- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 9. 2009 v 13:26 #140316
kreeki
ČlenDopis, který jsme předali v pátek České televizi:
[i]
Vážení zástupci a provozovatelé České veřejnoprávní televize,přišli jsme dnes před budovu ČT proto, abychom vám svou přítomností dali najevo, že jsme nespokojeni s Vaším přístupem a informacemi, které podáváte o teroristických útocích 11.září 2001.
Přinesli jsme vám také několik dokumentárních filmů, které by jste mohli odvysílat, proto aby vaše vysílání bylo objektivní, a nabízelo pohled z více stran.
Jedná se o dokumenty, které už v minulosti odvysílali jiné veřejné televize – mezi jinými rakouská ORF odvysílala v roce 2007 dokument 9/11 mysteries – demolition a letos film ZERO investigation 911 jehož spoluautorem je italský novinář a europoslanec Giulietto Chiesa, a jsou prezentovány politickými osobami či vědeckými skupinami.
Samozřejmě oceňujeme váš krok, který jste učinili odvysíláním dokumentu televize BBC Konspirační teorie o 11.září 2001 a doufáme, že budete snímky na toto téma vysílat i nadále – například ty výše zmíněné.
Vaši plátci koncesionářských poplatků[/i]
Proslov na Palackého náměstí:
12. 9. 2009 v 23:25 #140276Fox Mulder
Člen[quote Sq4Raa]Hájek si to ještě dovolit může, ale přece jen 9/11 pochybovači mají u nás docela nepěknou image.[/quote]
Nejen u nás, všude. Ale u nás je to tuplovaný. sm3 U nás je v povědomí ještě takový to dědictví bolševickýho myšlení, držet hubu a krok za každou cenu a kdo se odlišuje nebo má jinej názor než ostatní, tak je divnej a je třeba ho řádně potrestat, aby nevybočoval.
[quote Sq4Raa]Spíš si myslím, že kdyby se Klaus k něčemu takovému přihlásil, byl by rovnou za blázna; přesně takhle to udělal v Relfexu JXD s těma dvěma klukama (Fox ví). Do tohohle Venca nepůjde.[/quote]
Hmm, souhlasím. Už takhle má problémy se svým názorem na EU a global warming. Ty by ho pak odklopli úplně. [i]Nejdůvěryhodnější zpravodajský portál[/i], iDNES.cz, by o něm napsal, že věří ještěrkám z vesmíru. sm4
12. 9. 2009 v 23:08 #140275Sq4Raa
ČlenHájek si to ještě dovolit může, ale přece jen 9/11 pochybovači mají u nás docela nepěknou image. Spíš si myslím, že kdyby se Klaus k něčemu takovému přihlásil, byl by rovnou za blázna; přesně takhle to udělal v Relfexu JXD s těma dvěma klukama (Fox ví). Do tohohle Venca nepůjde.
12. 9. 2009 v 22:58 #140273Fox Mulder
Člen[quote kreeki]Před českou televizí jsme po odsunutí na nejbližší obecní pozemek včera přečetli projev, pak kameraman z ČT to celé natočil (dokonce jsme to kvůli němu četli dvakrát) a říkal, že se to pokusí dát do nejbližších zpráv na ČT24. Nakonec nepadlo nikde ani slovo, že by se byť jen nějaká akce konala. Asi se to celé dá shrnout jední ze skandovaných hesel: "Jedenáctý září, hamba českým médiím"..[/quote]
Já jsem taky sledoval, jestli to tam bude. Ještě se to může objevit ve 168 hodin, tam občas takové věci bejvaj.. sm3 Ale pochybuji. Každopádně je fajn, že tam někdo z ČT byl. Ten někdo to pak bude řešit se svými nadřízenými a jinými spoluzaměstnanci, maj materiál o tomto, vaše vyjádření, budou o tom vědět další lidi, atd. Zkrátka začíná na půdě ČT vznikaj jakési „disidentské“ povědomí o lidech, nesouhlasících s oficiální verzí. Třeba jednou ČT prolomí své „normalizační“ tabu. sm3
[i]„Hanba českým médiím“[/i] – jo to opravdu sedí. O tom by asi měly bejt další demonstrace, i když tahle o tom byla do značný míry, pravda.. Česká mediální reprezentace opět prokazuje, že je to hnůj a póvl, jak řikal Miloš Zeman. sm3
[quote Binary]btw. by mě zajimalo, jestli někdo z českých politiků podporuje konspirační teorie o 9/11. Nevim, možná se to tu už řešilo? Jsem línej to celé znova pročítat. Ale imho je to pro všechny (snad s výjimkou komunistů a nacionalistů) tabu, ke kterýmu mlčí. A hlavně se jim to nehodí do krámu, protože zahraniční politika ČR je v duchu hesla s USA na věčné časy.[/quote]
Oficiálně nevím o žádném.
V diskuzních fórech se naznačuje, že by to mohl být sám [b]Václav Klaus[/b]:
– je proti americkým válkám,
– je proti silným nadnárodním uskupení, vládách a nadnárodní ekonomice (viz teorie NWO),
– jeho hlavní poradce Petr Hájek se jednoznačně vyslovil proti oficiální verzi 9/11
– je to racionální člověk a často je takový rebel „sám proti všem“, takže se nevylučuje, že by mohl být rebel i v tomto případěKaždopádně jsou to jen spekulace, není žádný důkaz pro to, že by Václav Klaus byl proti oficiální verzi [i](tuhle větu si někteří přečtěte 2x-3x, abyste mi pak nevyvraceli, že jsem tvrdil, že to fakt)[/i]. Je ale třeba možné, že sice zastává oficiální verzi, ale na druhou stranu si i připouští alternativní možnost. To, jak víme, by bylo na české scéně docela vyjímečné, tady každý drží tvrdou oficiální linii, pěkně jako za bolševika (holt komunismus v nás). sm3 Nemusí být třeba přímo úplný alternativec, ale třeba jen z 30%, že si třeba klade otázky a přemýšlí, ale zůstává věrný oficiálním tvrzením.. sm3 Ale kdo ví, jsou to jen spekulace a úvahy [i](i tuto větu si někteří přečtěte vícekrát, abyste mi někdo nevyvracel, že o tom mluvím jako o nezvratném faktu)[/i]..
12. 9. 2009 v 22:26 #140267Binary
Člen[URL=http://img15.imageshack.us/i/happy911cake.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7862/happy911cake.jpg[/IMG][/URL]
btw. by mě zajimalo, jestli někdo z českých politiků podporuje konspirační teorie o 9/11. Nevim, možná se to tu už řešilo? Jsem línej to celé znova pročítat. Ale imho je to pro všechny (snad s výjimkou komunistů a nacionalistů) tabu, ke kterýmu mlčí. A hlavně se jim to nehodí do krámu, protože zahraniční politika ČR je v duchu hesla s USA na věčné časy.
12. 9. 2009 v 22:12 #140263kreeki
ČlenPřed českou televizí jsme po odsunutí na nejbližší obecní pozemek včera přečetli projev, pak kameraman z ČT to celé natočil (dokonce jsme to kvůli němu četli dvakrát) a říkal, že se to pokusí dát do nejbližších zpráv na ČT24. Nakonec nepadlo nikde ani slovo, že by se byť jen nějaká akce konala. Asi se to celé dá shrnout jední ze skandovaných hesel: „Jedenáctý září, hamba českým médiím“..
12. 9. 2009 v 21:04 #140255Fox Mulder
Člen6,5 minutový záznam z ranního vysílání slovenské veřejnoprávní televize STV1, kde se normálně [b]objektivně[/b] mluvilo o nesouhlasných názorech s oficiální verzí 9/11, o tzv. [i]konspiračních teorií[/i].
Na české poměry až neuvěřitelná otevřenost a benevolence k jiným názorům. Porovnejte s tvrdě konzervativní Českou televizí, která uznává jen jeden názor nebo s [url=http://zpravy.idnes.cz/od-teroru-z-11-zari-uplynulo-osm-let-konspiracni-teorie-ziji-dal-pvw-/zahranicni.asp?c=A090910_112319_zahranicni_ad]lživě-bulvárním[/url] iDNES.cz, který nemá žádné zábrany. sm4
Když to jde ve [b]veřejnoprávní[/b] televizi v Rakousku (ORF2), ve [b]veřejnoprávní[/b] televizi na Slovensku, v mainstreamovém internetovém médiu (Aktuálně.sk), proč to nejde v Česku?
Moc bych byl rád, kdyby se k tomu vyjádřil nějakej konzervativec, slepě podporující oficiální verzi. sm14 Mě totiž děsně baví číst diskuze [i]„jeden o voze, druhej o koze“[/i]. sm2
12. 9. 2009 v 5:39 #140188Fox Mulder
ČlenTak zpátky kde jsme skončili. sm3
[u]Pro ty, kteří nepochopili mou kritiku článku na iDNES.cz:[/u]
Takhle si představuju napsanej objektivní článek na mainstreamovém médiu, psaný neutrálně bez emocí, objektivně a nestranně popisující danou situaci: http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/amerika/clanek.phtml?id=1164551 (Aktuálně.sk, 11.9.2008)Porovnejte s bulvárním, posměvačným a urážlivým nádechem, lživými informacemi a dezinterpretacemi, kde se „nestranný“ profesionální novinář sám ujímá role arbitra (?!), podobně jako novinář v totalitní zemi: http://zpravy.idnes.cz/od-teroru-z-11-zari-uplynulo-osm-let-konspiracni-teorie-ziji-dal-pvw-/zahranicni.asp?c=A090910_112319_zahranicni_ad (iDnes, 10.9.2009).
Opravdu chci tak mnoho?
12. 9. 2009 v 3:40 #140186Fox Mulder
Člen[quote Star_Guitar]Foxi, chápeš ty vůbec něco? sm6[/quote]
Co se týče Gizmovo příspěvků – ne. Ostatní příspěvky – ano. sm4
Nějaká další otázka? sm3
12. 9. 2009 v 0:48 #140182kreeki
ČlenŠkoda že zrovna v tenhle den byla návštěvnost tak malá, ale slyšet nás i tak bylo dost.. rozdali jsme hafo letáků a dvdéček, ať si lidi udělaj názor sami.. mrzí mě jen že ten konec před českou televizí vyšuměl trochu do prázna, ale řikam, ta cesta tam byla výborná, skvěle jsem se bavil, ikdyž jsem tam nikoho neznal, rozhodně to nebyl vyhozenej čas, naopak sm4 ..bože vy jsme museli vypadat jak debilové, představ si že jde třicet lidí prahou a skandujou „bush terorista, bush terorista“ nebo „alkájda je síajej, alkájda je síajej“, navíc když to do toho řve týpek ještě do megafonu, každopádně prdel byla (tim tu akci nechci nějak znevažovat, bojujeme za správnou věc) sm15
12. 9. 2009 v 0:43 #140181Star_Guitar
ČlenFoxi, chápeš ty vůbec něco? sm6
11. 9. 2009 v 22:13 #140172Fox Mulder
Člen[quote Gizmo][quote Fox Mulder][quote Gizmo]lol ... tak ještě to občanské sdružení, politickou stranu, plakátek s sebou na demonstraci a napsat o tom článek do novin :-))) [/quote]
? Tomu nějak nerozumim.. sm3
Nějak mi ale uniká smysl celýho tvýho příspěvku..[/quote]
nepátrej po něm ... shrnu to - k diskutovanému problému - nějak mě to zásadně netrápí a jsem línej po tom jakkoli pídit [/quote]
? Teď už jsem úplně mimo..
[quote Gizmo]add nerozumím ...
[quote=Fox]Jakým snahám? My zakládáme občanské sdružení, politickou stranu, vydáváme knížky, tiskneme plakáty, píšeme do novin, organizujeme nebo se účastníme demonstrací, apod.? Nic z toho. Jen tu máme založenou diskuzi, kde my, co nás to téma zajímá, sledujeme vývoj tématu i souvisejících témat, házíme sem články, videa a jiný odkazy, který nás zaujaly, občas to prodiskutujeme.. Prostě normal. Nemyslim si, že by to byla nějaká aktivistická práce. Spíš lehce informativní.. Ale kdo ví, jak se věci budou vyvíjet. Téma je to zajímavý.[/quote]Je to tak nejasné ??? [/quote]
Ano, je. Nechápu jak můžeš odpovídat citováním toho, na co jsi předtím reagoval? To mi nějak nedává smysl.
[quote Gizmo]Předpokládám, že "My" = diskutující tady a pitvající teorie ...[/quote]
Ano, tak to bylo myšleno. sm3
[quote Gizmo](samo každého věc jak tráví odpoledne a co zkoumá či nezkoumá,[/quote]
Já tu trávim spíš večery a ne moc dlouho a ne vždy. sm4
[quote Gizmo]ale uznávám, že nemít dnes odpolko co na práci tak účast na té demonstraci by prostě byla pro mě velmi ale velmi nízko na žebříčku odpovědí na otázku "Co s volným časem?")[/quote]
Jasný, každej o to nemá zájem, každýho to „netankuje“, každej zrovna nemá čas. Jasný, tomu rozumim a nikomu nic nevnucuju.
Ale co je pointou tvého příspěvku, to opět nechápu. sm6
Gizmo, nezlob se, to neni nic proti tobě, ale já dost často tvoje příspěvky. sm7 Koukám do toho 5 minut, ale vážně nechápu o čem jsi mluvil a co jsi chtěl sdělit. sm6
11. 9. 2009 v 21:59 #140170Gizmo
Člen[quote Fox Mulder][quote Gizmo]lol ... tak ještě to občanské sdružení, politickou stranu, plakátek s sebou na demonstraci a napsat o tom článek do novin :-))) [/quote]
Nějak mi ale uniká smysl celýho tvýho příspěvku..
[/quote]nepátrej po něm … shrnu to – k diskutovanému problému – nějak mě to zásadně netrápí a jsem línej po tom jakkoli pídit
add nerozumím …
[quote=Fox]Jakým snahám? My zakládáme občanské sdružení, politickou stranu, vydáváme knížky, tiskneme plakáty, píšeme do novin, organizujeme nebo se účastníme demonstrací, apod.? Nic z toho. Jen tu máme založenou diskuzi, kde my, co nás to téma zajímá, sledujeme vývoj tématu i souvisejících témat, házíme sem články, videa a jiný odkazy, který nás zaujaly, občas to prodiskutujeme.. Prostě normal. Nemyslim si, že by to byla nějaká aktivistická práce. Spíš lehce informativní.. Ale kdo ví, jak se věci budou vyvíjet. Téma je to zajímavý.
[/quote]Je to tak nejasné ??? Předpokládám, že „My“ = diskutující tady a pitvající teorie … (samo každého věc jak tráví odpoledne a co zkoumá či nezkoumá, ale uznávám, že nemít dnes odpolko co na práci tak účast na té demonstraci by prostě byla pro mě velmi ale velmi nízko na žebříčku odpovědí na otázku „Co s volným časem?“)
11. 9. 2009 v 21:58 #140169Fox Mulder
Člen[quote Andrews]MfD, potažmo idnes považuju už delší dobu za největší žumpu tzv. "seriozní" tuzemské žurnalistiky. Vyhýbám se tomu úspěšně, akorát občas někdo, jako v tomhle případě, upozorní na nějaký vyloženě povedený exponát a jenom se ujistím, jaká krize to je. [/quote]
Já to naplno zjistil až teď. Vlastně i to je jeden z důvodů (asi jsem to tu už řikal), proč mě tahle kauza bere. Je na tom dobře vidět práce médií, politiků a celé státní správy, uvažování lidí jak jednotlivců, tak celého davu. Od té doby, co se o tuto kauzu zajímám (2007) jsem neustále fascinován. sm3 Kde jinde tohle zažijete? sm4
[quote Andrews]Mimochodem, občas zaslechnu, že jsme generace, která nemá proti čemu bojovat - a co tohle? Existuje varianta, že se v budoucnu bude o internetovém odboji proti ofic. verzi 9/11 mluvit podobně jako o disidentském hnutí za času komunismu?[/quote]
Kdo ví. Já mám tak trochu pocit, že tahle kauza je natolik unikátní, že se dá jen ztěží předpovědět. Státní správy všech, nebo minimálně drtivý většiny států, jsou až neuvěřitelně jednotný a mlčenlivý. Média to samé. Možná si toho někdy někdo všimne aspoň tím způsobem, že pojmenuje to hnutí, že tu prostě vyrostlo a jak daleko se dostalo. Zatím se všichni tváří, že žádné neexistuje. Připadám si občas jak ve sci-fi, když vidim tu obrovskou, do očí bijící, nerovnováhu, která nedává smysl.
Jinak Andrewsi, vítej zpátky v tomhle topicu, od června jsem tě tu neviděl. sm4
11. 9. 2009 v 21:45 #140165Fox Mulder
Člen[quote Gizmo]lol ... tak ještě to občanské sdružení, politickou stranu, plakátek s sebou na demonstraci a napsat o tom článek do novin :-))) [/quote]
[quote Gizmo]jinak Newman +1 (dle citovaného - mrknul jsem jen o5 na poslední stranu co "nového") tedááá jinak ... já do pokeru koukám :-)))[/quote]
Tohle bylo nedorozumění (jak ses mohl dále dočíst), takže tvoje podpora Newmana jde tak trochu mimo. sm3 Ale neva. sm4
Nějak mi ale uniká smysl celýho tvýho příspěvku..
[b]2 kreeki:[/b]
Dobrý. sm3 Škoda jen, že vás bylo tak málo, 30 lidí je opravdu nízká účast. sm7 Ale bylo fajn, že se to konalo. sm4 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.