TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 731)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    Sq4Raa
    Člen

Verča: Řekl bych, že když vezmu tu základní myšlenku, tedy že je možná v podstatě jakákoli podobná masáž populace, dalo by se s tím souhlasit.

A k arabským zemím máme rozhodně obrovskou nedůvěru, otázkou zůstává nakolik oprávněnou.

Anonymní uživatel
    Host

Já to psal jen jako normální argument, bylo tu pár názoru souhlasných s ofiko teorií, tak jsem se jen zeptal.
    Nic víc, nic míň. 🙂

Třeba se ještě dočkám.

Jinak ta první otázka na kterou se ptám souvisí s letem 93.

Anonymní uživatel
    Host

OT na podzim ve finsku to byl bílý i letos v německu to byl bílý , takže tak… Spíše bych viděl vyvolávání nedůvěry k arabským zemím

veronique
    Člen

Šoupnu vám sem novou, trochu globálnější myšlenku svého kamaráda. On samozřejmě zastává názor, že události 9/11 byly předem promyšleným tahem (a já s vámi i s ním souhlasím). Tím to ale nekončí. Zastává názor, že události, jimiž jsme v poslední době obklopeni, jsou všechny součástí manipulace. Například zmínil, že pokaždé, když byl oznámen útok studentů na zahraničních školách (ty blázni co střílí na své spolužáky), vesměs se nejdenalo o bělochy, ale o černochy asiaty, nebo jinou národnost. Neověřovala jsem si to, ale rozhodně mi to v paměti utkvělo. Podle mého kamaráda to má v lidech podvědomě vyvolat nedůvěru a averzi k „nebílýn“ rasám či co. Byla jsem hodně „pod vlivem“, takže už si toho z té konverzace moc nepamatuju, nicméně mě to v té chvíli, přiznám se, docela znejistilo. Nemám ale argumenty proti (které by mě zklidnily), protože se v tom takhle globálně neorientuji .. tak možná i proto to ve mně vyvolalo takovou reakci.
    Ale co vy na to? Myslíte si, že je to úplná hovadina, nebo že na tom něco, aspoň málo, je? Taková globální podvědomá rasistická masáž populace … A sorry za OT sm14

Fox Mulder
    Člen

[b]2 Škvára:[/b] +1

[b]2 majo:[/b] +1

Co víc dodat? sm3

Je to i vidět na SHP a DjDkD@vovi. Přiběhli nám sem dát v krátkých větách najevo, že oficiální verze je pro ně dogma (asi jako Lenin pro bolševiky) a trochu se i posmát nám, že to vidíme jinak. Nevim, co je na tom vtipnýho. sm3 Když jsme jim to vyvrátili, tak zbaběle mlčí. sm16sm4

Anonymní uživatel
    Host

[quote=Sq4Raa]Odpovědí se nejspíš nedočkáš, protože pochybovačům, odhodlaným k rozumné diskuzi, jsme již dotazy zodpověděli. A také se nemohu zbavit dojmu, že zastánci oficiální teorie technické údaje neznají.[/quote]
    Spíše oni pochybovači, todle vůbec neřeší, že by navštěvovali různá fora a přeli se s někým, když jim stačí bohatě ty masmedia. Obyčejný konzumet tv to přijme a nehledá v tom nic jinýho podle mýho, což je velice smutný…

Sq4Raa
    Člen

Odpovědí se nejspíš nedočkáš, protože pochybovačům, odhodlaným k rozumné diskuzi, jsme již dotazy zodpověděli. A také se nemohu zbavit dojmu, že zastánci oficiální teorie technické údaje neznají.

Anonymní uživatel
    Host

Fox Mulder: ještě bych to upřesnil. Ves skutečnosti se chci dobrat ještě k jinému faktu, ale ten vyplyne až později.
    Zatím jsem položil 3 otázky, na které nikdo neodpověděl a dal jsem možnost ostatním, aby položili dotazy, které by mne
    měli nasměrovat jiným směrem. Nestalo se tak. Uvidíme co bude dál.

Fox Mulder
    Člen

[quote ondrab]fox:ok, ok...to sem to spatne pochopil...no to treti letadlo, ktery melo vlitnou do WTC7 spadlo nekde u toho Pittsburgu ne?.je o tom i film Flight 93...[/quote]

No, u Shanksvillu konkrétně, ale jak koukám na mapu, tak je to u Pittsburgu. sm4 A vidíš, i tohle letadlo nebylo nalezeno, jen pár drobných trosek na 10 km[sup]2[/sup]. Už podruhé v historii a v ten samý den. Zajímavé..

[quote ondrab]sakra, pomalu taky zacinam verit spis tomu, ze to bylo cely naraficeny a na objednavku..[/quote]

No vidíš, ona asi jiná možnost neni. sm3sm4

ondrab
    Člen

fox:ok, ok…to sem to spatne pochopil…no to treti letadlo, ktery melo vlitnou do WTC7 spadlo nekde u toho Pittsburgu ne?.je o tom i film Flight 93…

sakra, pomalu taky zacinam verit spis tomu, ze to bylo cely naraficeny a na objednavku..

Fox Mulder
    Člen

[quote ondrab:][quote Johny 2005:]
    1) Je možné, aby se letadlo při pádu na zem vypařilo a nezůstali z něj jakékoli větší úlomky typu
    motoru, křídla, ocasní části, kokpitu, černé skříňky atd, tad?

3) Jak je možné odvysílat událost, která se ještě nestala?
    [/quote]

abych si to ujasnil, snazi se tady tvrdit, ze ve skutecnosti do tech budov nikdy zadny letadlo nevletelo? nebo jak jinak to pochopit co jsi napsal?[/quote]

[quote Ceero:]Tak ze by tam neboli v konecnom dosledku ziadne lietadla si vazne nemyslim, New York je obrovske mesto a tie utoky videla hromada ludi, keby sa to vsade objavilo tak ako je to v oficialnych spravach a tie lietadla by tam neboli, okamzite by to kopa ludi ktori tomu boli svedkami zpochybnila. Navyse existuje kopec autentickych videii od nahodnych ludi, z mobilov, fotakov, mini kamier ... To co nasledovalo po naraze lietadiel, to uz je pre mna zahada, touto tematikou sa nejak aktivne nezaoberam tak nejdem polemizovat.[/quote]

Začíná tu vnikat mírnej informační šum, nedorozumění. sm3

Johny 2005 s tim letadlem, který se nenašlo a podle oficiální verze se celé vypařilo, nemá na mysli žádné letadlo v New Yorku, ale letadlo ve Washingtonu, tedy letadlo, které narazilo do Pentagonu. sm4 Neexistuje aní žádný normální záběr, který by zaznamenal náraz letadla do Pentagonu (nebo o něm víte?), respektive tyto záznamy jsou dodnes tajné. Důvod neznámý („národní bezpečnost“? sm2). Existuje jediný zveřejněný záběr (viz ChunKi), který je velice nekvalitní a pokud něco ukazuje, tak je to to, že do Pentagonu narazilo něco mnohem menšího, než Boeing 757. sm4

Co se týče letadel, co narazila do WTC, tak tam jsou pochybnosti o tom, zda v nich opravdu seděli teroristé a řídili je (několik z nich jsou stále na živu), zda letadla nebyla dálkově řízena (tím by se vysvětlila ta profesionální přesnost řízení 2x po sobě u nezkušených pilotů), zda to byla vůbec letadla aerolinií a ne třeba vojenská (na základě videozáběrů), atd. Nikdo na žádné úrovni ale nepochybuje o tom, že do WTC nějaká letadla narazila. Evidentně to měly být 3 letadla, protože demolice byly připraveny na 3 budovy. Jedno nepřilétlo, přesto demolice proběhly podle plánu. I přes tenhle „nezdar“ jim to u médií, politiků i většinový veřejnosti prošlo.

Anonymní uživatel
    Host

Omlouvám se za špatně použité slovo „vidět“ . Každý to mohl pochopit trochu jinak. Mělo to být nějak takhle.

Bohužel je zezačátku vtloukána do hlavy lidem takovým způsobem, že se tomu není možno ubránit, konec konců, kdo
    hned po 11.září pochyboval o tom, že se to nestalo tak, jak nám to říkali a ukazovali? Troufám si napsat, že tak 0,2% lidí co to viděli.

Myslím samozřejmě v globálu vše to, co se hned po 11září začalo říkat a co nám bylo vtloukáno do hlavy.
    Nemyslel jsem přímo událost, jak letadlo vlétává do mrakodrapu, pokud to někdo tak pochopil, tak se omlouvám.

Každopádně pořád žádná odpověď na moje dotazy a ani nějaká případná otázka, která by mě měla inspirovat v to, že
    by oficiální (konspirační) teorie měla být ta správná.

ChunKi
    Člen

Tohle ma byt to letadlo, ktere melo narazit do pentagonu … nejvetsi prdel na tom je ta, ze se ten pilot po 360° otocce trefil presne kam se mel trefit a to do cile, ktery je par metru na zemi

iamek
    Člen

Jeste prdel je, ze Bin ladinova rodina odlitala den utoku nekam pryc =). Jednoduse USA rekla Bin Ladinovi, ze ho nebudou hledat. Docela naivita si myslet, ze nenajdou nakeho osla na oslu v horach 🙂 … A Bin Ladinova rodina brala zbrane od Bushe st. 🙂 …

Vyrys : Pentagon – Myslim, ze dokonce FBI a dalsi organizace okamzite jezdili po benzinkach atd a bralz vsechny zaznamy 🙂 …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.