- Toto téma obsahuje celkem 730 odpovědí. Do diskuze (54 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 4. 2010 v 11:38 #166431
Fox Mulder
Člen[quote johny4]btw možná by bylo lepší změnit název topicu na
KONSPIRAČNÍ TEORIE[/quote]Tak už jsem to přejmenoval zpátky na [i]9/11: komu věříte?[/i], protože to je původní název celého threadu a jeho smyslu.
Název [i]KONSPIRAČNÍ TOERIE[/i] je sice zajímavý a možná vystihuje poslední dvě strany diskuze, ale nedává smysl s dalšíma 15 stranama předtím. Tento thread jsme nezaložili kvůli lásce ke konspiračním teoriím, ale kvůli prodiskutování a výměny názorů o problematice 11. září. V diskuzi jsme i řešili vztah k jiným konspiračním teoriím jako fingované přistání na Měsíci, UFO, apod. a od těchto ostatních teorií jsme se jasně distancovali a jasně dali najevo, že případ 9/11 se s ostatními případy nedá vůbec srovnávat a že je to zcela jiný případ. Proto sloučení s ostatními konspiračními teoriemi je proti duchu a smyslu této diskuze.
Asi bude nejlepší, když se založí vlastní thread [i]Konspirační teorie[/i], aby se tu nešpinilo tohle fórum s jasně daným tématem. sm4
19. 4. 2010 v 10:55 #166430johny4
Členbtw možná by bylo lepší změnit název topicu na
KONSPIRAČNÍ TEORIEco se týká Sevena, nemám slov 🙂
jenom bych sedmičce doporučil, ať si udělá test DNA, nějak se mi nechce věřit, že je to lidská rasa 🙂 podle mě ho navedlo Křoví, aby podezíral úplně všechno…. a tím odvedl pozornost od 9/11.
Teď vážně Sevene: uvědom si, že náhoda prostě existuje! Ty vycházíš z nějakýho naivního kecu, že vše má svou příčinu, ale to že příčina může být náhoda ti už nedochází a to vede k tvým paranoidním představám.
Fajn myslíš si, že pád polského letadla byl záměr. Ale nevím proč se divíš, že se ti ostatní tleměj. Když řeknu něco nesmysleného k čemu navíc nemám žádný důkazy a fakta, tak co jinýho čekat že. Ať si každej myslí co chce, jen nám laskavě nenadávej, když nám připadají tvoje názory naivní.(poslední stránku jsem v tomhle topicu nečetl – ale dovedu si ji představit, seven je předvídatelnej, jako sexuální život Paroubka)
18. 4. 2010 v 22:40 #166414Fox Mulder
Člen[quote majklhauske]vratte se k debate o katastrofách jinak jsem nalitej a [b]osobní invektivy[/b] mazat jak blázen.. já už k tématu nic nemám jste blázni nestavte si na ničem. (viz skvarek že ho moje argumenty a fakta nezajimaj tuhle debatu jsem odpískal kdysi a nemel jsem se zapojovat ani ted .. tahle debata proste nemá smysl.. hogwh[/quote]
Máš pravdu, tato diskuze nemá smysl, stejně jako tenhle tvůj příspěvek. sm4
18. 4. 2010 v 22:11 #166404Sq4Raa
ČlenHouska: To asi vyznělo špatně, někdy to rozeberem.
18. 4. 2010 v 22:06 #166402Anonymní uživatel
Neaktivnírozhodl sem se že to mazat nebudu, ovšem za předpokladu, že se to vrátí do slušnejch kolejí a hlavně, k [b]věcný diskuzi[/b]
buďte tak hodní (hlavně ty sevene) a respektujte pravidla slušnýho mezilidskýho chování a hlavně si nes_erte do huby, protože tohle číst, to je vážně síla
18. 4. 2010 v 21:48 #166399majklhauske
Člen[quote Sq4Raa]Ano. Ale pokud na takových informacích budu stavět 9/11, tak nám vzniknou tyhle konspirační teorie. Tohle je jiné.[/quote]
???
co je jiné Láska a Pomsta vždy dělali válku nic není jiné jen je to fakt který každej rád přehlíží a věnujese všemožným teoriím s kecy jako tusím Iamek že snad nechci věřit že by arabové zvládli oranizovaně napadnou USA.. to zvládnou i mongolové když budou chtít
ale jak říkám radši se rozmysli a pojed na chatu a mužem o tom při bezesných opileckých nocích debatovta až do svítaní s argumenty pro a proti ..;) tady už fakt ne..
18. 4. 2010 v 21:38 #166397Sq4Raa
ČlenKde jsem řekl, že mě tvoje argumenty nezajímaj? sm7
18. 4. 2010 v 21:32 #166396majklhauske
Členvratte se k debate o katastrofách jinak jsem nalitej a [b]osobní invektivy[/b] mazat jak blázen.. já už k tématu nic nemám jste blázni nestavte si na ničem. (viz skvarek že ho moje argumenty a fakta nezajimaj tuhle debatu jsem odpískal kdysi a nemel jsem se zapojovat ani ted .. tahle debata proste nemá smysl.. hogwh
18. 4. 2010 v 19:44 #166391seven
Účastník[quote Sq4Raa]seven: Ale vždyť ty to pořád děláš. Já jsem neřekl, že se pleteš, protože je proti tobě 5 lidí, já tvrdím, že pokud jsou proti tobě inteligentní členové fóra (všeobecně uznáváno imho) , ostatně, o dvou z nich jsi to sám někde řekl, tak by ses měl zamyslet, -proto ta sebereflexe - jestli náhodou tvoje chování není v rozporu se zdravým rozumem. To vůbec není o tom, že já nebo někdo jiný nepřipouštíme ten pád, to je všechno o tom, jak jsi to podal a jak se tu chováš. Jako uražené dítě. Kdybys nebyl takovej egoista, tak bys ten můj komentář dokázal vnímat v širším kontextu a pochopil bys, o čem jsem mluvil.
Taky bys mohl za každou druhou větou (ne, nepočítal jsem to) přestat zdůrazňovat, jak moc tě nezajímá, co si myslíme. Nikdo si nedělá iluze, že takový arogantní individium vůbec věnuje pozornost tomu, co tady kdo píše. A já že vypichuji to, co se mi hodí? Mohl jsem stejně tak vybrat něco jiného, prostě poukazuju na věci, které mi přijdou zásadní.
Sevene, co by tě přimělo domnívat se, že možná nejsi úplně ten nejchytřejší člověk tady?[/quote]
Prosím škváro řekni mi v čem je moje chování v rozporu se zdravým rozumem.
Jak jsem to podal? jak jsem se choval? To snad nemyslíš vážně?! já jsem tu v poklidu debatoval a nevytvářel žádné rozbroje POUZE jsem tvrdil něco o čem jsem byl intuitivně přesvědčen a tvrdím to i nyní, to až když se přifařil houska s freezerem, foxmen a ty, tak se to tady zvrtlo osočování na mě a strkání mě do pozice „ne ne lidi on je konspirační blázen a my z 9/11 jsme normální.
Viz.
[quote majklhauske]seven .. slušná paranoia 🙂 ty asi nemáš snadný život s pocitem že všude je něco.. mno sopky soptily dávno před tím než lidstvo vymejšlelo kraviny[/quote]
[quote Freezer]seven: nechceš si založit nějakej svůj special thread se svýma teoriema?[/quote]tvůj příspěvek pod nimy a foxovo pak činil ten zbytek.
Kdo by se po tomhle nezachoval silně? což ty vnímáš jako egoisticky, zvlášť když takhle s tebou mluví lidi co o problematice jak 9/11 tak jiných konspiračních teorií vědí asi tolik co pana o sexu? viz. houska freezer
Ty a fox, teda konkrétně ty, k foxovi jsem se vyjadřoval, tam to chápu, si ze mě pak začal v příspěvku dělat trubku a to jen proto že jsem upozornil na možnost existence modernějších zbraní než jsou ty nám známé (a nemyslíš že je to naprosto normální chránit svůj arsenál a tudíž moc neinformovaností o ní?) a proto že jsem intuitivně přesvědčen o ůmyslném pádu? kvůli tomu jsem si vysloužil tohle?
[quote Sq4Raa]Tak ať ten můj poslední příspěvek stojí za to...
Stěžoval jsem si já. Ne snad proto, že tady vedeš diskuzi sám se sebou a i ty musíš vidět, že to vážně nikoho nezajímá, ale hlavně kvůli pocitu, že nám diskredituješ docela povedený, věcný téma, na němž jsme společně s Foxem pracovali, a který s tímhle (sorry majkle) nemá vůbec nic společnýho. Tvoje názory jsou mi upřímně ukradený, takže nějakou zášť za tím nehledej, naopak, docela dobře jsme se tu pobavili, jak jsi nás všechny přerostl; asi začínáme být tendeční konzervy, když nevěříme na supermegaultra zbraně; je to s náma špatný. A neohrazuj se tím, že jsi diskuzi nezačal, formálně ji sice začal tvůj spojenec, kterej tu začíná bejt jen od toho, aby se přidal k kdejaký ptákovině, ale tys ji poctivě přiživoval. Takže dle libosti klidně pokračuj, stejně se tu nic neděje a cirkus je vítán, ale prosím jinde (ideálně i v českém jazyce a s obecně známou stylistikou, ovšem to bychom asi chtěli moc).
Freezere, zejtra to prosím smaž, děkuju.[/quote]
Píšeš tam nesmysl za nesmyslem tak třeba: „Stěžoval jsem si já. Ne snad proto, že tady vedeš diskuzi sám se sebou a i ty musíš vidět, že to vážně nikoho nezajímá“ blbost!!! než jste sem vlezli probíhala tu normální debata. Takže žádný sám se sebou a nezajímá!!!
Dál: „že nám diskredituješ docela povedený, věcný téma, na němž jsme společně s Foxem pracovali, a který s tímhle (sorry majkle) nemá vůbec nic společnýho.“
čím ji diskredituji? tím že mluvím o něčem co jednou může být stejné jako jedenácté září? tedy pád letadla? jen je to v zárodku? nebo je ve tvých očích diskreditována tím že sem přijdou lidé kteří neuvažují stylem „než něco odsoudím raději se na to podívám ze všech stran a pak uvidím“ a to že tu uvidí něco co tak podložené jako 9/11 není, protože je to příliš čerstvé a rovnou by se na téma téma dívali skrz prsty a tudíž i na vás a toho vy se obáváte?Dál: Tvoje názory jsou mi upřímně ukradený, takže nějakou zášť za tím nehledej – ano škvárosaure i ty jsi od nynější chvile ukradený mě, po několika konverzacích si mě přesvědčil že patříš k těm kteří mi za to nestojí.
Dál: docela dobře jsme se tu pobavili, jak jsi nás všechny přerostl; asi začínáme být tendeční konzervy, když nevěříme na supermegaultra zbraně; je to s náma špatný.“— Já jsem zde pouze upozornil na možost existnece seizmických a meteorologických zbraní ne že na ně věřím a to je rozdíl! O ůmyslném pádu polského letadla jsem přesvědčen. Pokud tohle je pro tebe důvod aby si ze mě dělal blba (což se ti stejně nikdy nepodaří) tak jdi tam kam mě poslala kytara 🙂
Dál: A neohrazuj se tím, že jsi diskuzi nezačal, formálně ji sice začal tvůj spojenec, kterej tu začíná bejt jen od toho, aby se přidal k kdejaký ptákovině, ale tys ji poctivě přiživoval.—– podívej se pokud bych se měl ohrazovat proti tomu že je špatně že jsem tu tohle tema rozjel tak pak jen proto že by to opravdu chtělo samostatný topic, ane proto že jsem ranil vaše srdce v gatích že si ovás bude někdo myslet že jste divný, dál nech lidi žít takový jaký jsou a neurážej iamka jen proto že je nějaký, to ty by si někdy zasloužil pár facek!
Dál: Takže dle libosti klidně pokračuj, stejně se tu nic neděje a cirkus je vítán, ale prosím jinde (ideálně i v českém jazyce a s obecně známou stylistikou, ovšem to bychom asi chtěli moc).– urážky, arogance, urážky, arogance furt dokola škváro nejen zde jdi už někam.
Takže není dívu že jsem vám pak napsal to co jsem napsal a že jsem se kvám choval tak jak jsem se choval, hudlana škváro „muck“ sm11m (ne to není myšleno v dobrém)
Tak a k tomu zbytku původně rozebíraného příspěvku v tomto příspěvku: 1) Jako uražené dítě.— Ne jako nasranej chlap!
2) Kdybys nebyl takovej egoista, tak bys ten můj komentář dokázal vnímat v širším kontextu a pochopil bys, o čem jsem mluvil. —- Dobrá tedy o čem jsi mluvil (tím netvrdím že tvůj komentář nevnímám v širším kontextu)
3) Taky bys mohl za každou druhou větou (ne, nepočítal jsem to) přestat zdůrazňovat, jak moc tě nezajímá, co si myslíme.—-Mě to ale opravdu nezajímá a zajímat nebude pokud se ke mě zde budete chovat tak jako doposud
4) Nikdo si nedělá iluze, že takový arogantní individium vůbec věnuje pozornost tomu, co tady kdo píše.——- Jaký nikdo ty jsi snad tiskový mluvčí všech? Arogantní? Já bych řek sebevědomé. Že nevěnuju pozornost tomu co tady kdo píše? zbláznil si se? vždyť já tady reaguji skoro na každého!5) A já že vypichuji to, co se mi hodí? Mohl jsem stejně tak vybrat něco jiného, prostě poukazuju na věci, které mi přijdou zásadní. — No to je právě ono ty si ani neuvědomuješ že to dělaš protože těm podvědomým přáním a pocitům podléháš
Sevene, co by tě přimělo domnívat se, že možná nejsi úplně ten nejchytřejší člověk tady? —Já si o sobě nemyslím že jsem tady nejchytřejší, když jme u toho tak Andrewsovi s foxmenem to tu podle mě palí nejvíc, ale tak vycházím jen z přispěvků na zde na trance.cz Ale k tomu co ty máš na mysli by mě přivedlo důstojné jednání a jednání na urovni od méhoprotějšku a ne ten čtyř-atack co jste tu předvedli .-)
tak a končim další zítra 🙂
18. 4. 2010 v 17:39 #166381Anonymní uživatel
Neaktivní[quote seven]Nooooooooooooooooo vida jak jses sám odhalil vždyť ty v podstatě říkáš správnou věc tak jak má být a měla by se dělat, tzn. nejednat podle toho co je názorem většinovým, ale podle vlastního ůsudku a podle něj se rozhodovat v podstatě jde o známou věc na kterou se dají použít hned dva známé slogany. Ten první je že: někteří lidé jsou jako děti které udiveně hledí na prst ukazující na měsíc (v tomto případě mistní většinový názor že ůmyslný pád je blbost) namísto toho aby hleděli na měsíc samotný (prozkoumali pád). A ten druhý je že a to je ze zeitgeistu který ty určitě v určitých bodech schvaluješ "musí být těžké žití pro ty kteří vnímají autoritu (v tomto případě zdejší názor většiny) jako pravdu, namísto pravdy jako autority!!! [/quote]
Ale ty nejednáš podle vlastního úsudku. Ty si někde něco přečteš, a protože to je „neoficiální“ a „zatajované“, tak tomu automaticky přiložíš větší váhu než těm „oficiálním informacím“. To není kritické myšlení, to je jenom konzumace zpráv naruby – ty jsi ve finále stejný jako někdo, kdo čte Blesk a věří těm kecům, co si tam denně vymýšlejí. Ty jenom přejímáš fakta, papouškuješ nějaké pofidérní „vědecké“ teorie a někdy ani to ne. Tahle „dojmologie“ je přece to, proti čemu ty bojuješ, ale nevím, jestli si to úplně uvědomuješ.
18. 4. 2010 v 17:36 #166380Sq4Raa
Člen[quote seven][quote Sq4Raa]Sandeagle: Tak tam to směřovalo od začátku, dnes by mělo být vše OT pryč.[/quote]
Je mi jasné (a vám určitě taky) že jako bežný uživatel se smazáním nic neudělám, ideální by byl přesun do nového threadu.[/quote]
Založ ho.
18. 4. 2010 v 17:35 #166379Sq4Raa
Člen[quote seven]. Já netvrdím že nějaký ohromující dukazy přinesu to asi ne, jen jsem chtěl nabídnout alternativu k oficiální teorii a nechat na vás co vy stím[/quote]
Bohužel pro tebe, nepřinesl jsi alternativu, to je urážka. Přinesl jsi názor a prostředky, které z diskuze udělaly frašku. Už v podstatě ten názor je pošetilej. A ten postoj ,,Galileovi se taky smáli“ ? Pochop, že ti lidé, kteří nemají zakořeněno myslet tendenčně, byli s to ten tvůj názor pochopit, kdybys ho podpořil nějakými rozumnými argumenty. Jenže nic takového v téhle věci nefiguruje, všechno jsou jen účelně prezentované řeči, navíc úplně nedostatečné k tomu, aby někdo shazoval letadlo; jednoduše řečeno – je to hloupost.
18. 4. 2010 v 17:34 #166378Star_Guitar
ČlenSeven: tak to je zase tvůj názor a můj je holt zcela opačný. Navíc svých starostí mám dost a znovu říkám, že se fakt nenudím natolik, abych sledovala jeden dokument za druhým a paranoidně si představovala, jak někdo nad Smolensk schválně instaluje mlhu sm4
Promiň.
18. 4. 2010 v 17:32 #166377seven
Účastník[quote Star_Guitar]Seven: Ano, máš pravdu, ta tragédie v Polsku je prostě smutná a nepřipadá mi vhodné v den pohřbu mrtvých necitlivě řešit, kdo se tak asi postaral o to, aby to letadlo spadlo.
Mysli si tedy, že jsem arogantní. Prosím, směle do toho. Pokud nechápeš, že některým lidem můžou tyhle postoje připadat morbidní, mysli si o mně třeba to, že moje sociální schopnosti jsou tak chabé, jak se domníváš.Jednoduše jsem tě do té p*dele musela poslat, protože když jsem ti to řekla jemněji, tak to nemělo efekt.[/quote]
Víš Star_Guitar ono je právě nejlepší to řešit ve chvíly kdy to nejvíc bolí protože se tím vyvolá podstatně větší rozruch a více se na to upozorní, než když bolest opadne. Promiň.
18. 4. 2010 v 17:27 #166376seven
Účastník[quote Sq4Raa]Sandeagle: Tak tam to směřovalo od začátku, dnes by mělo být vše OT pryč.[/quote]
Je mi jasné (a vám určitě taky) že jako bežný uživatel se smazáním nic neudělám, ideální by byl přesun do nového threadu.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.