Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 731)
na václaváku to bylo dlouhé, na sluníčku, takže jsem si přihnal trochu úžeh ale okolo druhé hodiny odpolední se to solidně rozjelo, pochod výborný, před ČT neuvěřitelné, tohle bych dělal každý druhý den, skvělí lidé, skvělá akce, palec nahoru, nebudu si ale dělat iuze, takže zase za tok, těším se, je nás akci od akce víc a víc, rozhodně palec nahoru a škoda, že jsem tam byl odsud sám sm4
[quote Johny2005]Kolik Vás tam tedy odtud z fórka jde? [/quote]
to by mě taky zajímalo, dejte prosím vědět ať vím na koho se mám těšit a koho vyhlížet bez toho abych musel vlíst za mikrofon a hlásat „česká trancová komunita k noze!“ sm2
jinak na FB je přihlášeno už víc jak 600 lidí, čili to nebude malá akce jako loni, doražte a pojďme říct nahlas svůj názor sm4
Tak jen zůčastněným připomínám, zítra v 11 dopoledne, václavák u koně, transparenty vítány a hlaste se ke mě, ať se tam těch 5 hodin než začne pochod nenudíme, né tedy že by téma nudilo ale stát na místě 5 hodin bych nedokázal ani na trance party a pařit tam myslím není vhodné (viz. iPod party sm2)
Bobr: Nestuším, ale podle toho, jak je to napsaný, tak někdo z NWOO sm2 každopádně nevim jak vy, ale já tam mam solidně rozesraný kódování na tý stránce..
Bobr: Nestuším, ale podle toho, jak je to napsaný, tak někdo z NWOO sm2 každopádně nevim jak vy, ale já tam mam solidně rozesraný kódování na tý stránce..