- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 4. 2010 v 17:35 #166682
seven
Účastníkkreeki: posledně jsem slíbil že přijdu a nepřišel, takže letos to vynahradímsm4
21. 4. 2010 v 17:05 #166677seven
ÚčastníkAndrews: Ne, sarkasmus to není a ano myslím to vážně, jseš opravdu skvělí člověk že se po těch několika stránkách ke mě nestavíš zády, na rozdíl od jiných zde kteří by tak určitě učinili, jakože někteří již tak určitě učinily, díky. Pomoc zatím nechci, dospěl jsem k tomu že to kvůli čemu jsem napsal že nečekám že by jsi to se mnou řešil a že to po tobě ani nechci bylo proto že když jsem s tímto tematem (tedy s pádem letadla ve smolensku) přišel tak důvodem proč jsem sním přišel byly věci které jsou v mém životě špatně a které musím změnit. Dál kdybych byl tak velký konspirační bázen jak si tady o mě určitě někteří myslí neukončoval bych téma pouhým nahozením myšlenky že to mohl být ůmyslný pád v tomto příspěvku
[quote-0 seven]Přesně tak iamku děkuji ti moc za články a za otázky, diskuze je dobře nastartovaná, každý kdo sem přijde se dostane do kontaktu stím že věci mohou být jinak než se zdají a to je důležité, dát lidem alternativu a možnost uvažovat jiným směrem a nechat na nich k čemu dojdou a co si zvolí.
Kdy to bylo poprvé? to vůbec nevim? na netu jsem se dočet že neměli žádnou pořádnou obranou systematiku pro cestování vrcholných představitelů , byla to od nich pěkná blbost že všichni vlezli do jednoho letadla, vždyť to bych neudělal ani já, tak jak je možný že lidi v takových pozicích dělaj takjový kraviny....[/quote-0]
ale vyvíjel bych ještě jiné aktivity jinak a jinde. Vše ostatní se rozjelo až po tomto příspěvku
[quote-1 seven]jo ještě mě teď napadá že současné řešení sopky (jejíž erupce mohla být vyvolána třeba seismickou zbraní o které ale netvrdím že existuje, ale její neexistenčnost také nevyvracím) jejího popela má za ůkol mediálně zastínit pád polského letadla a tudíž i počet oněch nepříjemných šťouralů a vlastně teda i možná zmenšit počet státníků jiných států přítomných na smutečních akcích a pohřbech protože ten popel vede kolem polska tak že tam nemůže pořádně nikdo ze západu protože jsou zrušené lety a třeba klaus jako kaczynského velký příznivce říkal že tam klidně pojede i vlakem, ale to už se jiným státníkům chtít nemusí, ale tak zase se to dá obletět, a nevím k čemu by jim to bylo, no nic to jen taková mezimyšlenka....[/quote-1]
Po němž mě někteří osočily a už jsem se jen bránil… Ono vlastně, i tahle čtyřstránková jízda je součástí mého osobnostního vývoje…
21. 4. 2010 v 2:09 #166639kreeki
ČlenJiž tradiční akce NWOO a 911.yweb.sk, pokud se o téma zajímáte, budu rád když se tam potkáme.
[img]http://nwoo.org/11/03-copy.jpg[/img]
více info průběžně na http://www.nwoo.org/11
20. 4. 2010 v 20:48 #166606Anonymní uživatel
Neaktivní[quote beyond infinity]Proč hned frustrace, co třeba obyčejná zvědavost? Aspoň u mně to tak před časem bylo, naráz jsem prostě díky konspiračním teoriím narazil na určitá bílá místa v mé dosavadní představě o fungování světa a snažil jsem se o tom dozvědět co nejvíc. Nakonec jsem dospěl k závěru, že to nebude tak žhavé, ale k určitým věcem jsem od té doby přinejmenším ostražitý...[/quote]
Možná jsem se nevyjádřil úplně jasně. Jedna věc je něco se o konspirační teorii dozvědět/podívat se na nějaké video atd. a udělat si vlastní názor a něco jiné se v tom nějak vyloženě angažovat, považovat to za skutečnou pravdu a mít potřebu o ní přesvědčovat ostatní.
To je taková obdoba mesiášského komplexu, kdy má ten člověk pocit, že on je ten skutečně osvícený a musí ostatním otevřít oči.
Vždycky když vidím někoho bojovat „proti systému“, tak si vybavím scénu z Fast Food Nation, kde se ty nezávislácké děti rozhodnou uškodit zlému McDonaldu (potažmo dodavateli masa) tím, že vypustí z ohrady všechny krávy, které tam chovají. Jenže kravičkám se z ohrady nechce, protože se tam cítí bezpečně. A ty děti nemůžou pochopit, jaktože ten dobytek nechce být na svobodě a málem je u toho ještě chytnou policajti. Občas se my lidi od těch zvířat zas tak moc nelišíme.
[quote seven]No tak na tohle nevim co napsat, co mám říct? Ok ,mě je to jedno. Ať si reagujou jak chtějí..... Andrewsi řek jsi to nejlíp jak to šlo, tohle je můj problem já prostě v tomhle světě neumim žít, odtud ta touha se mu vzepřít, když já nevim co mam dělat, teda teď už je to lepší (myšleno všeobecně), ale jsem tak na 30% procentech cesty k ůplné změně, nečekám a ani to po tobě nechci že by jsi tohle se mnou řešil je to můj problem. No tak asi tak, a je hotovo, nebe je čistý jak zítřejší den.....[/quote]
Nejsem si jistej, jestli je tohle sarkasmus nebo je to míněno vážně? No jestli chceš fakt nějak poradit, tak pošli SZ.
20. 4. 2010 v 17:54 #166584seven
Účastník[quote Andrews]Ještě bych chtěl dodat, že právě ta potřeba zabývat se něčím jako jsou konspirační teorie, podle mě vychází z nějaké frustrace toho člověka v osobním životě, protože - říkejte si co chcete - to není ničím víc, než touhou "malého" člověka (takového, který se za "malého" považuje) nandat to "těm nahoře", tomu "systému" a vůbec se nějak přičinit v něčem naprosto revolučním.
Ale jak jsem psal výše, je to taková masturbační činnost bez efektu.[/quote]
No tak na tohle nevim co napsat, co mám říct? Ok ,mě je to jedno. Ať si reagujou jak chtějí….. Andrewsi řek jsi to nejlíp jak to šlo, tohle je můj problem já prostě v tomhle světě neumim žít, odtud ta touha se mu vzepřít, když já nevim co mam dělat, teda teď už je to lepší (myšleno všeobecně), ale jsem tak na 30% procentech cesty k ůplné změně, nečekám a ani to po tobě nechci že by jsi tohle se mnou řešil je to můj problem. No tak asi tak, a je hotovo, nebe je čistý jak zítřejší den…..
20. 4. 2010 v 17:25 #166581seven
Účastník[quote majklhauske]ty si moc.
přepastuj si to prosím do [url=http://forum.trance.cz/read.php?6,161650]http://forum.trance.cz/read.php?6,161650[/url] kde pokracujte v debatě ... nebo tu zase fox bude jančit..[/quote]
Ano mám to v plánu.
20. 4. 2010 v 17:18 #166579seven
Účastník[quote Sq4Raa]Kdyby ti bylo jedno, co si myslíme, tak se tu pořád neobhajuješ. Nic si nenalhávěj, zastrč ocas a zachovej si nějakou důstojnost. Škvára, out![/quote]
A nemyslíš že právě proto že je mi to jedno tady před vámi vytrvale vystupuji s něčím pro vás tak absurdním a nepřijatelným? a poslouchám zde takové nepříjemnosti?
CITACE Sq4Raa : Nic si nenalhávěj, zastrč ocas a zachovej si nějakou důstojnost. Škvára, out!
REAKCE 😀 hudlana škváro muck sm4
20. 4. 2010 v 17:11 #166578seven
Účastník[quote Sq4Raa]sevene, nikdo už se nehádá, nebuď OT a jdi do konspiračních teorií, nebudem nic namítat.
Edit: Fakt kazíš topic, i přes svůj nesouhlas.[/quote]¨
Až tady bude konec chci vše překopírovat do konspiračních teorií požádat o smazání zde, aby se téma oddělilo od 9/11, i když se neshodnem na důvodech překopírování, udělám to jen proto že si to vy dva (sqara, fox) přejete a protože tenhle topic vnímáte jako svoje dítě 🙂
20. 4. 2010 v 0:21 #166531beyond infinity
Člen[quote Andrews]Ještě bych chtěl dodat, že právě ta potřeba zabývat se něčím jako jsou konspirační teorie, podle mě vychází z nějaké frustrace toho člověka v osobním životě.[/quote]
Proč hned frustrace, co třeba obyčejná zvědavost? Aspoň u mně to tak před časem bylo, naráz jsem prostě díky konspiračním teoriím narazil na určitá bílá místa v mé dosavadní představě o fungování světa a snažil jsem se o tom dozvědět co nejvíc. Nakonec jsem dospěl k závěru, že to nebude tak žhavé, ale k určitým věcem jsem od té doby přinejmenším ostražitý…
19. 4. 2010 v 20:45 #166508Star_Guitar
ČlenAndrews: Děkuju sm3
19. 4. 2010 v 20:30 #166507Sandeagle
Členú
[img]http://sandeagles.ic.cz/uuu.jpg[/img]19. 4. 2010 v 20:15 #166506seven
Účastník[quote johny4]btw možná by bylo lepší změnit název topicu na
KONSPIRAČNÍ TEORIEco se týká Sevena, nemám slov 🙂
jenom bych sedmičce doporučil, ať si udělá test DNA, nějak se mi nechce věřit, že je to lidská rasa 🙂 podle mě ho navedlo Křoví, aby podezíral úplně všechno.... a tím odvedl pozornost od 9/11.
Teď vážně Sevene: uvědom si, že náhoda prostě existuje! Ty vycházíš z nějakýho naivního kecu, že vše má svou příčinu, ale to že příčina může být náhoda ti už nedochází a to vede k tvým paranoidním představám.
Fajn myslíš si, že pád polského letadla byl záměr. Ale nevím proč se divíš, že se ti ostatní tleměj. Když řeknu něco nesmysleného k čemu navíc nemám žádný důkazy a fakta, tak co jinýho čekat že. Ať si každej myslí co chce, jen nám laskavě nenadávej, když nám připadají tvoje názory naivní.(poslední stránku jsem v tomhle topicu nečetl - ale dovedu si ji představit, seven je předvídatelnej, jako sexuální život Paroubka)[/quote]
Co se týká johny4 nemám slov 🙂
jenom bych johny4 doporučil ať si udělá test objektivity a rozumu, nějak se mi nechce věřit, že je to lidská rasa 🙂 podle mě ho navedlo Křoví, aby byť jen na chviličku nepřipustil že havárie polského letadla mohl být ůmyslný pád……. a tím se udržel v iluzi.
Teď vážně johny4: jistě že si uvědomuji že náhoda prostě existuje, ale v tomhle případě tomu prostě nevěřim. Ne, nevycházím z nějakého naivního kecu že vše má nějakou příčinu to je tvoje projekce… že příčina pádu může být náhoda? může, ale já tomu nevěřim. Pokud to nazýváš paranoidní představou prosim, já tomu říkám přesvědčení.
Ano myslím si že to byl záměr. že se mi tleměj? tak je to nepříjemný ale co.CITACE johny4: Ať si každej myslí co chce, jen nám laskavě nenadávej, když nám připadají tvoje názory naivní
REAKCE: 😀 ukaž kde jsem nadával, brzdi s tou fantazií .-)
Další zítra
19. 4. 2010 v 20:12 #166504Sq4Raa
ČlenAndrews: Prý ne.
19. 4. 2010 v 20:10 #166503Anonymní uživatel
Neaktivní[quote seven]Ó tak to je opět absurdní a nepříjemné obvinění, už jsem zde psal že k tomu že letadlo spadlo ůmyslně jsem nedospěl na základě toho že bych se to někde dočetl. Ale na základě toho že jsem se dozvěděl že letadlo spadlo. Ano, tvrdím to na základě intuice a bez faktů a zapadá mi to do toho jak se vyvíjí soušasná evropa, a taky si říkám že je divný že jednou vyjímečně letí všichni důležití polští představitelé v jednom letadle a ono zrovna spadne.... to se vážně nikdo z vás nad tímhle aspoň trochu nepozastavil?[/quote]
Ne. Proč bychom se nad tím měli pozastavovat? Mohl se zabít úplně kdokoli a konspirační teorie by se daly vymyslet zrovna tak. Spadne letadlo se Sarkozym a Merkelovou, obviní se Klaus s Faragem a euroskeptiky. Spadne letadlo s Paroubkem, obviní se člověk, co na Facebooku založil skupinu „Nemám rád Paroprase“. Každý, kor v politice, má v životě někoho, komu vadí a na něhož by ten motiv seděl. Nechápeš, jak je to absurdní?
Pomíjíš naprosto zásadní fakta, jako např. že podobná situace s polským speciálem už nastala, když pilot za špatných podmínek odmítal přistát a doporučoval letět jinam, ale Kaczynski ho pod hrozbou vyhazovu donutil riskantně přistát na místě, protože se nechtěl zdržovat. Tenhle precedent je přece naprosto klíčový v tomhle incidentu a naprosto zapadá do toho scénáře. Nesleduju moc zprávy, takže nevím, jak je to s černou skříňkou, ale jestli její obsah nezveřejní, tak pravděpodobně z toho důvodu, že by se ukázalo, že se opět jednalo o Kaczynského nátlak a celá situace by vyzněla jako ještě tragičtější, speciálně pro Polsko.
19. 4. 2010 v 19:45 #166499Sq4Raa
ČlenUž to asi chápu lépe. A nemyslíš, že pokud má člověk zájmy (byť vycházející z jeho sobectví a potřeb), třeba konkrétně v nějakém angažování se, tak by to měl udělat, protože nikdo jiný to neudělá? Já třeba jsem pro a proti spoustě věcí, ale jen v málokterých z nich jsem aktivní. Kdyby si teda každý hleděl jen toho, co změnit může, o spustě věcí bychom nevěděli. A jasně, já vím, že jen vědomí nic nezmění, ale nevěříš v tomhle případě i na nějakou tichou podporu? Nebo už jen sílu v tu informaci samotnou.
Edit: Tu tvou poslední větu jsem trochu opomenul, a teď vidím, že možná vysvětluje víc než ta předchozí.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.