TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 731)
  • Autor
    seven
    Účastník
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote seven]jen tak mimochodem , kolik z vás čte b listy?sm3[/quote]

Někdy v první půlce roku jsem se o to pravidelně snažil, ale nemám na to čas. Určitě se tam občas objeví zajímavé články, ale to bych musel bejt nezaměstnanej, abych to stíhal všechno konzumovat. Nějakou dobu se mi naopak daří veškeré zprávy víceméně ignorovat, nebo je alespoň aktivně nevyhledávat a připadám si spíš, jako kdyby mi spadnul kámen ze srdce, než ze by mi to nějak chybělo.

Navíc se na blistech pravidelně objevovaly takové levicové bláboly, že jsem se u toho ještě kolikrát i vztekal. Pravidelně kontroluju (ha! anglismus – to check out) akorát dfense, a i tam nečtu všechno. Diskuse tam ale většinou mají dost vysokou úroveň.

seven
    Účastník

Tak tak, lidi jsou ovce. Béééé

http://www.blisty.cz/2009/9/21/art49092.html

jen tak mimochodem , kolik z vás čte b listy?sm3

Fox Mulder
    Člen

[quote bob]Jenom lehce ke konspiracím, konečně v USA vyšlo nedávno najevo, jak to opravdu bylo s Vietnamem, tedy spíš s příhodou v Tonkinu, no, ale že se kvůli tomu tenkrát vyvolala válka a kdo si dovolil pochybovat, byl blázen, je prostě fakt, no a dneska?? Už se to může pustit, koho to dneska zajímá...[/quote]

Jo jo, řikaj to i v tom filmu [b]Válkou se to vyřeší[/b], kterej jsem tu včera vkládal..

bob
    Člen

Jenom lehce ke konspiracím, konečně v USA vyšlo nedávno najevo, jak to opravdu bylo s Vietnamem, tedy spíš s příhodou v Tonkinu, no, ale že se kvůli tomu tenkrát vyvolala válka a kdo si dovolil pochybovat, byl blázen, je prostě fakt, no a dneska?? Už se to může pustit, koho to dneska zajímá…

Sq4Raa
    Člen

Nexxie nám toho zase sdělil.

Fox Mulder
    Člen

[b]Bývalý taliansky prezident hovorí, že útoky 9/11 riadila CIA a Mossad[/b]
    [img]http://www.protiprudu.info/aaa41.jpg[/img]
    [i]Bývalý taliansky prezident Francesco Cossiga, ktorý verejnosti prezradil operáciu Gladio, povedal teraz talianskym najstarším a najčítanejším novinám Corriere della Sera, že teroristické útoky 9/11 riadila CIA a Mossad a že toto je všeobecne známe tajným službám vo svete.

„Všetky tajné služby Ameriky a Európy vedia, že katastrofálny útok naplánovali a zrealizovali (tajné izraelské služby) Mossad s pomocou sionistického sveta, aby mohli z neho obviňovať arabské krajiny a aby donútili západné mocnosti k účasti na vojnách v Iraku a v Afganistane.“, povedal.

Cossigu v júli 1983 zvolili za prezidenta talianskeho senátu a v rokoch 1985 až 1992 pôsobil vo funkcii prezidenta republiky. Jeho otvorenosť veľmi hnevala taliansky politický establišment a neskôr ho donútili odstúpiť, keď informoval verejnosť o existencii a svojej osobnej účasti na operácii Gladio. Išlo o neusporiadanú spravodajskú sieť pod záštitou NATO, ktorá v 60-tych, 70-tych a 80-tych rokoch na mnohých miestach v Európe uskutočňovala bombové útoky pod falošnou vlajkou, z ktorých potom obviňovali domácu alebo geopolitickú opozíciu. Agent siete Gladio Vincenzo Vinciquerra v marci 2001 vypovedal: „Museli ste útočiť na civilistov, ženy a deti, nevinných ľudí, neznámych a veľmi vzdialených od politickej hry.

A dôvod k tomu je jednoduchý: donútiť verejnosť, aby sa obracala na štát v zabezpečení väčšej bezpečnosti.“ Cossiga prvý raz vyjadril pochybnosti o útokoch 9/11 už v roku 2001. Keď teraz hovorí, že útoky uskutočnila samotná Amerika a že tajné služby o svete o tom vedia, to človeku veľa napovie. To je ďalšie potvrdenie, o ktorom sa nemožno dozvedieť od americkej propagandistickej mašinérie či v tlači alebo v televízii. Vďaka jeho bohatej životnej skúsenosti a postaveniu, Cossigu nemožno brať na ľahkú váhu.
    American Free Press: „Itraly Ex-President: CIA And Mossad Ran 9-11“
    http://www.rense.com/general87/d3.htm%5B/i%5D

Zdroj: http://www.protiprudu.info/september09.html#byv

seven
    Účastník

Fox Mulder: sm3

Fox Mulder
    Člen

[quote seven]Fox Mulder: Jsi to trochu poplet ne? Ty prvni dve citace patři nexxiesm3[/quote]

Opraveno.. sm4

seven
    Účastník

Fox Mulder: Jsi to trochu poplet ne? Ty prvni dve citace patři nexxiesm3

Fox Mulder
    Člen

[quote nexxie]proste konspiracni teorie sou vsude a vzdycky a mnohdy se diky nim prijde na spousty veci,[/quote]

Na co se díky konspiračním teoriím už přišlo?

[quote nexxie]ale u 9/11 sou proste mimo[/quote]

Myslíš, že to obrovský množství pochybností a zázračných náhod na každym kroku v 9/11 je mimo? Ani ti nepřijde zvláštní, že FBI nehledá ani Usámu, ani Zawahirího? Ani ta masová podpora těmto teoriím včetně odborníků? Nemyslíš, že se jedná o „tak trochu jinou konspirační teorii“?

Já právě myslim naopak, že tento případ je úplně jiný, než všechny ostatní tzv. [i]konspirační teorie[/i].

[quote seven]Jednak, ale hlavne to nuti cloveka uvažovat hodne do hloubky (sirokospektralne) a když si pak neco uvedomi a chce k tomu zaujmout zdravej postoj, musi si to přiznat a smiřit se s tim no a v tom mi to dava zabrat.sm3[/quote]

Aha. sm0

seven
    Účastník

Jednak, ale hlavne to nuti cloveka uvažovat hodne do hloubky (sirokospektralne) a když si pak neco uvedomi a chce k tomu zaujmout zdravej postoj, musi si to přiznat a smiřit se s tim no a v tom mi to dava zabrat.sm3

nexxie
    Člen

seven : taky se mi to nechce cist cely.. ale na neco musim reagovat

kreeki : videl si nekdy v televizi havarii letadla (krome scifi katastrofy z The Lost), jestli jo tak asi vis sam moc dobre ze veliky casti trupu nebo kridel tezko hledas.. navic to ze se nic nenaslo sou
    jen kecy prdy bedary.. a pak kdyby si se podival na nejaky dokumenty o tom pentagonu, tak bys videl a slysel vysvetleni, proc nebyly ve zdi diry po kridlech jako na wtc

proste konspiracni teorie sou vsude a vzdycky a mnohdy se diky nim prijde na spousty veci, ale u 9/11 sou proste mimo

Fox Mulder
    Člen

[quote seven]Ty vole, tenhle topic mi dává zabrat...[/quote]

Jakto? sm0 Nějak se tu hromaděj informace, co? sm3

seven
    Účastník

Ty vole, tenhle topic mi dává zabrat…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.