TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 731)
  • Autor
    iamek
    Člen

kacko : Vzdyt Usama v USA nekolikkrat nakupoval zbrane ne ? 🙂 …

káčko
    Člen

[quote Fox Mulder]

Sorry, ale nějak jsem moc nepochopil jakej že je vlastně tvůj názor, jseš málo konkrétní. Absurdní je ta oficiální verze, nebo ty nesouhlasný názory? Jak jsi myslel větu "Vezměme vědu a techniku a zbavme viny i jiné"? A zkus rozvýst ty další výroky o Al-Kájdě.. Díky. sm4[/quote]

Absurdní je pro mě představa, že to tehdy bylo uplně jinak, dle toho videa a textu cos tady ukázal. A sry, v tom videu mi to nějak všechno splynulo – dohoda (že se nebude mluvit o příčinách 9/11) je tam prezentovaná jako na vládní úrovni USA. Ale i kdyby to fakt byla pravda, myslim, že by se Usáma nenechal takhle vláčet a byl by první, kdo by ve světě propagoval „pravdu“. S tou vědou a technikou… když si vědci usmyslí, že chtějí dokázat nějaký fakt, tak to prostě dokáží; už nás tohle potkává v otázce glob. oteplování, nyní (tady na fóru) v otázce příčin pádu WTC, co to bude dál.. Takže si budu moct objednat špičkové experty, kteří dokážou s pomocí superšpičkových supertajných supernových technologických metod zbavit viny každého jiného zločince.. To mě jen tak napadá, v co další se může zvrhnout tahle fanatická hra na dokazování opaku..

Mám teda věřit tomu, že vláda USA sama zdemolovala WTC, před tím najala lidi co se v letadlech budou tvářit jako muslimové a nechala s nima vletět do WTC, před tím evidentně uzavřela dohodu s Usámou, kterej si celou akci vezme na triko a celých 8 let bude mlčet, jak to skutečně bylo.. při své „lásce“ k USA.. jen proto, aby USA měly důvod jít do Afgánistánu a Iráku, dělaly si další nepřátele po světě a ruinovaly svůj rozpočet..

Jo, to zní seriózně :o)

ps: vyčkej času, třeba se za 70 bude tohle popírat více veřejně, podobně jako dnes v nějakých vymazaných hlavách téma holocaustu..

milan
    Člen

hůska – Však se taky říká, že napřed se lezlo do prdele němcům, potom rusům a teď američanům a eusm15sm15

seven
    Účastník

New Message
    9/11: komu věříte? (OT) (Strany: 1 … 4 5 6)
    Fox Mulder

———————————-
    Veřím tomu že dvojčata byla zdemolovány a wtc7 taktéžsm3

Bobr
    Člen

Fox Mulder: no, tak přesně jak řiká pan Harrit – tohle bych považoval za poslední hřebíček do rakve…neuvěřitelný. Jen si nedovedu představit, co se musí stát aby si to lidi konečně uvědomili :/

USA ? Nenávidim ! Jen se chluběj jaký sou dobrý , přetvařujou se a dělaj ze sebe pány světa a hrdý Američany . Po druhých požadujou aby se odzbrojily a přitom sami zbrojí jak o duši . Všude jejich posraný radary a jiný pičoviny . Jo to oni chcou aby byli všechny země bez zbraní a pak by všem dirigovali . Rusové sou chytří . Nenechaj si od nich srát na hlavu . Ať si ti posraní Amíci serou doma a radši si vyřeší svůj vlastní problém . Když některé státy maj mezi sebou problém tak ať si ho vyřeší mezi sebou sami . Amici všude lezou jen proto aby měli kontrolu nad vším z čeho by měli jen oni sami prospěch . To veliké chránění země je jen stupidní záminka jen aby získali oni sami moc . Pak kdyby opravdu k něčemu došlo tak sme bez pořádných zbraní a můžou nás postřílet jako psi . Ti pro moc a vládu nad vším udělaj cokoliv . A ti naši kokoti politici jim kývnou na všechno . A vlastně jak se mohou nazívat Američanama ? ! Pravé Američany skoro všechny vyhubili a zbytek nebo – li skoro všichni sou posraný přistěhovalci ! Až Američané získají kontrolu nad vším , tak pak se budem všichni do jednoho divit co nám ukážou . Můžeme být rádi že je tu ještě Rusko , ty zatím ty jejich nekalé myšlenky aspoň trochu zbržďují . Jen by mě moc zajímalo co se vlastně děje a co dělaj za pokusy v tý jejich posraný AREA 51 . To by sme se asi všichni moc divily .

Amores
    Člen

Ten druhý film je sice na jiné téma, ovšem provázanost je tam velká

Fox Mulder
    Člen

[quote káčko]no nevim, vidim to podle hesla kdo chce něco najít, tak si to prostě najde.. Teoreticky nevim co k tomu říct, ale prakticky je to pořád dost absurdní. Vezměme vědu a techniku a zbavme viny i jiné ... "Dohoda" USA a Al Kajdy? Vtipný.. Usáma a jeho poddaní by byl asi první, kdo by tohle vykřičel do světa, při vědomí důsledků.[/quote]

Sorry, ale nějak jsem moc nepochopil jakej že je vlastně tvůj názor, jseš málo konkrétní. Absurdní je ta oficiální verze, nebo ty nesouhlasný názory? Jak jsi myslel větu „Vezměme vědu a techniku a zbavme viny i jiné“? A zkus rozvýst ty další výroky o Al-Kájdě.. Díky. sm4

káčko
    Člen

no nevim, vidim to podle hesla kdo chce něco najít, tak si to prostě najde.. Teoreticky nevim co k tomu říct, ale prakticky je to pořád dost absurdní. Vezměme vědu a techniku a zbavme viny i jiné … „Dohoda“ USA a Al Kajdy? Vtipný.. Usáma a jeho poddaní by byl asi první, kdo by tohle vykřičel do světa, při vědomí důsledků.

Fox Mulder
    Člen

[quote Amores]Možná to tady někde je, nechce se mě číst celý thread ... Každopádně obojí velmi stojí za shlédnutí! Mně to hodně změnilo názor.

[url=http://www.mustwatch.cz/film/zero-investigation-into-9-11/]Zero - an investigation to 9/11[/url]

[url=http://www.mustwatch.cz/film/podraz-jmenem-obama-deception/]Podraz jménem Obama[/url][/quote]

Není to tu ještě. sm4 To první jsem sem chtěl dát, ale neměl jsem přímej link (jen na torrent). Je to vynikající film, jeden z nejlepších, kterej jsem o 9/11 viděl. Je z roku 2007, tedy je relativně dost novej a nabušenej argumentama. Doporučuju!

To druhý už je mírně OT, 9/11 se to netýká, ale budiž.

Amores
    Člen

Možná to tady někde je, nechce se mě číst celý thread … Každopádně obojí velmi stojí za shlédnutí! Mně to hodně změnilo názor.

[url=http://www.mustwatch.cz/film/zero-investigation-into-9-11/]Zero – an investigation to 9/11[/url]

[url=http://www.mustwatch.cz/film/podraz-jmenem-obama-deception/]Podraz jménem Obama[/url]

Fox Mulder
    Člen

Tak doba nám trochu pokročila a tato kauza není uzavřena, ale stále žije a vyvíjí se. sm3

Tak co je nového..

„..Mezinárodnímu týmu devíti vědců z USA, Dánska a Austrálie se ve vzorcích prachu, odebraném po zřícení věží WTC dne 11. září 2001 v New Yorku, podařilo vědecky prokázat hojné zbytky nevyhořelého typu materiálu, použitelnému k efektivnímu řezání oceli. A to navíc nikoli běžného, ale v podobě nanomateriálu – nejspíše armádního stupně – a v podstatě se zcela zřejmě jedná o typ výbušniny s velmi dobrou řezací schopností u kovových materiálů, nicméně nezpůsobujících takový hluk jako klasické trhaviny. Nález tohoto materiálu byl ohlášen v článku, který byl po oponentních posudcích – tzv. peer review – publikován ve vědeckém časopise [url=http://www.bentham.org/open/tocpj/]The Open Chemical Physics Journal[/url]..“
    [img]http://xmarinx.sweb.cz/supinkydlouhe.jpg[/img]
    [u]Více zde[/u]: http://911blog.yweb.sk/679/Historicky-prulom-Aktivni-vybusnina-super-termit-vedecky-potvrzena-v-troskach-z-WTC.html (česky) [u]nebo zde[/u] http://janzeman.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=79376 (česky).

[u]Původní vědecký článek s obrázky[/u]: http://xmarinx.sweb.cz/7TOCPJ.pdf (PDF, 10 MB, 25 stran, anglicky)

Rozhovor ze dne 9.4.2009 dánské zpravodajské televize [b]TV2NEWS[/b] s dánským vědcem Nielsem Harritem – expert v nanochemii Centra pro molekulární filmy institutu Nielse Bohra na univerzitě v Kodani (dánsky s CZ titulky):

Informace se i objevily v ranním vysílání [b]STV1[/b] (slovensky):

„..Zatím lze jen vyslovit naději, že článek – přinášející v kontextu dalších souvislostí v podstatě přímý důkaz, že budovy WTC nebyly zničeny v důsledku nárazu unesených dopravních letadel a následného požáru, ale v důsledku předem připravené řízené demolice – povede k dalšímu zkoumání souvislostí, důkazů a svědectví, stejně jako příčin a nejširších důsledků událostí 11. září 2001, a že bude znamenat zvýraznění tlaku na znovuotevření vyšetřování..“

Vypadá to, že oficiální verzi už pořádně teče do bot a nebude to dlouho trvat a opravdu začne možná i u nás v ČR veřejná diskuze na téma o události 11. září 2001. ČR je v tomhle jedna z nejmlčenlivějších zemí Evropy, zatím tu v žádném mainstreamovém médiu neprosákla žádná informace o nesouhlasu s oficiální verzí událostí 11. září 2001.

Myslím, že oficiální verze už je vědecky zdiskreditována vyvrácena jako nepravdivá a nesmyslná. Těším se na to, až všichni ti arogantní „odborníci“, který se ještě nedávno vysmívali nesouhlasícím názorům, začnou měnit postoje a názory, případně až začnou být vysmíváni oni. sm3 Dobře jim tak.

Fox Mulder
    Člen

Tak nevim, jestli tohle dát spíš sem, nebo do fóra „pro zasmání“. sm3

Vzhledem k tomu, že je pro pochopení je potřeba určitá znalost problematiky, umístil jsem to sem.

Jedná se o kritiku a zesměšnění finální zprávy NIST, která vysvětluje pád WTC č. 7 tepelnou roztažností (se slovenskými titulky).

Fox Mulder
    Člen

[b]2 majo:[/b]
    Film Zeitgeist je spíš celkově o globálním náhledu na toto všechno (náboženství, 9/11, svět peněz, politika), než o podrobnym rozboru 9/11 událostí. Na to je vhodnější jinej film, např. [i]911 Mysteries: Part 1 – Demolitions[/i], [i]Loose Change: 2nd Edition[/i] nebo [i]Loose Change: Final Cut[/i].

K tvojí otázce: hlavní nosníky byly volně přístupné z výtahových šachet, tedy se stačilo jen dostat do výtahové šachty a pak jsi měl klid na svou pečlivou práci, třeba měsíc. Ale určitě ty trhaviny tam nebyly dopraveny hlavnim vchodem ve velkých bednách s nápisem EXPLOSIVES. sm2 Mohla to být dlouhodobá nenápadná akce, o to rozsáhlejší. Ale to bohužel nevíme, můžeme jen spekulovat jak to asi mohlo být zrealizováno.

Ano, v těch budovách se prováděla jakási údržba, nefungoval přívod el. energie, atd. Taky se různě některá patra renovovala, takže nájemci byly přesunuti jinam (do jiného patra).

Navíc existuje asi 1000 druhů různých trhavin nebo výbušných látek. Mohou být také použity nějaké speciální technologie, které se běžně nepoužívají (není pro ně důvod).

mike_h
    Člen

majo:myslim, ze se mluvilo o nejake udrzbe nekolik tydnu pred tim.. kdy byla budova uzavrena a neco se tam delalo.. ale to uz je jen ciste z doslechu a nemam to nicim podlozene, muze to byt blabol

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.