TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 731)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Ja uz bych se v tom nestoural, konspiracni teorie jsou sice pekna vec, ale myslim, ze lidi tady na foru vedi uplny houbelec sm15

To uz tu muzem rovnou zacit resit i otazku, kdo vlastne zabil Kennedyho apod. sm15

letadlo tam viditelne do té druhé veže vletělo já jsem zástáncem 9/11 starší bush a bin ladin spolu obchodovali ve zbraních to je vec známá.. bin ladina taky nikdo nikdy nechytl.. a to si dovolím tvrdit že v dnešní době pro spionážní agentury není problém.. prostě bylo potřeba zdůvodnit prachy které natekly do kapsy bushove rodině a bin ladinovy..

to co se už tedka deje je jen jenom takový dojezd kdy par poblázněnců občas něco nekde odpálí .. politika je hnus lepší se o ni nestarat …

vyrys
    Člen

nejsu zastance zadne teorie, i kdyz su spis naklonej proti te oficialni, ale tak trosku mi neco vrta hlavou. Do tech dvojcat ty nano materialy a to vsechno musel nekdo donest, nainstalovat a urcite to nemohlo byt za chvilku. to si toho vazne nikdo nevsim???

jinak pro me nejvetsim argumentem prave proti oficialni teorii je ta „mala“ dira po letadlu v nem a zadny trosky po tom letadlu…

Anonymní uživatel
    Host

Tímto tématem se také zabýám již zhruba 2 roky a proto si zde taky pár řádek přidám.
    Zatím bych se chtěl v podstatě jen na něco zeptat příznivců oficiální teorie.
    Chci Vás poprosit, jestli mi můžete napřímo odpovědět bez jakékoli výmluvy.

1) Je možné, aby se letadlo při pádu na zem vypařilo a nezůstali z něj jakékoli větší úlomky typu
    motoru, křídla, ocasní části, kokpitu, černé skříňky atd, tad?

2) Jak je možné, že budovy spadly tak rychle, téměř volným pádem?

3) Jak je možné odvysílat událost, která se ještě nestala?

Zatím budou stačit jen tyhle 3 dotazy, do diskuze se připojím později, tedy jestli ještě nějaká bude.

Poslední věc, kterou bych chtěl zmínit je fakt, kterým se tu snad nikdo nezabývá, jestli ano, tak jsem se
    jen přehlédl. Asi to všichni víte, ale pro jistotu to sem píšu.
    [b]Oficiální teorie je také pouze jen konspirační teorie.[/b]

Bohužel je zezačátku vtloukána do hlavy lidem takovým způsobem, že se tomu není možno ubránit, konec konců, kdo
    hned po 11.září pochyboval o tom, že se to nestalo tak, jak to bylo vidět? Troufám si napsat, že tak 0,2% lidí co to viděli.

Mohl by nám pochybovačům zase na oplátku někdo z Vás zastánců oficiální (konspirační) teorie položit nějaké otázky, nad
    kterými bychom se měli zamyslet, abychom zase začali přemýšlet nad touto teorií?

Natix
    Účastník

SHP:
    Já mám pocit, že ale ne z důvodu, že by do žádného mrakodrapu nikdy nenarazilo letadlo nebo že by žádný nevyhořel, právě že to už se stalo kolikrát, ale zatím žádný kromě WTC kvůli tomu ještě nespadl…

SHP
    Člen

Chunki: No právě.

ChunKi
    Člen

SHP: V tom je prave ten hacek … zadna takova budova jeste nespadla … krom teda WTC 😀

SHP
    Člen

Chunki: Kolikrát v životě si viděl padat takhle velký budovy?
    Conspiracy suxxx.

ChunKi
    Člen

wow … skoda ze jsem si tohoto tematu na trance.cz nevsiml driv :). O 11. zari se zajimam uz 3 roky, videl jsem hromadu dokumentu. Z pocatku jsem tomu taky neveril, rikal jsem si, ze zase nejaci magori vymysleli nejake nesmysly. Ale jakmile jsem uvidel a uslysel vsechny nepopiratelne argumenty, zacal jsem se o to zajimat cim dal tim vic. Uz jenom to, ze jakasi redaktorka od BBC odvysilala reportar, ze WTC7 spadla a pritom za ni ta budova stale stala 🙂 . Staci ze podivat na fotky, co zbylo z dvojcat. Mala hromadka trisek. Kam se podela ta ohromna masa betonu? No jo, kouknu se na video zaznam padu WTC a je to hned jasne. Vzdyt se ten beton pri „padu“ drti na prach, pekne patro po patru se vystreluje ohromnou rychlosti, i s nosnikama, kolmo ven z budovy. Dokonce se i ta vrchni cast zacala rozpadat uz od prvnich sekund „padu“. Jedna z vrcholku budovy se zacla dokonce vychylovat mimo pudorys pudovy, ale nakonec na zem dopadly jenom jeji trosky. Sice nejsem zadny expert na vselicos, ale pad budovy od exploze jeste poznam a zaklady fyziky umim :).
    Nekolik lidi uz jsem presvedcoval a oni zase presvedcovali me o opaku, ale vetsina z nich o te problematice temer nic nevi. Nekteri si dokonce mysli, ze se teplota v izolovanem prostredi neustale zvetsuje, tzn. letecky benzin hori pri cca pri 900°C, nakonec muze teplota okoli vzrust treba i na 1500°C :). Ona teplota a teplo neni to same :). O cem se pak s nima da dal mluvit?
    Pentagon je take srandovni. Kolik neuveritelnych udalosti se muze stat v jeden den :). Kouzelnicke triky se vetsinou deji za pritomnosti osoby, ktera je provadi. Kdo to byl tentokrat? Uz bych chtel videt tech 300 videonahravek, na kterych je videt to zahadne „letadlo“, ktere propalilo diru do pentagonu. Kam se vubec podelo? Kde jsou tela cestujicich, nebo aspon jejich ostatky? Tak uz i CIA umi sejmout DNA z niceho. A mame tu dalsiho Copperfielda, mozna, ze ne jednoho.
    Myslim, ze by to prozatím stacilo :). Hau, domluvil jsem.

EDIT: Jinak podle mne vlada USA i prezident (nejenom vlada USA, mnoho jinych vlad a oragizaci, i ta nase) jsou jenom loutky ve velkem divadylku … nesmi se zapomenout ze se vydelava nejenom na rope, ale i na valce …

Amores
    Člen

bobr: http://www.mustwatch.cz/dokumenty/9-11/

jsou tam online k shlédnutí dokumenty jak o 9/11 tak i k jiným tématům

Bobr
    Člen

majklhauske: ty jsi precetl jen jeho prvnich par vet? Pise ve zbytku o praseci chripce….

laro: viz mike_h pepicku 😉

Fox Mulder
    Člen

[quote Hellmansova hůska]Když sou teda ty léky a sou tak účinný tak proč je těm lidem nedali a nechali jich tolik umřít ? A ty čísla co jsem psal jsou jen příklad . Číst umím dobře . Tohle už je jen tvé slovíčkaření co vyhledáváš . Dobrou noc[/quote]

Nepleť si USA a Mexiko. Je to sice hned vedle, ale úplně jinej stát. Navíc se nějaký opatření řeší až po následcích, ne? A dost už, je to OT v týhle OT diskuzi. sm3

Když sou teda ty léky a sou tak účinný tak proč je těm lidem nedali a nechali jich tolik umřít ? A ty čísla co jsem psal jsou jen příklad . Číst umím dobře . Tohle už je jen tvé slovíčkaření co vyhledáváš . Dobrou noc

Fox Mulder
    Člen

[quote Andrews][quote Fox Mulder]Nejsou. [i]Obama Decemption[/i], nebo třeba [i]Endgame[/i] jsou dokumenty od amerického žurnalisty a aktivisty Alexe Jonese, radikálního křídla tohodle "hnutí". Oni mají mj. teorii, že svět míři k jednovládě celého světa a na prezentaci této své teorie se zaměřují. Vlastně se ani 9/11 přímo nezabývá, spíše současnou USA politikou obecně.
    [/quote]

Já myslel další informace v tom dokumentu o Obamovi, tedy to, co se tam říká o New World Order, Bildenbergu apod. Místy to na mě působilo dost nevěrohodně. Vím, že je to OT, ale o dokumentech o 9/11 jsem nemluvil. Vím, že je řada materiálů, která se věděcky pokouší vyvrátit tu oficiální verzi, ale zatím pořád jsem nenašel čas a chuť se tím nějak detailně zabývat. Nedá se říct, že bych byl vyhraněně na jedné nebo druhé straně, věci se snažím brát s odstupem a rezervou, a to mi momentálně stačí. Ona ta pravda nakonec bude někde uprostřed, podobně jako v případě globálního oteplování.[/quote]

Jo tak, já myslel, že mluvíš o filmech s tématikou 9/11. sm3 Na mě ty řeči o NWO, apod. taky zrovna moc nepůsobily.. Bylo to zajímavý, je to dobrý k zamyšlení, ale že bych to bral jako něco 100% reálnýho, to zase ne.

Já bral ty nesouhlasný informace k 9/11 zpočátku taky jako takový k zamyšlení s rezervou, ale jak jsem o tom pátral víc a přemýšlel dýl, tak jsem pak začal směřovat k tomu opozičnímu názorovýmu proudu a za celou dobu jsem nenašel nic, co by mě naopak přesvědčilo o oficiální verzi. sm3 Takže tak. Třeba to u tebe bude podobný. sm4

Jestli je pravda někde uprostřed? Ono těch protiargumentů je spousty a já netvrdím, že jsou úplně všechny úplně 100% pravdivé. I kdyby byla pravdivá jen 1/2 těch argumentů, tak je to vítězství tý opoziční strany, protože ve své podstatě to nemůže bejt „něco mezi“. Buď se oficiální varianta potvrdí (což je stěží reálné), nebo nepotvrdí a je to vítězství opoziční strany, protože ta tvrdila, že v oficiální verzi jsou „velké mezery“.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Fox Mulder]Nejsou. [i]Obama Decemption[/i], nebo třeba [i]Endgame[/i] jsou dokumenty od amerického žurnalisty a aktivisty Alexe Jonese, radikálního křídla tohodle "hnutí". Oni mají mj. teorii, že svět míři k jednovládě celého světa a na prezentaci této své teorie se zaměřují. Vlastně se ani 9/11 přímo nezabývá, spíše současnou USA politikou obecně.
    [/quote]

Já myslel další informace v tom dokumentu o Obamovi, tedy to, co se tam říká o New World Order, Bildenbergu apod. Místy to na mě působilo dost nevěrohodně. Vím, že je to OT, ale o dokumentech o 9/11 jsem nemluvil. Vím, že je řada materiálů, která se věděcky pokouší vyvrátit tu oficiální verzi, ale zatím pořád jsem nenašel čas a chuť se tím nějak detailně zabývat. Nedá se říct, že bych byl vyhraněně na jedné nebo druhé straně, věci se snažím brát s odstupem a rezervou, a to mi momentálně stačí. Ona ta pravda nakonec bude někde uprostřed, podobně jako v případě globálního oteplování.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.