TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 731)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Seven. Vždyť ano, já s tebou v tomhle rámci souhlasím, ale ty to prezentuješ na můj vkus trochu zmateně, na vkus, troufnu si říct většiny, dost agresivně.

seven
    Účastník

[quote Sq4Raa]No, všiml jsem si, že u vás je tohle jedinej hodnotící faktor. Důležitý je mít vlastní názor, ne jít s davem či proti němu. A zrovna tady davové chování nepozoruju.[/quote]

Nooooooooooooooooo vida jak jses sám odhalil vždyť ty v podstatě říkáš správnou věc tak jak má být a měla by se dělat, tzn. nejednat podle toho co je názorem většinovým, ale podle vlastního ůsudku a podle něj se rozhodovat v podstatě jde o známou věc na kterou se dají použít hned dva známé slogany. Ten první je že: někteří lidé jsou jako děti které udiveně hledí na prst ukazující na měsíc (v tomto případě mistní většinový názor že ůmyslný pád je blbost) namísto toho aby hleděli na měsíc samotný (prozkoumali pád). A ten druhý je že a to je ze zeitgeistu který ty určitě v určitých bodech schvaluješ „musí být těžké žití pro ty kteří vnímají autoritu (v tomto případě zdejší názor většiny) jako pravdu, namísto pravdy jako autority!!! tohle je moc důležité uvědomit si že se mě tu snažíte omezit pro jinost názoru na věc která je v danou chvíli bolestivá, a už zapomínáte že lidem kteří přinesly později ony kvalitní důkazy o 9/11 dělali obyčejní lidé po zřícení dvojčat to samé. Já netvrdím že nějaký ohromující dukazy přinesu to asi ne, jen jsem chtěl nabídnout alternativu k oficiální teorii a nechat na vás co vy stím

Palda61
    Člen

sm15

Sq4Raa
    Člen

[quote seven][quote Sq4Raa]iamek: On ho ale dost prezentuje jako ten protiproudovej, dělá ze sebe skoro skupinu. Navíc v jeho případě panuje shoda, že těm názorům nerozumí snad ani on sám.[/quote]

Prosím ukaž mi v mých příspěvcích kde ze sebe dělám skupinu, a podle čeho se dá dospět k tomu že svým názorům nerozumím, nezlob mě škváro![/quote]

Podle čeho jsme k tomu dospěli? Podle stylu tvého psaní, nic víc k tomu nemám.

Tu skupinu hledat nechci, to se nezlob, můžeš to tím považovat za mou prohru nepředložit argument, takže alespoň podpořím tu mou domněnku o aroganci.

[quote seven][quote Andrews]Kriste, tady tomu už chybí jenom odkaz na osud.cz, kde tu "druhou Katyň" rozebíraj numerologicky a pletou do toho karmu. Najít konspiraci se dá při troše fantasie ve všem a tady tohle už mě fakt usvědčuje v tom, že konspirační teoretici jsou většinou nějak duševně narušení.[/quote]

Vysvětli a zdůvodni tento svůj postoj, jinak mu nebude přiložena jákákoliv hodnota a nebude respektován.[/quote]

Poweful stuff..

Sandeagle
    Člen

já už sem taky dlouho něco nepoužil tak se vší parádou

[img]http://www.liquidmatrix.org/blog/wp-content/uploads/2009/07/facepalm.jpg[/img]
    [img]http://raoworld.files.wordpress.com/2009/01/facepalm4.jpg[/img]
    [img]http://www.dembot.net/images/facepalm/double_trek_facepalm.jpg[/img]

Sq4Raa
    Člen

seven: Ale vždyť ty to pořád děláš. Já jsem neřekl, že se pleteš, protože je proti tobě 5 lidí, já tvrdím, že pokud jsou proti tobě inteligentní členové fóra (všeobecně uznáváno imho) , ostatně, o dvou z nich jsi to sám někde řekl, tak by ses měl zamyslet, -proto ta sebereflexe – jestli náhodou tvoje chování není v rozporu se zdravým rozumem. To vůbec není o tom, že já nebo někdo jiný nepřipouštíme ten pád, to je všechno o tom, jak jsi to podal a jak se tu chováš. Jako uražené dítě. Kdybys nebyl takovej egoista, tak bys ten můj komentář dokázal vnímat v širším kontextu a pochopil bys, o čem jsem mluvil.

Taky bys mohl za každou druhou větou (ne, nepočítal jsem to) přestat zdůrazňovat, jak moc tě nezajímá, co si myslíme. Nikdo si nedělá iluze, že takový arogantní individium vůbec věnuje pozornost tomu, co tady kdo píše. A já že vypichuji to, co se mi hodí? Mohl jsem stejně tak vybrat něco jiného, prostě poukazuju na věci, které mi přijdou zásadní.

Sevene, co by tě přimělo domnívat se, že možná nejsi úplně ten nejchytřejší člověk tady?

seven
    Účastník

[quote Sq4Raa]iamek: On ho ale dost prezentuje jako ten protiproudovej, dělá ze sebe skoro skupinu. Navíc v jeho případě panuje shoda, že těm názorům nerozumí snad ani on sám.[/quote]

Prosím ukaž mi v mých příspěvcích kde ze sebe dělám skupinu, a podle čeho se dá dospět k tomu že svým názorům nerozumím, nezlob mě škváro!

Starf
    Člen

uz sem ten obrazek dlouho nepouzil…

[img]http://i68.photobucket.com/albums/i34/brassmnky33/dramabomb.jpg[/img]

seven
    Účastník

[quote iamek]Aspon Seven nejde s davem jak je unas zvykem.[/quote]

Díky za kompliment

Dobrý no sm0 Tak jsem slabší, budu se s tím muset nějak vyrovnat..

seven
    Účastník

[quote Sq4Raa]seven: To ti to vážně nepřijde divný? Jsou tady lidi, se kterýma běžně souhlasíš, a všichni tě poslali někam. Co nějaká sebereflexe? Kytára tě poslala do háje sice tvrdě, ale svými způsoby sis o to koledoval. Demokracie není o tom, že každej bude kecat to svoje a všichni se budeme mít rádi. Ty zpochybňuješ zažité způsoby jen aby to vyhovovalo tvé pravdě. To je neskutečně arogantní...[/quote]

😀 to že se neshoduji s názory cca pěti lidí ještě neznamená že se pletu .-) Kde by jsme proboha byli kdyby jsme se ve všem shodli. Tvoje věta Co nějaká sebereflexe? vychází z toho že moje přesvědčení o ůmyslném pádu polské letadla je blud a ani na chvíly si nepřipustil že to tak mohlo být.

že mě kytára poslala do háje a já si o to koledoval, ježiš čím? tím že jsem o něčem přesvědčen a věřím tomu 😀 za to si zasloužím být poslán do kytek? 😀 stebou je fakt sranda škváro.

Citace škvára: „Demokracie není o tom, že každej bude kecat to svoje a všichni se budeme mít rádi“ tohle je moc pěkná věta a leckdo by si to měl uvědomit, tady je krásně vidět že se vždycky chytneš toho čeho chceš a co se ti zrovna hodí, jistě sis všiml že jsem ve svých postojech setrval i po té co mě kytka poslala na ryby, takže si tento tvůj princip zjevně uvědomuji a daň v podobě rozkolu s kytarou ač nerad zaplatím, a to že na mě kytara změní pohled i názor j jen obyčejná filtrace lidí, s některými si rozumíš a s jinými ne, tak to prostě chodí.

zbytek tvojí věty je v podstatě vysvětlen výše, tím že přijímám a reflektuji tento princip ho nemohu zpochybňovat tak aby to mě vyhovovalo

Fox Mulder
    Člen

Když už to takhle žvaníte, tak já se přidám taky..

[quote-0 Star_Guitar]Iamek: Ano, zlatíčko, já chápu význam slovního spojení "konspirační teorie", jen nechápu, nakolik se člověk musí nudit, aby považoval za nutné se v tom hrabat a řešit něco, co už stejně zemřelým životy nevrátí.[/quote-0]

Ty se domníváš, že spekulace o tom (o čemkoliv), že se něco (cokoli) událo jinak se dějou z toho důvodu, aby to mrtvým vrátilo život?? To snad nemyslíš vážně. Ber to tak, že je to normální, byť trochu větší, kriminální čin, který je potřeba věrohodně nestranně a pravdivě vyřešit. Tečka. Žádnou reinkarnaci v tom nehledej…

Jinak proč by se měl člověk nudit, aby ho zaujala nějaká globální událost a blíže se o ní zajímal? A co vlastně dělá člověk, který se nenudí? Kouká na filmy, seriály, poslouchá trance, chodí do práce a souloží? A člověk, který se nudí se zajímá o 11. září a nedělá nic ostatního, jo? sm3

[quote-1 Star_Guitar]A upřímně, nikdy jsem neřekla, že chápu, proč se ještě x let po útocích řeší tady na fóru jedenácté září.[/quote-1]

To jsem si o tobě myslel, že jsi inteligentnější, asi jsem tě přecenil. Ale když to tak vemu, tak to vlastně není poprvé, co jsem tě přecenil, že? sm4 Asi si budu muset zvyknout, že patříš mezi ty slabší..

[quote-2 Star_Guitar]Ačkoli důkazy jsou zřetelné a srozumitelné a spousta věcí je nejasná, ti lidé už jsou prostě nějaký čas po smrti a nic s tím neuděláte, přátelé.[/quote-2]

My víme, že reinkarnace není možná. Že se tu pokoušíme o reinkarnaci si myslíš jen ty. Já ti to povim: nepokoušíme se. Jen si děláme v informacích pořádek, dáváme proti sobě různé teorie, které buď vyvracíme nebo potvrzujeme, vyměňujeme si informace a především diskutujeme (jsme v diskuzi, vzpomínáš?).

[quote-3 Star_Guitar]Možná by hlavně pro některé z nás bylo fajn přestat se přehrabovat v teoriích a všech těch možných konspiračkách a začít normálně lidsky žít.[/quote-3]

ó jasně, jen člověk co nepřemýšlí a nepochybuje je ten, kdo lidsky žije. Normální je přece držet hubu a krok a slepě konzumovat co mu kdo předloží. sm4 Děkuji za poučení, budu si to pamatovat.

Sandeagle
    Člen

[quote Sq4Raa][quote Sandeagle] Kdy přijdou Yo Mama jokes? sm3[/quote]

You're an ass. Yo mama's ass![/quote]

Whatever, im doin‘ your mom, bi@tch ! sm15

Sq4Raa
    Člen

To je tak lame joke sm15

Sandeagle
    Člen

[quote Sickboy][quote Sandeagle]...na hiphop.cz? Kdy přijdou Yo Mama jokes? sm3[/quote]

sm10 To je takový to: tvoje máma je tak ..., že když ..., tak ... .? sm15[/quote]

Yeah, Yo mama so ugly when she was a child she had to trick or treat over the phone, bitch sm15
    (cz: Tvoje máma je tak ošklivá, že když byla malá, musela na halloween koledovat po telefonu)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.