TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic 9/11: komu věříte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 731)
  • Autor

Seven: Ano, máš pravdu, ta tragédie v Polsku je prostě smutná a nepřipadá mi vhodné v den pohřbu mrtvých necitlivě řešit, kdo se tak asi postaral o to, aby to letadlo spadlo.
    Mysli si tedy, že jsem arogantní. Prosím, směle do toho. Pokud nechápeš, že některým lidem můžou tyhle postoje připadat morbidní, mysli si o mně třeba to, že moje sociální schopnosti jsou tak chabé, jak se domníváš.

Jednoduše jsem tě do té p*dele musela poslat, protože když jsem ti to řekla jemněji, tak to nemělo efekt.

Sq4Raa
    Člen

[quote Sandeagle] Kdy přijdou Yo Mama jokes? sm3[/quote]

You’re an ass. Yo mama’s ass!

Sickboy
    Člen

[quote Sandeagle]...na hiphop.cz? Kdy přijdou Yo Mama jokes? sm3[/quote]

sm10 To je takový to: tvoje máma je tak …, že když …, tak … .? sm15

Sq4Raa
    Člen

Sandeagle: Tak tam to směřovalo od začátku, dnes by mělo být vše OT pryč.

seven
    Účastník

[quote majklhauske]no právě mladej bush mu už prachy nedal tak fousáč poslal par lidí do USA aby jim zatopil a zabalil to do džihádu ...[/quote]

ne nechci aby se to tu zvrhlo ve vzájemné urážení beru tedy zpět že je houska blázen a říkám že podle mě, tedy subjektivně hodnoceno, se houska mýlí a že nemá pravdu.

Sandeagle
    Člen

to mi neříkejte že se to [b]zase[/b] zvrhne ve vzájemné urážení, kde jsme, na hiphop.cz? Kdy přijdou Yo Mama jokes? sm3

seven
    Účastník

[quote Star_Guitar]A právě proto je lepší se starat o sebe, řešit svoji vlastní realitu a to, co neovlivním, na to se vykašlu, co myslíš, cukříčku? sm2

Oki, no, každému co jeho jest, bavte se dál sm4[/quote]

Ten arogantní a nadřazený tón který se v tomhle nese…., mě vlastně vůbec nepřekvapuje…., a mrkáček debiláček to už je jen třešinka, ano Star_Guitar zde leží hranice tvých sociálních schopností.

Sq4Raa
    Člen

iamek: On ho ale dost prezentuje jako ten protiproudovej, dělá ze sebe skoro skupinu. Navíc v jeho případě panuje shoda, že těm názorům nerozumí snad ani on sám.

seven
    Účastník

[quote Star_Guitar]Iamek: Ano, zlatíčko, já chápu význam slovního spojení "konspirační teorie", jen nechápu, nakolik se člověk musí nudit, aby považoval za nutné se v tom hrabat a řešit něco, co už stejně zemřelým životy nevrátí.

A upřímně, nikdy jsem neřekla, že chápu, proč se ještě x let po útocích řeší tady na fóru jedenácté září. Ačkoli důkazy jsou zřetelné a srozumitelné a spousta věcí je nejasná, ti lidé už jsou prostě nějaký čas po smrti a nic s tím neuděláte, přátelé.

Možná by hlavně pro některé z nás bylo fajn přestat se přehrabovat v teoriích a všech těch možných konspiračkách a začít normálně lidsky žít.[/quote]

Tady jsem docela rád že něco takového zaznělo, tohle je totiž přesně ten typ postoje který mocným hrozně nahrává a podporuje je v tom aby si opravdu dělali co chtěli, v podstatě se jím říká „no jo stalo se, už to nikdo nezmění nebudem se tím zabývat, a rup za dva roky se stane něco jiného někde jinde a lidé si opět řeknou to samý a tak je to pořád dokola. Kdyby se jednou lidi pořádně probrali dalo by se stěmi dalšími něco dělat, kdyby se lidi probrali po pearl harboru nebyl bi tonkinskej záliv, kdyby se lidi probrali po tonkinskym zálivu nebylo by jedenácté září, kdyby se lidi probrali po jedenáctém září nebyl by madrid nebo londýn atd.

píšeš začít normálně lidsky žít 😀 já mám přítelkyni, byt, dobrou práci, plánuju rodinu a přesto mě tyhle věci nedají pokoj, to není o nudě nebo velkém dostatku času, ale o tom že to máš prostě v sobě rozumíš?

iamek
    Člen

Tak Seven ma svuj vlastni nazor ne ?

Sq4Raa
    Člen

No, všiml jsem si, že u vás je tohle jedinej hodnotící faktor. Důležitý je mít vlastní názor, ne jít s davem či proti němu. A zrovna tady davové chování nepozoruju.

iamek
    Člen

Aspon Seven nejde s davem jak je unas zvykem.

Sq4Raa
    Člen

seven: To ti to vážně nepřijde divný? Jsou tady lidi, se kterýma běžně souhlasíš, a všichni tě poslali někam. Co nějaká sebereflexe? Kytára tě poslala do háje sice tvrdě, ale svými způsoby sis o to koledoval. Demokracie není o tom, že každej bude kecat to svoje a všichni se budeme mít rádi. Ty zpochybňuješ zažité způsoby jen aby to vyhovovalo tvé pravdě. To je neskutečně arogantní…

seven
    Účastník

[quote Star_Guitar]Sevene, už to nepij. Fakt, škodí ti to. Myslím, že ti to tady spousta lidí napsala jasně - pokud to nemáš podložené důkazy, tak neotravuj, nevymýšlej si p**oviny a nech mrtvé spát.[/quote]

sm10 Jsem opravdu velice zklamán kytárko, tedy teď už jen Star_Guitarsm7 neměl by snad každý z nás zde plně podporovat různorodost názorů byť jsou JAKKOLIV rozdílné a podané slušně? Jedině tak zde může být plná demokracie, ty mě tady vysloveně říkáš abych se nevyjadřoval dokud nemám důkazy či fakta, a to opravdu velice hrubým a nevybíravím způsobem který bych zrovna od tebe vážně nečekal a tím toto pravidlo důležité pro zachování svobody slova porušuješ. Protože VŽDY je napřed myšlenka (teorie) pak slovo (konverzace o teorii) a pak se hledají důkazy pro teorii. Zakazovat někomu aby vyjadřoval svůj názor jen proto že si myslím o dané věci něco jiného je represivní a nesmyslné, tebe tak trochu omlouvá to že o tobě vím že jsi velice citlivá žena které z té v uvozvkách nehody může být smutno a když do toho přijde někdo s nepodloženou teorií o vraždě může ji to rozhodit a začne být nepříjemná, na druhou stranu nikdo tě nenutí to zde číst zvlášť když už dávno víš co se tu rozebírá. A už teda vubec nepředpokládej že bych učinil jak ty píšeš 🙂

iamek
    Člen

Gaga : To je jasne, ale nemaji zeme strach euro bojkotovat ?

houska : taky mi prijde divne, ze Usama si nekde v horach jezdi na oslicku a pritom USA ma satelity ktere ti vidi az do pokoje sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 731)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.