

kreeki
    Člen

Seven: to je teď aktuální věc, ruští hackeři se nabourali do počítačů Climatic Research Unit na University of East Anglia, ukradli stovky emailů a dali je na net, jsou to maily dokazující manipulaci s měřeními o globálním oteplování, a de facto jasně ukazující že globální oteplování tu neni vinou člověka, ale je že to je normální přírodní proces, je to jen propaganda a manipulace to globální oteplování (a s hlavně s tim spojená plánovaná celosvětová daň – Carbon Tax).. to tak ve zkratce, je to teď čerstvý, ale ve světě se tomu už teď věnuje pozornost, je to obrovskej skandál, zkus googlovat sm4

seven
    Účastník

jj money as debt je už kultovní záležitost, vyšla i dvojka s podtitulem promises unleashed , ale na tu jsem nikde nenašel české titulky boužel, tak kdyby jste se někdo pokusil…. download zde http://uloz.to/3167160/money-as-debt-ii.avi

kreeki: o co jde v tom climat gate? nějak nemůžu narazit na nic českýhosm3

kreeki
    Člen

Sicky: to neřeš, já jsem sem taky na začátku nechodil takže nevim co tu všechno je, klidně postuj odkazy na zajímavý články, videa apod., budem jen rádi sm4

Sicky
    Člen

kreeki: OK, tak já si o víkendu prostuduju celých 12 stránek tohoto threadu a pak sem postnu nějaké info, abych neopakoval něco, co už se tu objevilo. sm4

iamek
    Člen

Videno a jsem v soku :-O …

kreeki
    Člen

Sicky: jedenáctý září je milionkrát probraný a informace nový už moc nepřicházej, celej tenhle problém je jmenuje New World Order a do toho zapadá úplně všechno a o tom je od začátku tenhle topik, takže já nevidim důvod když to máme už všechno tady zakládat novej sm4

Sicky
    Člen

kreeki, seven a spol: Co takhle k tomu založit nový thread, který by poukazoval na současný stav naší společnosti (peněžní systém, pasti konzumní společnosti, globální oteplování atd.)? Toto se bezprostředně k 11.9. neváže, ale jsou to zajímavé věci k přemýšlení. Taky bych přihodil nějaké materiály.

kreeki
    Člen

iamek: je to kreslený a srozumitelný, kdyby jsi to chtěl vidět i v „hraný“ variantě ukazovaný přímo na dokumentu, který vydala Federální banka a vysvětluje v něm principy fungování systému, tak prvních 25 minut Zeitgeist: Addendum sm4 Je dobrý asi vidět obojí, ale i jen z tohohle to perfektně pochopíš, pak mi napiš třeba na fb nebo jestli máš moje icq sm4

iamek
    Člen

Kreeki : Co rikas na teorii, ze za krizi stoji majitele bank ( zidi ). Jednoduse banky vycistili od bordelu … A stat jim jen sypal penize a zidaci se jen smejou … Videl jsem dokument na satelitu kde tohle bylo …

iamek
    Člen

Uz sosam 🙂

kreeki
    Člen

iamek: na to se určit podívej, je to velmi srozumitelný a hlavně jsou to fakta jak banky pracují, žádná konspirační teorie.. z toho odkazu na stažení to jede plnou, ten odkaz na google už nejede, škoda sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.