TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 1,645)
  • Autor
    FDI
    Člen

ten se to treba ani nedozvi …. 🙂 ti dva mu to schvalne nereknou

K1aptcha
    Člen

a bude super když vyhraje a Eric Lumiére dostane zlatou medaili :oD juchů

FDI
    Člen

je tam anthem !!! 🙂

Armin
    Člen

Tak jsem zrovna naladil…ke konci Mazzy 🙂
    Tak jdem nato 🙂

K1aptcha
    Člen

jedeme…
    a In Petto se zbláznil :oD
    01. Blank & Jones – Perfect Silence (In Petto Remix) [Tune Of The Week]
    jen ta Perfect Silence je v tom tedy až tak dokonale zamaskovaná, že nešla poznat…

eldee
    Člen

jedete nekdo Asot??

Newman
    Člen

heh, aneb Jak napsat recenzi plnou desítek a začátků v několika větách :´-)) Freezer to má zmáknuté líp 😉

btw. na websoundu ma uchvátil kvalitný začiatok recenzičky…

Fíha prekvapivý úvod na začiatok, no neviem či to bol správny tip na začiatok….

😀 to len taký fórčik pre zaujímavosť

no né, kecám, hlavně mě zaujal ten počet udělených desítek :-O

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je fajn, mrknu na to, aspoň s někým můžu porovnávat, když tady se k tomu nikdo nemá, aspon číselný hodnocení byste sem teda dávat mohli, poslouchá vás to dost 😉

milan
    Člen

Freezer – Tak se dívám, že ASOT začali hodnotit i slováci na websoundě:oP
    Můžeš si to porovnat http://websound.eu/online/news/8266/a-state-of-trance-with-armin-van-buuren-329

a první dva tracky vyložená hrůza… X[]

Armin
    Člen

Včera teda spíš nuda -((

mountainer
    Člen

jojo, ten novej Durand je docela dobrej kotel 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Člověče nezlob se 329.

01. Sia – The Girl You Lost To Cocaine (Sander Van Doorn Remix) [Doorn]
    Na úvod byl trochu netradičně zvolen techy sound Sandera Van Doorna. Až do páté minuty je to nuda, že jsem si málem ukousal nechty i na nohou, ale kolem té páté mintuy příjde skvělá minutu trvající pasáž. Pak to SVD zase zabije techy nudou. Pevně věřím, že originál bude zajímavej 6/10

02. Marco De Marc feat. Casey Barnes – Tiny Dancer (The Camel Rider Mix) [Wasted Youth]
    Přesunujeme se spíše do vocal housových vod. Mnohem záživnější track než předchozí Doornovka 8/10

03. Marcus Schössow – Swedish Beatballs (Max Graham Remix) [Coldharbour Red]
    Docela nevýrazný remix, který se až tak zásadně od originální verze neliší 6-/10

04. Adam K & Soha – Long Distance
    Tenhle zajímavý track hrál Dj San na začátku svého setu na Transmission 4. Ten ústřední motiv je okouzlující 8+/10

05. ID
    Čuchám čuchám Wippenbegra. I když na něj je to asi až moc melodické, i když vrzavé pasáže nechybí 6/10

06. Chicane – Spirit (Wawa Remix) [Modena] [Future Favorite]
    Moc jsem držel palce Vincentovi a jeho Sunflowers, bohužel to nevyšlo a vítězem FF se stává úvodní track z minulé epizody, který ale také není špatný, nejvíc se mi na tomto spíše housovém počinu líbí vokály 8/10

07. Starkillers vs. Seal – Killer (Mac & Mac Remix)
    Další ukázka jak se dá zneužít známý popový track, hrozné 3/10

08. Lenny Kravitz – Believe In Me (Mind One Remix)
    V podstatě ten stejný případ, jen to tentokrát dopadlo o něco lépe 5/10

09. Jaytech – Pepe Garden [3 Beat]
    Minule jsem tomuto track docela ukřivdil, takže dnes zvyšuju o celý bodík, protože je to pecka, na které mě stále něco přitahuje a pouštím si jí pořád dokola. Asi to bude ta efektní basovka a chytlavý motiv 9+/10

10. Anton Sonin & AMX feat Sari – Undone (Rank 1 Remix) [High Contrast] [Tune Of The Week]
    Asi už jen marně doufám, že se Rank1 vzpomatujou a udělaj ještě něco ve stylu Airwave. Tento remix je takovou kombinací tech-tranceu a skřípavým monotoním čímsi, co ani neumim popsat a nezachrání to ani vokály 4/10

11. Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – I Believe (Gareth Emery Remix) [Lyon Echo]
    Tradiční Emeryho sound využívající zasekávané vokály a docela zajímvou melodii 7+/10

12. Vincent De Moor – Sunflower (VDMs 2008 Rework) [More Moor Music]
    Ani nespočítám kolikrát jsem si tento track pouštěl během minulého týdne…mohlo to být 20krát, možná i 30krát a furt mě to baví. Tahle předělávka získala nový lesk a kdyby vyšla ještě v tomto roce, bude to dokonce můj adept na Tune Of The Year, ale asi se bude počítat až pro příští rok. Známka je tady jasná 10/10

13. Andy Blueman – Nyctalopia (Onova Remix) [Perceptive]
    Euforie a emoce. Masterpiece 10/10

14. ROMi – Mind Warp
    Spíše průměrnější uplifting se známou píštivou Steur melodií 7-/10

15. Alan M – Famicom (Temple One Remix) [Real Beatz]
    A máme tu dnešní třetí plné hodnocení a to naprosto zasloužené pro tuto nebeskou nádheru 10/10

16. Sascha Milde – All For Nothing (Jorn Van Deynhoven Remix)
    Po předchozích upliftingových euforiích bylo těžké udržet laťku a tomuto tracku se to zjevně moc nedaří. I když piánko, které se přidá v pokročilejší části tracku to nakonec zvedá na slušných 7+/10

17. Talla 2XLC vs. Sean Tyas – Heart To Heart (Tyas Mix)
    Moc netuším, jak tomuto tracku přispěl Talla. Já z toho cítím čistou Tyasovinu. Prostě uplifting ve stylu Drop a tomu také odpovídá mé vysoké hodnocení 9/10

18. Peter Martijn Wijnia pres. Majesta – Nowadays [Conspiracy]
    Máme tu opáčko někdejšího TOTW, který zezačátku přopomíná New Life od Thrillseekers, ale nakonec se obrátí úplně jiným sěrem a to směrem k průměru 6/10

19. Richard Durand – ID
    Durand si asi přečetl ty haldy negativních ohlasů na různých forech na jeho produkci a tak to zkusil tentokrát trochu jinak. Začátek se tváří tech-tranceově, ale docela nabušeně, v breakdownu se pak objeví docela silná melodie a vše to vygraduje do dost energetického tranceu. No a teď nevim koho mám zvolit jako nejhoršího producenta roku.Durand tímto počinem asi utekl z mé lopaty 🙂 7+/10

20. Cygnus X – Superstring (Rank 1 Remix) [Free For All] [ASOT Radio Classic]
    Hymna Sensation 2000 a svůj úkol splnila na jedničku. I dnes se hraje hojně v setech a tak nějak neodmyslitelně patří k Sensation. Nezbývá než jen zamáčknout slzu 10/10

Natix
    Účastník

A znáte originál? Já bych řekl, že je skoro i lepší.:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.