TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 731)
  • Autor
    milan
    Člen

Tak si říkám…Jak by vypadal svět, kdyby Kolombus ameriku neobjevil a objevil ju někdo mnohem později…sm0sm0

Johny2005
    Člen

Jen bych doplnil, že vniknutí do cizí země nebyl jediný důvod, proč se to stalo.
    Budovy byly kompletně pokryté azbestovou vrstvou, která se měla odstraňovat.
    Odstranění azbestu z obou věží by bylo daleko nákladnější než vybudování nového
    mrakodrapu.

Suma sumárum, teprve nedávné pojištění věží proti teroristickému útoku + to, že se již
    nemusí odstraňovat zmiňovaný azbest bylo něco jako 2 mouchy jednou ranou.
    Navíc majitel komplexu to zahrál tak, že se soudil o 2 teroristické útoky, jeden na jednu věž a druhý na druhou. Z čehož plynou dvojité peníze z pojistky. Ale to jsou jen další střípky do mozajky.

Binary
    Člen

milan: Vláda USA označuje za teroristu kdekoho, takže to bych nebral nijak vážně. Na seznamu teroristů byl ještě před pár dny i Nelson Mandela.

milan
    Člen

Binary – nic proti, ale o AJ se mluví jako o tv, která propaguje terorismus…teda takto je vnímaná CNN a několika agenturama. Pamatuješ na ten kotel, co se rozhořel když vznikala anglická verze této stanice?…
    Já bych aspoň pátral po tom, kdo jim záznam s Ládinem přinesl, jestli nemá informace kde se nachází…

makauskas
    Člen

andrews

veľmi mudra poznámka +1

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Mě by spíš nepřekvapilo, kdyby pátrání po bin Ládinovi ve skutečnosti ani neprobíhalo. Pokud je to tak, že se jedná o krycí manévr, je pro ně vlastně hrozně užitečnej. Pořád se někde ukrývá a sem tam něco prohlásí do světa a funguje jako taková živá záminka pro boj proti terorismu.

Binary
    Člen

milan: Při vší úctě, větší kravinu už jsem dlouho nečetl. To, že má AJ jako první záznam je logický, když je to panarabská televize.

milan
    Člen

No když už je to téma…a hledá se Ládin, já jsem byl (a ještě teď jsem) doteď přesvědčenej, že se skrývá někde v budovách televize Al Jazeera. Kdesi totiž psali, že tv jsou v jakési unii a jsou hlídaný a nesmí se bombardovat. Podle mě to tam ještě nikdo neprohledal. Jak si jinak dokážete vysvětlit to, že zrovna tahle televize má vždycky jako první záznam právě Bin Ládina.

ondrab
    Člen

mno..pokud by to teda bylo vse nafingovano, tak me napada jeste takova blbostsm0..jelikoz USA potrebovala obsadit ropny pole, ktery se nachazi v afghanistanu a podobnejch koutech sveta, tak je jasny, ze hledali nejaky duvod jak se tam dostat…coz by bylo prave zde WTC…proto vzali nakyho araba a rekli: Jo, tohle je Usama bin Ladin a je to hrozne bohatej terorista z Afghanistanu, kterej sefoval tomu utoku. My proto ted udelame to stejny a vybombardujeme jim to tam. Pritom to video kde se k tomu priznava mohla natocit sama americka vlada, pote Usamu nebo kohokoliv kdo to byl zneskodnit, diky cemuz by pak mohli klidne prohlasit, ze ho proste nenasli.sm0sm0sm0

To je ale zase kravina.

Fox: Nevidím problém si to pořádně natrénovat na simulátoru. sm2

Fox Mulder
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > A to něco představují s největší pravděpodobností
    > trhaviny. Oficiální teorie se ani nevymlouvá na
    > nějaké zásoby výbušných látek (např. plynu), to
    > jen tak předesílám, abychom nemuseli spekulovat,
    > co všechno mohlo uvnitř budovy explodovat.

Právě.. Těžko tam někdo bouchnul dveřma. sm4sm2

Fox Mulder
    Člen

beyond infinity napsal(a):
    ——————————————————-
    > Fox Mulder napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > 2 beyond infinity:
    > > Ještě mi pověz svojí (oficiální?) verzi
    > oficiální
    > > verze, když moje verze oficiální verze se ti
    > zdála
    > > nepravdivá. sm4
    >
    > Ok, asi jsem se nevyjádřil nejlíp. Neřekl jsem že
    > je nepravdivá, neměl jsem na mysli obsah ale
    > formu. Obraty jako „Miliardář z jeskyně“ (v
    > jeskyni předtím určitě nežil), „se zázračnou
    > přesností“ (mě to tak zázračné nepřipadá) atd.

No peněz on měl (má) prý více než dost (financuje celou Al-Kájdu) a tou dobou se zdržoval (a možná ještě zdržuje) v Afghánistánu. A také se prý skrýval (skrývá) v jeskynním komplexu Tora-Bora. sm3

Ti únosci řídili takový monstrózní letadlo prvně v životě (do té doby malé jednomotorové letouny) a navýst ho na přesnej cíl o šířce 90 metrů při plné rychlosti 850 km/h je dost obtížný a měli by s tim problémy i profesionální piloti s dlouholetou praxí. Neřikám, že je to úplně nemožný, ale je to dost málo pravděpodobný a když si uvědomim, že takových dost málo pravděpodobných záležitostí je tu spoustu.. sm4

Sq4Raa
    Člen

Fox: Perfektně. Respekt! sm4 sm11

Požár byl velmi malého rozsahu s malou teplotou, nehrál prakticky žádnou roli.. A pak náhle se to stane a budova během 10 sekund je na třísky a prach.. Podle mě je zřejmý, že se něco v ten okamžik (nebo aspoň krátce před nim) muselo stát, když ta budova takhle náhle, rychle a kompletně se složila k zemi, že z ní nic nezbylo.

A to něco představují s největší pravděpodobností trhaviny. Oficiální teorie se ani nevymlouvá na nějaké zásoby výbušných látek (např. plynu), to jen tak předesílám, abychom nemuseli spekulovat, co všechno mohlo uvnitř budovy explodovat.

Fox Mulder
    Člen

M.i.k.e napsal(a):
    ——————————————————-
    > nevědět,že se jedná o WTC7,tak bych to považoval
    > za jasnej odstřelsm16

„WTC7“ a „odstřel“ se nevylučuje, nebo snad ano?? sm2

Fox Mulder
    Člen

ondrab napsal(a):
    ——————————————————-
    > co se tyka te lavy vytekajici z budovy…pokud
    > jsem dobre videl tak ta lava vytekala pouze v
    > miste narazu(jestli ne tak se omlouvam a opravte
    > me;))…

Ne, máš pravdu, ocel vytékala z patra, které bylo zasažené (byť na druhé straně). sm4

> takze je mozne, ze tim termatem mohli mit
    > nalozene cele letadlo a pri narazu a vybuchu se
    > mohlo rozpoutat lavove peklo…

No jo, ale oficiální verze tvrdí, že to bylo normální cestovní letadlo s nic netušícíma cestujícíma a nic netušící leteckou společností, že měli nože na krabice, pomocí který nich se zmocnili řízení letadla a to pak přesně namířili na mrakodrapy, přestože to letadlo řídili poprvé v životě..

To se mi ale i tak zdá nepravděpodobný, protože by to rozložení termitu bylo nerovnoměrný (letadlo narazilo jen z jedné strany) a tim pádem by byl nerovnoměrný i kolaps.

> myslim, ze
    > vysvetleni pro to musi byt urcite vice..i takova
    > vysvetleni o kterych my nemame ani tuseni, ze je
    > neco takoveho mozne

Určitě, proto je třeba hledat, pátrat a nezaujatě porovnávat různé verze, ne jen říct teroristi-požár-válka!. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.