- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 7. 2008 v 23:14 #90551
bob
Člen2Sq4Raa : No na kamerovejch záznamech od sekuriťáků z Pentagonu je prej vidět letadlo, teda na tý průmyslový kameře to tak prej vypadásm15
6. 7. 2008 v 23:14 #90550Fox Mulder
Členondrab napsal(a):
——————————————————-
> skvara:hmm..zajimavy….ted takova asi blba
> otazka, ale neni mozny aby se vnitrek budovy zacal
> bourat dive nez jeho kraje a tim padem by tady ty
> gejziry byly vzduchovy vlny prachu padajiciho
> vnitra??sm16No jak by mohlo při kolapsu vystřelovat kolmo na směr pádu masy rozdrcenýho betonu na prach? Je zřejmý, že se jednalo o nějakou explozi. A kdyby mizel vnitřek, bylo by to poznat i na vnějšku, protože by se i ten vnějšek bortil a deformoval.
Vůbec celkově je zajímavý, že budova nějak „normálně“ nezkolabovala (padání přes sebe na všechny strany, vždy ve směru nejmenšího odporu), ale celá náhle explodovala do stran odshora nahoru (jak jinej mrakodrap ve sci-fi filmu Den Nezávislosti) a následně potom ty trosky spadly volnym pádem k zemi..
6. 7. 2008 v 23:13 #90549Sq4Raa
Členondrab: Dobrou a děkuji za konstruktivní pokec sm0
6. 7. 2008 v 23:12 #90548Sq4Raa
ČlenZkusme se posunout opět jinam
Všichni tu mluvíme o WTC 1 a 2, nanejvíš WTC(F) 7. Jak už ale naznačil Fox, teorie se samozřejmě zabývá i nárazem letadla do Pentagonu + máme tu letadlo v Pensylvánii. A ten Pentagon je taky hodně legrační. Z alternativní verze se mi líbí především ta část, kdy CIA vysbírala kamerové nahrávky v okolí Pentagonu poté, co svědci mluvili o vrtulníku, kroužícím kolem objektu. Následuje ukázka otvoru v Pentagonu a spot, v němž můžeme vidět, co dokáže raketa sm2
6. 7. 2008 v 23:08 #90547ondrab
Členmno koukam, ze skvara a fox_skulyova to maj tezce nafachceny a oduvodnitelny, za coz teda respekt…ale me to uz nebavi a du spat…takze peace on you a nekde se zase potkamesm16
6. 7. 2008 v 23:08 #90546bob
Člen2ondrab : konspirátoři…sorry za to slovosm15mluví o tom, že to nahrával někdo na zemi, evidentně bez emocí, ale prostě CIA přišla s tím, že to jsou autentické nahrávky z letadla a teď babo raď, když se na 99,9999999999999999999999999999999999999999999999999% nikdo dovolat nemohl:-)
6. 7. 2008 v 23:08 #90545Sq4Raa
Členmike_h: Osobně mě to doslova položilo, nech tomu pár dní klidu, já tomu zezačátku vůbec nechtěl věřit. Těším se na tvé poznatky sm2
6. 7. 2008 v 23:07 #90544bob
Člen2mike_h: To téma se možná objevilo, protože je teď právě aktuální, k blížící se zprávě o pádu WTC 7…ale pokud spadla po požáru kancelářskýho stolu a papíru v tiskárně, tak to je lepší než pohádka z 1000 a 1 nocism15
6. 7. 2008 v 23:06 #90543Sq4Raa
ČlenLastHunter: Dobrou, ale add:
Nedívej se na to tak nevěrohodně. Navíc si nemyslím, že problematika 9/11 je tak složitá, aby jí lidé nerozuměli. Taky si nemysli, že jsme viděli jeden film. Viděli jsme samozřejmě i oficiální filmy. Zkrátka nejsme zaslepenci, kteří bezmezně věří jedné či drué verzi. Pouze nás sledování celé causy přivedlo k domněnce, že oficiální teorie je strašný blud, a alternativní verze působí logicky a věrohodně. A ta domněka má velice reálný základ.6. 7. 2008 v 23:05 #90542ondrab
Členbob:ale zase…byly to opravdu autenticke telefonaty z toho letadla??…a muzeme debatovat dale nekolik hodinsm2sm2
6. 7. 2008 v 23:04 #90541bob
Člen2ondrab :CIA vydala jen malou a seškrtanou část hovorů….lze najít na netu
6. 7. 2008 v 23:04 #90540mike_h
Členzvlastni, ze se tady tenhle thread objevuje zrovna ted.. za posledni dva dny jsem tomuhle venoval vetsinu volnyho casu shlidnutim asi tak 12 hodin dokumentu a pomalu nevim, co si myslet.. nerad bych, aby ze mne vyrostl nejaky sileny paranoik, snazim se udrzet nadhled, presto mne nektery veci nuti k zamysleni a dost mi to zmenilo pohled na svet celkove.. nereknu vic, nez ze se 3 budovy, dve zasazeny letadlem a to kazda jinde, pod jinym uhlem atd a treti nezasazena vubec zriti uplne stejnym zpusobem do sebe je minimalne podivny..
plus dalsi veci co se k tomu vazou jako Bildenberg, new world order mne trosku znepokojily..
6. 7. 2008 v 23:02 #90539bob
Člen2Sq4Raa : Tenhle výzkum zkoušel nějakej týpek nezávisle na pro a antizastánce teorie, prostě vzal letadlo a lítal po 100m a statisticky spočítal pravděpodobnost….
6. 7. 2008 v 23:02 #90538Last
ÚčastníkUff, vzdavam se, prebili jste me argumenty 🙂 Jen mi prijde, ze az moc date na informace z textu autoru konspiracnich teorii. Nejsem zastance oficialnich pravd, naopak jsem jeden cas konspiracni teorie celkem hltal.
Ale konspiracni teorie jsou vytvoreny za ucelem „otevreni huby“ divaku, kteri se v dane problematice nevyznaji a tak je jednoduche jim podstrcit cokoli.
Jednoduchy priklad – pristani Apolla 11 na Mesici – konspiracni teorie o tom, ze to bylo natoceno ve studiu, atd. (nerikam, ze nebylo sm0) – jednomu konspiratorovi prislo divne, ze na fotkach z mesice nejsou videt hvezdy – jednoduche vysvetleni: zkraceni casu zaverky fotoaparatu (aby kosmonaut, to hlavni na fotce, byl videt OK) zpusobi, ze tmavsi objekty a objekty na tmavsim pozadi (navic rozostrene, protoze jsou v „nekonecnu“) zmizi, protoze pro jejich zobrazeni na fotce je potreba vystavit film svetlu na delsi cas.
Tipuji tedy, ze zde to bude hodne podobne…Koncim tedy svuj monolog (jak to Skvara hezky nazval), ale rozhodne tuto diskusi budu sledovat dal, protoze me zajima, k cemu dojdete (to nema vyznit nijak pohrdave, treba na neco kloudneho opravdu prijdete sm3) a nedate (si/mi) do drzky pri nejblizsi trance akci sm15
Dobrou!
6. 7. 2008 v 23:02 #90537ondrab
Členbob:ajo vlastne..to bylo v tom letadle co netrefilo cil..to mas pravdu…ale tak s tema emocema to nemuzes brat…to nevis jak to tam ve skutecnosti vypadalo??..nebo si snad slysel originalni nahravky tech hovoru??.jestli teda nekdy nejaky ve skutecnosti probehly
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.