- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7. 7. 2008 v 19:20 #90620
BoRo
Člento jsou info primo pro hustej serial a-la 24 hodin
7. 7. 2008 v 19:07 #90619Sq4Raa
ČlenJones: Ano. Zaměstnanci ve WTC uvedli, že několik týdnu před 9/11 proběhlo několik neohlášených a neobvyklých cvičení, při nichž byli lidé z bezpečnostních důvodů evakuováni z částí WTC 1,2 a 7. Bezpečnostní pracovníci měli před 9/11 12 hodinové směny, ale 6. září byli z věží WTC staženi psi na vyhledávání výbušnin.
Za to vše údajně zodpovídá Bushův batr Marwin, který byl členem správní rady společnosti Securacom od roku 1993 až do konce roku 2000. Securacom je kuvajtsko – americká korporace poskytující bezpečnostní služby. Tato společnost zajišťuje bezpečnost pro United Airlines, mezinárodní letiště v Dulles a do 9/11 i v komplexu WTC. Marwin je taktéž bývalým ředitelem holdingu pojišťoven HCC, u kterých byla část WTC pojištěnaTo už je pomalu jak špatnej scifi film sm2
7. 7. 2008 v 18:48 #90617Jones
Člentak se taky přidám:
1) jak se tam dostal termit?
někde jsem četl, že cca měsíc před „útoky“ byly obě veže WTC nějakou dobu uzavřeny pro veřejnost, protože se prý prováděla nějaká údržba výtahů, a dělala to nějaká firma, která je nějak vzdáleně napojená na Bushe…
Nevím, jestli je to pravda, ale jako vysvětlení je to zajímavé.2) doporučuji shlédnout film Zeitgeist, je tam taky zajímavá část o WTC
3) dobrý zdroj informací o této problematice je:
http://911.yweb.sk/7. 7. 2008 v 17:57 #90613seven
ÚčastníkVěřím že to byla demolice a nevycházím z vašich příspěvků. sm3
Jen tak pro zajímavost http://czshare.com/316909/HMBG/911_Mysteries___Demolitions_SLOVAK_Czech.avi sm3
7. 7. 2008 v 15:20 #90602iamek
ČlenLastHunter : Pristani na mesici mel na storosti Kubrick … Samozrejme ve studiu 🙂
7. 7. 2008 v 15:18 #90601BoRo
ČlenTezky a hodne spekulativni temat,vyjadrovat se nebudu,az na to ze neverim ze nekdo behal po budovach a natiral je termatem. Beru to tak,ze vlada USA nerekne jak to bylo a mirni zajem prijatelnou verzi.Tak to byva vzdycky,jen je to velky „kus“
Mnohem zajimavejsim,ale min globalnim tematem pro mne je:Jak ukrajinska PVO sestrelila pri vojen.cviceni jednou ranou-raketou ruske letadlo mirne letici nad Cernym morem? hehe7. 7. 2008 v 15:06 #90599mike_h
Členfascinujici je, ze treba japonska vlada ve verejny diskusi prohlasila, ze cely s 9/11 to byl podvrh… presto celou tuhle diskusi a zavery vysilala jedina japonska televize a zadny jiny massmedia..!
to je presnej priklad toho, jak se naklada s nejakou alternativni verzi, nebo dukazy proti.. ty se proste do mainstream medii nedostanou7. 7. 2008 v 12:51 #90587Sq4Raa
ČlenBobr: My spíš viděli řadu filmů a sledujeme novinky na českým internetu, kterej je stejně přejímá z anglických webů. Takže s tímhle ti já neporadím sm3
A k té tvé myšlence:
1) Oni podle mě spoléhali na tu vlnu nenávisti vůči terorismu, jež se po takových útocích zvedne. Podle mě ta vlna navíc stále existuje, stačí si přečíst občas až šíleně hloupé komentáře na jiných fórech, a tím nemyslím lidi, co odmítají alternatvní verzi, ale vyloženě fanatické stoupence teorie oficiální, kteří sami vymýšlejí směšné důkazy. Osobně mi přijde, že ti, co se nejvíce brání alternativní verzi, neznají ani tu oficiální.2) Já osobně si nedokážu představit, že se to v nejbližší době provalí. Ano, ty dokumenty vidělo stále více lidí, z nichž většina přehodnotila svůj postoj. Přesto si nedokážu představit, co by se stalo, kdyby to bylo tak, jak si myslíme a vyplulo to na povrch. Jak moc by to zahýbalo se světem. I proto si myslím, že se to naše generace nedozví.
Ještě můžu citovat jeden z těch dokumentů: z“Jen malá tajemství musejí být chráněna. Ta velká jsou chráněna nedůvěřivostí veřejnosti.“
7. 7. 2008 v 9:56 #90581Bobr
ČlenMoc zajímavý téma, dycky jsem o tomhle tématu chtěl vědět víc, jen jsem byl asi línej hledat 🙂
Fox_Mulder, Sq4Raa, víte o nějakejch dobrej stránkách (spíš v angličtině než češtině) která se timhle tématem zabejvaj? Našlo mi jich to spoustu a tak nějak nevim co si vybrat, tak mě napadlo že vy dva určitě budete vědět, díky předem sm4Jinak, abych se taky vyjádřil k tématu, asi stejně jako většina lidí se tý „konspirační“ teorii bránim hlavně kvůli tomu, že se mi nechce věřit že by tohle byl schopnej někdo naplánovat na vlastních lidech.
Na druhou stranu, jestli jsou ty fakta pravda (budu věřit že jo), logicky do sebe zapadaj, rozhodně víc než ty oficiální verze, jen je to prostě takovej hnus, až je neuvěřitelnej 🙂
Co mě ale zaráží, kdyby to skutečně bylo naplánovaný, použitý výbušniny či chemický látky atd atp, proč by to naplánovali takovymhle způsobem, když je jednoduchý dokázat že to tak jak oni řikaj bejt nemohlo. Američani nejsou všichni úplně blbý, neřikejte mi že kdyby to plánovali, nezjistili by si fakta a uzpůsobili to tomu, aby to vypadalo věrohodně. Muselo by jim bejt jasný, že za pár let (měsíců, tejdnů…) až se svět trochu otřese z toho šoku, tak do toho všichni začnou rejpat a eventuelně tu pravdu nakonec i vyrejpou. Je mi prostě divný, že by spoléhali na to, že se tim nikdo nebude do hloubky zabejvat :/7. 7. 2008 v 0:15 #90560milan
ČlenVěřte si čemu chcete, přece žijeme v Matrixusm0sm0
6. 7. 2008 v 23:23 #90557Fox Mulder
Členmike_h napsal(a):
——————————————————-
> zvlastni, ze se tady tenhle thread objevuje zrovna
> ted.. za posledni dva dny jsem tomuhle venoval
> vetsinu volnyho casu shlidnutim asi tak 12 hodin
> dokumentu a pomalu nevim, co si myslet.. nerad
> bych, aby ze mne vyrostl nejaky sileny paranoik,
> snazim se udrzet nadhled, presto mne nektery veci
> nuti k zamysleni a dost mi to zmenilo pohled na
> svet celkove.. nereknu vic, nez ze se 3 budovy,
> dve zasazeny letadlem a to kazda jinde, pod jinym
> uhlem atd a treti nezasazena vubec zriti uplne
> stejnym zpusobem do sebe je minimalne podivny..
>
> plus dalsi veci co se k tomu vazou jako
> Bildenberg, new world order mne trosku
> znepokojily..Souhlasím! sm4
6. 7. 2008 v 23:22 #90556bob
Člen2Sq4Raa: Ono hlavně trefit Pentagon, i když je u něj hned letiště, to je jako sejmout panelák, letadlem….podle mě nesmysl, ale jak to bylo, se stejně nikdy nedozvíme, takže to je jedno, stejně jako je dodnes nezodpovězaná smrt Kennedyho a jinejch věcí….
6. 7. 2008 v 23:20 #90554Fox Mulder
ČlenLastHunter napsal(a):
——————————————————-
> Jednoduchy priklad – pristani Apolla 11 na Mesici
> – konspiracni teorie o tom, ze to bylo natoceno ve
> studiu, atd. (nerikam, ze nebylo sm0) – jednomu
> konspiratorovi prislo divne, ze na fotkach z
> mesice nejsou videt hvezdy – jednoduche
> vysvetleni: zkraceni casu zaverky fotoaparatu (aby
> kosmonaut, to hlavni na fotce, byl videt OK)
> zpusobi, ze tmavsi objekty a objekty na tmavsim
> pozadi (navic rozostrene, protoze jsou v
> „nekonecnu“) zmizi, protoze pro jejich zobrazeni
> na fotce je potreba vystavit film svetlu na delsi
> cas.
> Tipuji tedy, ze zde to bude hodne podobne…Ano, tohle je právě příklad, kdy ty pochybnosti jsou nepodstatné, zcela okrajové a jen pár. A to neni případ těchto událostí. sm18
6. 7. 2008 v 23:19 #90553Sq4Raa
ČlenHehe. Letadlo narazí do Pentagonu, lampy okolo zůstanou stát, přesto že je od sebe dělí menší vzdálenost, než je rozpětí křídel Boeingu, a jako vrchol všeho letadlo zmizí. Najde se jen motor, který podle slov výrobce danému letadlu neodpovídá. sm11
6. 7. 2008 v 23:18 #90552Fox Mulder
Členondrab napsal(a):
——————————————————-
> bob:ajo vlastne..to bylo v tom letadle co
> netrefilo cil..to mas pravdu…ale tak s tema
> emocema to nemuzes brat…to nevis jak to tam ve
> skutecnosti vypadalo??..nebo si snad slysel
> originalni nahravky tech hovoru??.jestli teda
> nekdy nejaky ve skutecnosti probehlyAno, pár jich bylo uveřejněný a v jednom takovym filmu zazněly.. Taky mě to překvapilo, jak klidně až nudně mluvili ty lidi, kterým před očima zařízli několik lidí, jejich spolupracovníky a kamarády (podle oficiální verze)..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.