TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 731)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

LastHunter: Co hořelo ve WTC? Krom vybavení letecký benzín (i když většina zmizela po výbuchu). A letecký benzín hoří MAXIMÁLNĚ 900°C. Z toho vycházím. Už mi věříš?

Sq4Raa
    Člen

LastHunter: já se nechci hádat (a ani se nehádám), jen mi přijde, že ty naše příspěvky snad nečteš. Splácal jsi všechny informace dohromady a já nevím, na co mám odpovídat. Vedeš tu jakýsi monolog, kde zpochybňuješ i přírodní zákony. Nejdřív by mě zajímal tvůj pohled na věc, jak se všechno stalo.

ondrab: Napíšu to znovu (neuraž se, jen to shrnu sm3)
    Ocel se taví při 1500°C a zprávy udávají, že ve WTC dosáhla teplota maximálně 900°C = ocel se nemohla roztavit. Oficiální teorie říká, že ocel povolila v důsledku teploty 900°C, a proto budova spadla (to se nejeví tak nereálně) Ovšem oficiální teorie ignoruje jezera z rotavené ocele, která byla na místě ještě několik týdnů po zřícení WTC. Roztavená ocel? To znamená teplotu přes 1500°C, a vzhledem k tomu, v jakém stavu byly ty ocelové nosníky (naprostá deformace), znamená to dokonce teplotu o mnoho vyšší. No a nakonec: na místě byly nalezeny pozůstatky termátu, výbušniny, která hladce roztaví ocel.

bob
    Člen

2ondrab : To je další věc, ty letadla…by mě zajímalo, jak je možný, že se dovolalo toliko lidí z letadla příbuznejmsm15

Fox Mulder
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jak chceš tavit ocel při 900°C?

A za 15 minut! sm4 Poté hořely už jen kancelářské vybavení o teplotě 700°C po dobu 50 minut, čili nosníky to ohřálo tak na 150-350°C.. Dost málo stupňů na nějaký, byť jen kolaps, natož na kompletní kolaps. Nezapomínejte, že to teplo se rozvádělo po celé budově, takže bylo extrémně složité něco zahřát na vysokou teplotu.

ondrab
    Člen

fox:mno, ja jsem videl ten film let 93..kde vlastne byla tak nejak ukazana situace na centrale…a pokud ty letadla leteli vetsinu sve cesty po vytycene trase, tak nebyl duvod neco resit…pokud uz delsi dobu leteli spatne, tak je neco spatne..ovsem taky mohl selhat lidsky faktor a nekdo zodpovedny byl momentalne nekde mimo pole sve pracovni zpusobilosti a tim padem nikdo ani nevedel, ze nejaky 4 letadla leti nekam kam nemajsm0

Last
    Účastník

Sq4Raa: A kde beres tech 900°C porad? Copak jsi tam stal s teplomerem? Neverim sm15

Ze tam NECO teoreticky mohlo vytvorit 900°C neznamena, ze kvuli tomu benzinu tam nebyl daleko vetsi zar.

Fox Mulder
    Člen

2 LastHunter:
    Dvě vteřiny je furt dost malej odpor, vzhledem k velikosti budovy a masivnosti konstrukce téměř žádnej.

Nejde o vnášení věcí do letadla, jde o vzdušný prostor, o který se překvapivě nikdo nezajímal.. Podobná situace s uneseným letadlem byla někdy v roce 1991 a to tam hned byli do pár minut stíhačky a řešili co je zač, co se děje, atd. a teďka lítaly několik hodin 4 letadla, kterým nevěnoval nikdo pozornost.. Zvláštní. A zvláštní, že to nebylo vyšetřeno a nebyl zájem to vyšetřovat.

Těch náhod je tam nějak příliš mnoho.. Co budova č. 7?

Kde nejsou nesrovnalosti? Jak jsem řikal: můžou být semtam menší nesrovnalosti – to je normální. Ale na každym kroku totální nesmysly, vážně ohrožující samotnou verzi o teroristech + ještě další personální a poltický nesrovnalosti, už je hodně divný… Je toho plno.

Buď ale více konkrétní, pokud můžeš, takhle se blbě diskutuje. sm4

Last
    Účastník

Sq4Raa: Ktere konkretne? Chci diskutovat, ne se hadat, fakt sm3
    Jen proste neberu nektere veci z nejakych tak oblibenych extremne dlouhych stranek se spoustou obrazku s cervenymi kolecky za tak samozrejme.

Ale timhle bysme se postupne dostali k tomu, co to vlastne fakta jsou a jak je dokazat. Jedine to videt na vlastni oci a i kdyz to my uvidime na vlastni oci, tak pak nam to neuveri ostatni…

ondrab
    Člen

skvara:ale tak treba je nejaky jiny racionalni vysvetleni, proc se tam ta ocel tavila…trebas to nebylo z tech termitu ci co to je

Sq4Raa
    Člen

Jak chceš tavit ocel při 900°C?

Last
    Účastník

Zda se, ze za to padani mrakodrapu jak domku z karet muze opravdu jen ta ocel, protoze letecky benzin -> pozar -> tavime. Nasleduje dechberouci pad cele budovy -> nam, spiklencum, to nejde do hlavy. Ja nevim no, asi bych se s tim smiril sm11

Sq4Raa
    Člen

LastHunter: Dvě sekundy jsou sice hezké, ale najdi mi tam těch dalších 30.

Jinak rád bych odpověděl na ten tvůj příspěvek, ale vůbec si nevím rady jak. Ty totiž okázale ignoruješ i faktické informace.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

beyond infinity: Tenis byl ovšem famózní.

M.i.k.e
    Člen

Fox : taky RESTEKPsm16…já bych tomuhle dokázal uvěřit někde v africe,kde je každejch 14 dní jinej diktátor a občanský a jiný války sou tam na denim pořádku,přípustná by snad byla ještě jižní Amerika (země jako Kolumbie atd),ale v civilizovanym demokratickym světě tomuhle prostě něvěřim…pravdou je,že Bush toho setsakra využil a než se lidi rozkoukali už nebyl k zastavení,ale to už je jiná kapitola…

Uf, tak jsem se zadíval na finále Wimbledonu a tady toho mezitím přibylo strašně moc. Už jsem unavený, takže z mé strany hlásím: pokračování příště… sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.