TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 731)
  • Autor
    seven
    Účastník

Sq4Raa: v pohoděsm3

Sq4Raa
    Člen

Oukej, omlouvám se, nemohl jsem si pomoct.

seven
    Účastník

Sq4Raa : hele prosim tě vůbec si mě nevšimej, přeju ti jen to nejlepší ale nech mě být 🙂

kreeki
    Člen

na václaváku to bylo dlouhé, na sluníčku, takže jsem si přihnal trochu úžeh ale okolo druhé hodiny odpolední se to solidně rozjelo, pochod výborný, před ČT neuvěřitelné, tohle bych dělal každý druhý den, skvělí lidé, skvělá akce, palec nahoru, nebudu si ale dělat iuze, takže zase za tok, těším se, je nás akci od akce víc a víc, rozhodně palec nahoru a škoda, že jsem tam byl odsud sám sm4

Sq4Raa
    Člen

[quote seven]na sraz jsem nepřišel takže jsem ho nepovažoval pro sebe až tak za důležitý....[/quote]

Ty vole sm15

seven
    Účastník

na sraz jsem nepřišel takže jsem ho nepovažoval pro sebe až tak za důležitý…., ale petici jsem podepsal 🙂

kreeki
    Člen

[quote Johny2005]Kolik Vás tam tedy odtud z fórka jde? [/quote]

to by mě taky zajímalo, dejte prosím vědět ať vím na koho se mám těšit a koho vyhlížet bez toho abych musel vlíst za mikrofon a hlásat „česká trancová komunita k noze!“ sm2

jinak na FB je přihlášeno už víc jak 600 lidí, čili to nebude malá akce jako loni, doražte a pojďme říct nahlas svůj názor sm4

Johny2005
    Člen

Kolik Vás tam tedy odtud z fórka jde?
    Kdyžtak si dejte na trika: 9/11 chceme pravdu (trance.cz), abych Vás poznal :-).

kreeki
    Člen

Tak jen zůčastněným připomínám, zítra v 11 dopoledne, václavák u koně, transparenty vítány a hlaste se ke mě, ať se tam těch 5 hodin než začne pochod nenudíme, né tedy že by téma nudilo ale stát na místě 5 hodin bych nedokázal ani na trance party a pařit tam myslím není vhodné (viz. iPod party sm2)

Bobr
    Člen

Kreeki: jj, to jsem myslel, mam to taky tak 🙂

kreeki
    Člen

Bobr: Nestuším, ale podle toho, jak je to napsaný, tak někdo z NWOO sm2 každopádně nevim jak vy, ale já tam mam solidně rozesraný kódování na tý stránce..

kreeki
    Člen

Bobr: Nestuším, ale podle toho, jak je to napsaný, tak někdo z NWOO sm2 každopádně nevim jak vy, ale já tam mam solidně rozesraný kódování na tý stránce..

Bobr
    Člen

Proboha, kdo to vytvářel?

kreeki
    Člen

[size=large][b]Petice proti cenzuře v České televizi o 11. září 2001[/b][/size]

Zde si můžete přečíst a online podepsat petici, kterou předáme 11. září České televizi http://www.PetitionOnline.com/911ct/petition.html

Johny2005
    Člen

No já se přijdu určitě podívat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.